Xa está aberta a convocatoria para o Premio de Alimentación Española 2025.
Descrición
Este premio ten como obxectivo promover e fomentar os distintos elementos da cadea alimentaria na produción, procesamento, uso, coñecemento e consumo de alimentos, e recoñecer os seus esforzos de comercialización, innovación, desenvolvemento rural, xestión ambiental e internacionalización, así como na produción e promoción de alimentos de calidade.
Para a XXXVII edición, a convocatoria está aberta ata o 17 de marzo de 2025 , data na que remata o prazo de presentación de solicitudes.
As modalidades polas que podes participar son:
- "Premio Foods of Spain á Industria Alimentaria."
- "Premio Español á Innovación Alimentaria".
- "Premio Foods of Spain á Iniciativa Emprendedora."
- "Premio Español de Alimentación á Produción Ecolóxica."
- "Premio Foods of Spain á Internacionalización Alimentaria."
- "Premio Foods of Spain á Produción Pesqueira e Acuícola."
- "Premio Foods of Spain á Comunicación".
- "Premio á promoción de Foods of Spain".
- "Premio Foods of Spain á Restauración".
- "Premio Foods of Spain pola Iniciativa para a Redución do Desperdicio Alimentario."
- Premio "Comida Extraordinaria de España".
Poderán participar, segundo corresponda, explotacións agrícolas, instalacións de acuicultura, empresas, entidades, organizacións ou asociacións alimentarias e pesqueiras, independentemente da súa forma xurídica, cuxa sede principal se atope en España, así como a persoas físicas que operen en España e que cumpran os requisitos establecidos especificamente para cada unha das categorías de premios.