Ir o contido principal

Grupo Operativo CHERRYCARE: Redución de fisiopatías en cereixas

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2018 -2018
  • Orzamento asignado 449.494,00 €
  • Ámbito Supraautonómico
  • Comunidade Autónoma Aragón; Comunitat Valenciana; Extremadura
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

O Grupo de Traballo promove o uso de produtos naturais innovadores, como produtos a base de calcio con ingredientes de calidade alimentaria, elicidores ou melatonina. Busca reducir a incidencia e a gravidade da enfermidade da cereixa (rachaduras, picaduras e manchas superficiales) desenvolvendo unha clasificación de sensibilidade baseada na variedade.

Obxectivos
  • Para reducir a incidencia e a gravidade da enfermidade da cereixa (rachaduras, picaduras e manchas na superficie) desenvolvendo unha clasificación de sensibilidade baseada na variedade utilizando produtos naturais innovadores.
Información de contacto
  • Coordinador/nome da entidade: JesúsVal Falcon
  • Correo electrónico coordinador/entidade: jesus.val@csic.es
Beneficiarios
  • CSIC
Subcontratado
  • Universidad Miguel Hernández
  • Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
  • Escuela Politécnica de La Almunia
  • Interlázaro
  • Frutas Latorre
  • Finca Toli Frutas
  • Agrupación de Cooperativas Valle del Jerte
  • Centro Tecnológico Agroalimentario “Extremadura” (CTAEX)