Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
Novos sistemas agrovoltaicos para a produción intelixente e sostible de vide (GO SOLARWINE) Grupo operativo Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar unha avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, ao tempo que se incrementa o beneficio económico para a explotación. … Novos sistemas agrovoltaicos para a produción intelixente …
Informe dos proxectos supraautonómicos españois EIP-AGRI 2017-2022 Contido multimedia O informe resume o primeiro período de financiamento (2014-2022) dos grupos operativos da European Innovation Partnership for Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri), implantados a nivel supraautonómico en España. Desde a posta en marcha …
Grupos que operan en Cataluña. Convocatoria 2018 (catalán) Contido multimedia O Dossier Técnico núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatoria 2018” está dedicada aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e inclúe os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agraria, vinculados …
Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018 Contido multimedia "O Dossier Técnico no 123: "Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018" está dedicado aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e tendo en conta os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agrícola, tamén …
Dossier de proxectos de innovación supraautonómicos Contido multimedia Inventario de proxectos innovadores executados por grupos operativos supraautonómicos da Asociación Europea de Innovación para a produtividade e a sustentabilidade agrarias do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural (PNDR) 2014-2022, submedida 16.2. …
Proxecto de innovación para o uso de fungos micorrícicos na elaboración de viño de alto valor en adegas de Castela e León e A Rioxa, nun escenario de cambio climático. (GO MYCOWINE) Grupo operativo O proxecto MYCOWINE pretende innovar na nutrición do viñedo para obter, por unha banda, un produto de maior calidade (uva e viño) e, por outra banda, solos máis biodiversos e con maior resistencia aos impactos do cambio climático, obtendo así novos …
Estratexias sostibles dende a viña ata a adega para obter uvas con baixa concentración de azucre e viño sen alcohol (GO UBAVIDA) Grupo operativo Os viños de baixo contido alcohólico e desalcoholizados pódense producir en diferentes fases da produción do viño (fases de pre-fermentación, fermentación e post-fermentación) mediante diversos métodos, como a redución dos azucres fermentables no mosto …
Aumento da competitividade da cadea forestal-industrial-viño (GO TECNOBARRICAS) Grupo operativo A aplicación de tecnoloxías non destrutivas para a medición das propiedades físicas que definen a Taxa de Transferencia de Osíxeno (OTR) da madeira repercutirá no sector empresarial e no seu entorno socioeconómico porque xerará novas oportunidades de …