Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
EURAKNOS Hubs, plataformas e redes Euraknos aumentará a compilación de coñecementos preparados para a práctica intensificando a interacción entre varias redes de alimentos agrícolas ou forestais, maximizando así os resultados para os profesionais. Organizarase a fertilización cruzada entre …
Dossier de elementos innovadores para a competitividade e a sustentabilidade das explotacións agrarias Contido multimedia Este Dossier de elementos innovadores para a mellora da competitividade e sustentabilidade das explotacións agrarias amosa algunhas posibilidades de innovación para que quen o utilice poida afondar nos que máis lle interesan en función das súas …
Biorefinería agrícola para a valorización de biorresiduos de horticultura intensiva (GO Agrirefin) Grupo operativo O Grupo Operativo AGRIREFIN constituíuse para desenvolver un proxecto de Biorefinería Agrícola para a valorización de residuos vexetais procedentes da horticultura intensiva e a produción de bioetanol avanzado, compost e outros bioprodutos para a súa …
Como as novas tecnoloxías afectan a produción de alimentos Evento Encontro que explora as novas tecnoloxías na produción de alimentos, destacando a colaboración entre empresas e centros tecnolóxicos para promover a innovación e mellorar a competitividade do mercado. PROGRAMA | INSCRICIÓN | LOCALIZACIÓN … Como as novas …
Conferencia en liña “O reto agroalimentario ante o cambio climático” Evento Os Grupos de Traballo de Economía e Poscosecha e Industria da Sociedade Española de Ciencias Hortícolas (SECH) organizan un novo Congreso en liña sobre "O reto agroalimentario ante o cambio climático" que terá lugar en liña os días 3 e 4 de decembro . Os …
Estudo da eficacia de innovadores bioestimulantes derivados das microalgas para combater os efectos adversos do cambio climático no tomate e o trigo (MICROCLIMATT) Contido multimedia Eficacia dos bioestimulantes de microalgas mediante ensaios demostrativos (fenotípicos, fisiolóxicos e transcriptómicos) na loita contra os efectos do cambio climático no trigo e o tomate. … Estudo da eficacia de innovadores bioestimulantes derivados das …
Xeración agronómica de novos SUPERALIMENTOS bio-enriquecidos na explotación. Aplicación de consorcios de microalgas-microorganismos solución biotecnolóxica (SUPERFOOD BIOTECH) Contido multimedia Proposta para aumentar a mineralización, favorecer a simbiose microbioma solo-planta e enriquecer os solos agrícolas con materia orgánica de forma sostible, continua e completa en todos os nutrientes necesarios. … Xeración agronómica de novos …
Redución do custo enerxético do rego da remolacha mediante a eficiencia enerxética e a redución do consumo de auga (EFFIREM+) Contido multimedia Promover entre os gandeiros a adopción de medidas innovadoras de aforro na factura enerxética para o rego e o consumo de auga para garantir a competitividade e a sustentabilidade do sector remolacha-azucre tras a súa desaparición. … Redución do custo …
Estudo da eficacia de innovadores bioestimulantes derivados das microalgas para combater os efectos adversos do cambio climático no tomate e o trigo (GO MICROCLIMATT) Grupo operativo MICROCLIMATT ten como obxectivo probar a eficacia dos bioestimulantes de microalgas, mediante ensaios demostrativos (fenotípicos, fisiolóxicos e transcriptómicos), na loita contra os efectos do cambio climático no trigo e o tomate. … Estudo da eficacia de …
Avanzando cara a un modelo dixital de residuos cero no sector agroalimentario (GO PDApp) Grupo operativo A proposta de PDApp ten como obxectivo reducir a perda e o desperdicio de alimentos no sector hortofrutícola mediante o desenvolvemento e validación de novos servizos apoiados en ferramentas dixitais, destinados a (i) que as empresas poidan canalizar os …
Reducir o custo enerxético do rego na remolacha azucreira mediante a eficiencia enerxética e a redución do consumo de auga (GO EFFIREM) Grupo operativo Promover entre os agricultores a adopción de medidas innovadoras para aforrar nas facturas enerxéticas do rego e do consumo de auga, que garantan a competitividade e a sustentabilidade do sector da remolacha tras a desaparición da … Reducir o custo …
Xeración agronómica de novos SUPERFOODS bio-enriquecidos na explotación. Aplicación de solución biotecnolóxica consorcios microalgas-microorganismos (GO SUPERFOOD BIOTECH) Grupo operativo Este innovador proxecto, denominado SUPERFOOD BIOTECH, ten como obxectivo aumentar a mineralización, promover a simbiose do microbioma solo-planta e enriquecer os solos agrícolas con materia orgánica de forma sostible, continua e completa con todos os …
Calhuamb Grupo operativo A estratexia Europa 2020 sitúa a bioeconomía como un elemento clave para o crecemento intelixente e verde de Europa. Por este motivo, a Unión Europea puxo en marcha en 2012 a Estratexia Europea de Bioeconomía co obxectivo de mellorar a base de coñecemento …