Ir o contido principal

Foro do Porco de Aragón, INTERPORC: "Transformando o presente para liderar o futuro"

Data de Inicio: 08/07/2025
Data de finalización: 08/07/2025
Modalidade: En persoa
Comunidade Autónoma: Aragón
Provincia: Zaragoza
Localización: Hotel Reina Petronila, Zaragoza

Descrición

O 8 de xullo de 2025 , Zaragoza acollerá o Foro do Porco de Aragón , un evento organizado por INTERPORC que reunirá a destacados representantes do sector porcino, expertos en alimentación, comunicadores e líderes empresariais para abordar os desafíos e as oportunidades da industria. Baixo o lema "Transformando o presente para liderar o futuro", o foro celebrarase de 10:00 a 17:30 e estará presentado polo xornalista Roberto Brasero .

O evento comezará coa inauguración oficial a cargo de Jorge Azcón , presidente do Goberno de Aragón, e estruturarase en diversas presentacións e mesas redondas que analizarán a situación actual e futura do sector.

Programa destacado

  • O sector porcino en 2024: un ano de transición ou de incerteza?
    Alberto Herranz , director xeral de INTERPORC.
  • Consumo de carne en España dentro e fóra do fogar
    Lorenzo Mazzuchelli , KANTAR Worldpanel Division.
  • Mesa redonda: A produción porcina en Aragón como motor de crecemento, referencia internacional e compromiso sostible
    Con Javier Rincón , Miguel Ángel Higuera , Manuel Esteve e Giuseppe Aloisio . Moderado por Daniel de Miguel .
  • Mesa redonda: Máis alá do titular: desmentindo estereotipos, dicindo a verdade
    Con María Pérez , José Miguel Mulet , Diego Olmedilla , Daniel Mateo . Moderado por Lourdes Zuriaga .
  • Degustación de cócteles e xamón .
  • Mesa redonda: O novo ciclo da carne de porco: como ser máis competitivos nun mercado global?
    Con Jorge Costa , Sergio Samper , Albert Morera , Pedro Rodrigo . Moderador: Mikel Iturbe .
  • Cambio xeracional: como se está a producir?
    Con mozos líderes da industria. Moderado por Elisa Plumed .

Un punto de encontro para o sector

O Foro sitúase como un evento esencial para analizar como o sector porcino aragonés e nacional pode reforzar a súa competitividade , o seu papel como motor económico e o seu compromiso coa sustentabilidade e a innovación .

PROGRAMA | REXISTRO

Próximos eventos