Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Alimentos ecolóxicos Iberia 2023 Evento Celebra o mundo natural e ecolóxico nun só lugar. Descubre as novas tendencias do sector ecolóxico. Atopa o último en saúde e benestar, beleza, coidado da pel, téxtil, fogar e produtos de limpeza de todas as rexións de España e Portugal. Participa de …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
Aumento da competitividade dos aceites de oliva arbequina (GO Raise Arbequina) Grupo operativo A principal tarefa do Grupo Operativo é mellorar a solubilización de compostos antioxidantes nos aceites de oliva virxe arbequina mediante o uso de prácticas agrícolas. As tarefas secundarias que se realizan son as seguintes: Trasladar o coñecemento do …
Pegada de tomate industrial (GO Tomprint) Grupo operativo Este Grupo Operativo nace co obxectivo de desenvolver unha aplicación informática na que se reflictan todas as fases do ciclo produtivo do tomate para obter ao final da campaña a pegada hídrica e a pegada de carbono en todas as fases do ciclo produtivo. … …
Análise instrumental complementaria do panel test (GO SENSOLIVE-OIL) Grupo operativo O Grupo Operativo SENSOLIVE_OIL nace para facilitar a transferencia da innovación ao sector do proxecto que puxo en marcha hai sete anos a Organización Interprofesional do Aceite de Oliva Español, a Xunta de España e a Xunta de Andalucía, para buscar …
Grupo Operativo de Biodiversidade e Viticultura (GO Bioviti) Grupo operativo Entre as actividades que desenvolverá o grupo destacan identificar as mellores prácticas para mellorar a biodiversidade a escala de explotacións en viñedos, desenvolver experiencias piloto con cubertas vexetais, control de pragas, mellora de solos, etc., …
Para a xestión sustentable do viñedo atlántico (GO Gesviña) Grupo operativo Os viñedos atlánticos comparten problemas comúns: minifundio; precipitacións elevadas e temperaturas suaves, que inciden na necesidade de aumentar os tratamentos fitosanitarios, especialmente os funxicidas; topografía accidentada que favorece a erosión; …
Cultivo e Poda da Améndoa Curso de formación Curso de Améndoa e Poda en Cuenca INSCRICIÓN en iriaf.albaladejito.formacion@jccm.es | Centro de Investigación Agroforestal de Albaladejito, Cuenca … Cultivo e Poda da …
Mellora da produtividade e sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan os residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (GO SUBALMA) Grupo operativo As técnicas empregadas mellorarán a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promoverán unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellora da …
Mellorar a produtividade e a sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (SUBALMA) Contido multimedia Técnicas empregadas para mellorar a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promover unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellorar a …
VIII Encontro Agroecolóxico Evento O Encontro Agroecolóxico é un evento consolidado do sector agrario e gandeiro do país no que participan agricultores, técnicos, consultores agrarios, industrias, cooperativas, comerciantes e empresas que interveñen na cadea agroalimentaria. Esta oitava …
Certificación Blockchain da trazabilidade do aceite de oliva virxe extra procedente de oliveiras tradicionais (AOVE Tradicional) Contido multimedia Creación dunha ferramenta blockchain que ofreza ao consumidor confianza e un produto de calidade elaborado en oliveiras tradicionais e en explotacións agrícolas con asesoramento en sustentabilidade económica e ambiental. … Certificación Blockchain da …