Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...
Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
Grupo Operativo RETA: Rede de Espazos de Ensaio Agrario
Creación, coordinación e dinamización dunha Rede de Espazos de Ensaio Agrario, co obxectivo de participar en estratexias público-privadas de innovación social para apoiar a incorporación de novos...
Solarwine
Grupo Operativo SOLARWINE: Novos sistemas agrovoltaicos para a produción de uva intelixente e sostible
Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar a avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, aumentando os beneficios económicos para a explotación.

Proxecto HyperCOG H2020: arquitectura hiperconectada para plantas de produción cognitiva de alta capacidade

Ciencias naturales, Ciencias de la informática y de la información, Inteligencia artificial, Inteligencia artificial, Ciencias sociales, Economía y empresa, Economía, Economía de la producción, Productividad, Productividad, Ciencias sociales, Psicología, Psicología cognitiva, Psicología cognitiva, Tecnologías digitales para mejorar el rendimiento en plantas de producción cognitiva (IA), Ciencias naturales, Ciencias de la informática y de la información, Inteligencia artificial, Inteligencia artificial, Ciencias sociales, Economía y empresa, Economía, Economía de la producción, Productividad, Productividad, Ciencias sociales, Psicología, Psicología cognitiva, Psicología cognitiva, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Digitalización e innovación, Retos rurales
logo proyecto horizonte biosea

Proxecto H2020 BIOSEA: tecnoloxía innovadora e rendible para maximizar as moléculas baseadas na biomasa acuática para aplicacións en alimentos, pensos e cosméticos

Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, ficología, Psicología, Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Textiles, Textiles, Ingeniería y tecnología, Ingeniería ambiental, Energía y combustibles, Energía y combustibles, Ciencias agrícolas, Biotecnología agrícola, Biomasa, Biomasa, Ciencias naturales, Ciencias químicas, Ciencias químicas, Explotación de algas y otra biomasa acuática para la producción de moléculas para aplicaciones farmacéuticas, nutracéuticas, aditivos alimentarios y cosméticas., Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, ficología, Psicología, Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Textiles, Textiles, Ingeniería y tecnología, Ingeniería ambiental, Energía y combustibles, Energía y combustibles, Ciencias agrícolas, Biotecnología agrícola, Biomasa, Biomasa, Ciencias naturales, Ciencias químicas, Ciencias químicas, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Fabricación de otros productos alimenticios

Proxecto Horizon Europe ForestAgriGreenNudge: impulsos verdes para prácticas agrícolas e forestais sostibles despois de 2027

Ciencias sociales, Psicología, Psicología, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, selvicultura, selvicultura, Formación, demostración y asesoramiento, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Digitalización e innovación
INFOODMATION

Proxecto Horizon Europe Infoodmation: optimizando a información e a comunicación sobre os alimentos cara a patróns dietéticos máis saudables e sostibles

Ciencias sociales, Sociología, Gobernanza, Gobernanza, Ciencias sociales, Medios y comunicación, Periodismo, Periodismo, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrición, Ciencias sociales, Psicología, Psicología cognitiva, Psicología cognitiva, Digitalización e innovación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Políticas públicas, ayudas y subvenciones