Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

póster do curso
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Integración de datos e uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC
Un novo módulo da Tools4CAP Academy dedicado á integración de datos e ao uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC celebrarase en liña o 5 de novembro de 2025 . Abordaranse modelos
ISO 22000
14/10/2025
Consejo General del Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Norma ISO 22000:2018

O curso estrutúrase en catro módulos formativos, que deben completarse secuencialmente na orde establecida. O alumnado poderá visualizar o contido en formato dixital e, unha vez visualizado, poderá poñelo á súa disposición como ficheiros PDF para a súa descarga durante o curso. En cada un dos catro módulos, o alumno terá unha avaliación que deberá
plantas aromáticas
13/10/2025
IMIDRA

Plantas aromáticas e aceites esenciais

Curso presencial de 20 horas de duración. Cursos do 13, 14 e 20 ao 22 de outubro de 2025 (de 16:00 a 20:00) na Finca El Encín, Alcalá de Henares. Programa Identificación de especies de plantas aromáticas Destilacións por vapor e hidrodestilación Definición, composición e orixe dun aceite esencial Comercialización e cultivo de lavanda Introdución á
seguridade alimentaria
08/10/2025
Consejo General ded Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificado de seguridade alimentaria

O curso de certificación en seguridade alimentaria en liña BRC-IFS consta de catro módulos teóricos e un módulo práctico. REXISTRO
póster do curso
30/09/2025
Asociación de Desarrollo del Alto Ebro

Manipulador de alimentos para adegas, muíños de aceite e industrias conserveiras

A Asociación para o Desenvolvemento do Alto Ebro organiza un curso presencial, de 9:00 a 14:00 horas, sobre formación de manipulador de alimentos para adegas, muíños de aceite e industrias conserveiras . A preinscrición pode facerse por teléfono (609558079) ou por correo electrónico: cursomanipuladoralimentosrioja@gmail.com, indicando o nome
Permanente
oliveira
Permanente
Sociedad Española de Agricultura Ecológica y Agroecología

Curso en liña: Produción ecolóxica de oliveiras e produción ecolóxica de aceite

O curso é totalmente en liña e consta de 11 temas, cunha duración prevista de 80 horas, pero podes completalo en calquera momento. Ao finalizalo, recibirás un CERTIFICADO DE FINALIZACIÓN, no que se indican as horas de formación.
póster do curso
16/09/2025
Asociación de Desarrollo del Alto Ebro

Manipulador/a de alimentos para adegas, muíños de aceite e industrias conserveiras en Haro

A Asociación para o Desenvolvemento do Alto Ebro organiza un curso presencial, de 9:00 a 14:00 horas, sobre formación de manipulador de alimentos para adegas, muíños de aceite e industrias conserveiras . A preinscrición pode facerse por teléfono (609558079) ou por correo electrónico: cursomanipuladoralimentosrioja@gmail.com, indicando o nome
Permanente
liña de seguridade alimentaria
Permanente
Fundación Inea

Seguridade alimentaria

Ofrecer formación en seguridade alimentaria para o sector agroalimentario
Permanente
liña
Permanente
Fundación Inea

Especialista en olivicultura, tecnoloxía do aceite de oliva e xestión de muíños de aceite

O obxectivo é acadar a profesionalidade e a excelencia en catro áreas do sector olivícola: tecnoloxía do aceite de oliva, análise e control do aceite de oliva, xestión de muíños de oliveira e cultivo da oliveira.
póster do curso
15/07/2025
Dassault Systèmes

Máis rendibilidade, menos residuos: o futuro intelixente da industria cárnica

A industria cárnica opera con marxes axustadas e prazos esixentes. Os principais produtores están a atopar novas formas de aumentar a rendibilidade grazas a solucións de planificación avanzadas e intelixencia artificial. Como? Abandonando as follas de cálculo desconectadas e a toma de decisións baseada en suposicións cara a cadeas de
vaca
10/12/2024
Hazi

Xestión de reprodución en vacún de carne

Xestión da gandería de carne.
galiñas
09/04/2024
IRTA

Curso de auditores de benestar para galiñas e matanza de galiñas. 2024

A formación de auditores cualificados en inspección de benestar animal segundo os protocolos de Calidade de Benestar é un requisito imprescindible para garantir a calidade da certificación. O IRTA organiza periodicamente cursos de formación e cualificación de auditores en colaboración cos diferentes expertos da Rede de Calidade do Benestar. Prezo
leitóns
18/03/2024
IRTA

Curso de auditor de benestar para nais porcinas e leitóns. 2024

A formación de auditores cualificados en inspección de benestar animal segundo os protocolos de Calidade de Benestar é un requisito imprescindible para garantir a calidade da certificación. O IRTA organiza periodicamente cursos de formación e cualificación de auditores en colaboración cos diferentes expertos da Rede de Calidade do Benestar. Prezo
vacas
13/03/2024
IRTA

Curso de calibración (5 anos) para auditores de sacrificio de vacún Welfair. 2024

A formación de auditores cualificados en inspección de benestar animal segundo os protocolos de Calidade de Benestar é un requisito imprescindible para garantir a calidade da certificación. O IRTA organiza periodicamente cursos de formación e cualificación de auditores en colaboración cos diferentes expertos da Rede de Calidade do Benestar. Prezo
Aplicabilidade de ferramentas innovadoras para producir carne de vacún e porco madurada
23/01/2024
IRTA

Aplicabilidade de ferramentas innovadoras para producir carne de vacún e porco madurada

A maduración da carne é un proceso de refrixeración post mortem que, se se realiza correctamente, permite mellorar as características sensoriais da carne, sobre todo en termos de dureza. Así, o proceso de maduración permite introducir no mercado carnes cunha alta calidade sensorial. Non obstante, unha mala selección das materias primas e unha
embutidos
23/01/2024
Gencat

Formación na elaboración de produtos cárnicos para pequenos produtores

Contido (8 horas): TECNOLOXÍA DE PRODUCIÓN FONAMENTOS DO TRACTAMENTO TÉRMICO DEMOSTRACIONS PRESENCIAIS I AVALIACIÓNS PRODUTOS COMERCIAIS I PRODUTOS PRESENTADOS. VISITA A PLANTA PILOTO INCLOU. OBXECTIVO: Dotar aos asistentes dos conceptos básicos necesarios para a elaboración de embutidos (achegar aos asistentes os conceptos básicos necesarios para
https://www.juntadeandalucia.es/agriculturaypesca/ifapa/cursosyjornadas/es/curso/2023-kbg-309-1
22/05/2023
IFAPA

BENESTAR ANIMAL NAS GRANDEIRAS DE RUMINANTES

Código: 2023KBG30901 Edición : 1 Concello : JEREZ DE LA FRONTERA Provincia : CADIZ Centro: Centro IFAPA Rancho de la Merced Data de inicio: 22/05/2023 Data fin: 25/05/2023 Horas : 20 Prazo de solicitude: Ata o 05/07/2023 Contidos Coñecemento de anatomía, fisioloxía e comportamento. Estrés: fisioloxía, control e redución. Benestar animal na