O Ministerio de Agricultura abre o prazo de solicitude de axudas, por un total de 46,5 millóns, para proxectos innovadores suprarrexionais.
O Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación publicou no Boletín Oficial do Estado (BOE) o día 7 a apertura do proceso para solicitar subvencións por un total de 46,5 millóns de euros...
Plataforma de asesores AKIS no evento RedPAC para intercambiar experiencias entre organizacións organizativas de gandería de precisión
O 21 de maio, RedPAC organizou un evento para intercambiar experiencias entre Grupos Operativos e Proxectos Innovadores de Gandería de Precisión, que tivo lugar no iHub La Vega Innova en San Fernando...
A data límite para presentar solicitudes para o Concurso Anual de Proxectos dos Fondos Europeos é o 6 de xuño . O Ministerio de Facenda , a través da Secretaría Xeral de Fondos Europeos (SGFE)...
Plataforma de asesores AKIS no evento RedPAC para intercambiar experiencias entre organizacións organizativas de gandería de precisión
O 21 de maio, RedPAC organizou un evento para intercambiar experiencias entre Grupos Operativos e Proxectos Innovadores de Gandería de Precisión, que tivo lugar no iHub La Vega Innova en San Fernando...
Presentouse a nova feira SAGRIS 2025, centrada na innovación e o talento para o futuro da industria agroalimentaria.
IFEMA acaba de presentar a súa nova feira SAGRIS, o Salón da Agricultura e a Gandería , prevista para o 8 e o 10 de maio de 2025, co apoio das principais organizacións agrarias de España. Este evento...
O sistema informático ECOGAN para a transferencia de información confirma unha redución das emisións de amoníaco nun 10,6%.
ECOGAN , o sistema informático de transferencia de información desenvolvido polo MAPA , en coordinación co MITECO , permitiu cuantificar unha redución do 10,6% das emisións nacionais de amoníaco. É o...
XVIII Premio de Investigación do Instituto de Estudos do Ovo
O Instituto de Estudos do Ovo convoca o XVIII Premio de Investigación (12.000 €) para investigadores españois que traballen na investigación sobre todos os aspectos relacionados cos ovos: composición...