Grupo Operativo CHERRYCARE: Redución de fisiopatías en cereixas
- Tipo Grupo operativo
- Execución 2018 -2018
- Orzamento asignado 449.494,00 €
- Ámbito Supraautonómico
- Comunidade Autónoma Aragón; Comunitat Valenciana; Extremadura
- Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición
O Grupo de Traballo promove o uso de produtos naturais innovadores, como produtos a base de calcio con ingredientes de calidade alimentaria, elicidores ou melatonina. Busca reducir a incidencia e a gravidade da enfermidade da cereixa (rachaduras, picaduras e manchas superficiales) desenvolvendo unha clasificación de sensibilidade baseada na variedade.
Obxectivos
- Para reducir a incidencia e a gravidade da enfermidade da cereixa (rachaduras, picaduras e manchas na superficie) desenvolvendo unha clasificación de sensibilidade baseada na variedade utilizando produtos naturais innovadores.
Información de contacto
- Coordinador/nome da entidade: JesúsVal Falcon
- Correo electrónico coordinador/entidade: jesus.val@csic.es
Beneficiarios
- CSIC
Subcontratado
- Universidad Miguel Hernández
- Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
- Escuela Politécnica de La Almunia
- Interlázaro
- Frutas Latorre
- Finca Toli Frutas
- Agrupación de Cooperativas Valle del Jerte
- Centro Tecnológico Agroalimentario “Extremadura” (CTAEX)