Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...
logo proyecto horizonte rehap

H2020 REHAP Proiektua: Nekazaritza-basogintzako hondakinak balio erantsi handiko produktu bihurtzen dituzten prozesuetatik datozen energia-eskaria eta CO2 isuriak murrizteko ikuspegi sistemikoa

Ingeniería y tecnología, ingeniería medioambiental, Gestión de residuos, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Ciencias agrícolas, Biotecnología agrícola, Biomasa, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Ingeniería civil, arquitectura ingeniería, arquitectura sostenible, edificación sostenible, edificación sustentable, Tecnologías industriales para la valorización de biorrecursos europeos en flujos de procesos de alto valor añadido

Horizon Europe Waste4Bio proiektua: Elikagai-hondakinen erabilera sustatzea plataforma anitzeko biofindegien bidez

Ciencias sociales, Economía y empresa, Economía, bioecomía, Zientzia Naturalak, Ciencias de los productos químicos, catálisis, biocatálisis, Ingeniaritza eta teknologia, Ingurumen-ingeniaritza, Energia eta erregaiak, Industria-bioteknologia, Biomaterialak, Bioplastikoak, Polihidroxialkanoatoak, Bioprozesatzeko teknologiak, Hartzidura, Digitalizazioa eta berrikuntza, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa

H2020 REFUCOAT Proiektua: Elikagai-ontziak guztiz birziklagarriak dira, gas-hesiaren propietate hobetuak eta funtzionalitate berriak dituztenak, errendimendu handiko estaldurak erabiliz.

Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniería ambiental, Gestión de residuos, Procesos de tratamiento de residuos, Reciclaje, Zientzia Naturalak, Ciencias de los productos químicos, ciencias de polímeros, Materialen ingeniaritza, Estaldurak eta filmak, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Higienea, nutrizioa eta elikagaien segurtasuna

HORIZON EUROPA DELICIOUS Proiektua: Landare-oinarritutako esnekien zaporea, usaina eta ehundura hobetzea hartzidura mikrobianoko produktuak erabiliz.

Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, lácteos, esnekiak, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, elikadura, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, mikrobiologia, Nekazaritza Zientziak, Biotecnología agrícola, Biomasa, biomasa, Ingeniería y tecnología, Biotecnología industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Hartzidura, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Digitalizazioa eta berrikuntza, productos lácteos

H2020 BioBarr Proiektua: Elikagaiak ontziratzeko material biologiko berriak, hesi-ezaugarri hobetuak dituztenak – BioBarrier

Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Biomaterialak, Bioplastikoak, Ácido poliláctico, Azido polilaktikoa, Ingeniaritza eta teknologia, Materialen ingeniaritza, Estaldurak eta filmak, Revestimientos y películas, Ingeniaritza eta teknologia, Beste ingeniaritza eta teknologiak, elikagaien teknologia, envases de alimentos, elikagaien ontziak, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Biomaterialak, Bioplastikoak, Polihidroxialkanoatoak, Polihidroxialkanoatoak, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Bioprozesatzeko teknologiak, Hartzidura, Hartzidura, Biomateriales avanzados para envases de alimentos inteligentes, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Biomaterialak, Bioplastikoak, Azido polilaktikoa, Azido polilaktikoa, Ingeniaritza eta teknologia, Materialen ingeniaritza, Estaldurak eta filmak, Estaldurak eta filmak, Ingeniaritza eta teknologia, Beste ingeniaritza eta teknologiak, elikagaien teknologia, elikagaien ontziak, elikagaien ontziak, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Biomaterialak, Bioplastikoak, Polihidroxialkanoatoak, Polihidroxialkanoatoak, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Bioprozesatzeko teknologiak, Hartzidura, Hartzidura, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Digitalización e innovación, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea

H2020 Aromagenesis Proiektua: Garagardo eta ardoaren zaporeak eta usainak hobetzeko legamia-andui berriak sortzea.

Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biokimika, Ingeniería y tecnología, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, elikagaien teknologia, Ciencias sociales, Economía y empresa, Negocios y gestión, Emprendimiento, ekintzailetza, Ingeniaritza eta teknologia, Biotecnología industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Hartzidura, Redes de formación innovadoras, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Biokimika, Biokimika, Ingeniaritza eta teknologia, Beste ingeniaritza eta teknologiak, elikagaien teknologia, elikagaien teknologia, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Negozioak eta kudeaketa, ekintzailetza, ekintzailetza, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Bioprozesatzeko teknologiak, Hartzidura, Hartzidura, Calidad diferenciado, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, Investigación, Fabricación de bebidas

H2020 DECISIVE Proiektua: Hiriko biohondakinen balorizazio berritzailerako kudeaketa deszentralizatuko plan bat.

Ingeniería y tecnología, Ingeniería ambiental, Gestión de residuos, Procesos de tratamiento de residuos, Reciclaje, Birziklapena, Ingeniaritza eta teknologia, Biotecnología ambiental, Biorremediación, biorreactores, bioerreaktoreak, Ingeniaritza eta teknologia, Ingurumen-ingeniaritza, Energía y combustibles, energias renovables, energia berriztagarriak, Ingeniaritza eta teknologia, Biotecnología industrial, Biomateriales, Biomaterialak, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Hartzidura, Soluciones ecoinnovadoras, Ingeniaritza eta teknologia, Ingurumen-ingeniaritza, Hondakinen kudeaketa, Hondakinen tratamendu prozesuak, Birziklapena, Birziklapena, Ingeniaritza eta teknologia, Ingurumen-bioteknologia, bioerremediazioa, bioerreaktoreak, bioerreaktoreak, Ingeniaritza eta teknologia, Ingurumen-ingeniaritza, Energia eta erregaiak, energia berriztagarriak, energia berriztagarriak, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Biomaterialak, Biomaterialak, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Bioprozesatzeko teknologiak, Hartzidura, Hartzidura, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Digitalización e innovación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente

HORIZON EUROPA SPOILCONTROL Proiektua: Edari hartzituen kalitatea eta segurtasuna hobetzea, hondatzen duten mikroorganismoen kudeaketa eta kontrolaren bidez.

Ingeniaritza eta teknologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, elikagaien teknologia, Ciencias sociales, Economía y empresa, Economía, Ekonomia, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniería de materiales, Materialen ingeniaritza, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, mikrobiologia, Ingeniaritza eta teknologia, Industria-bioteknologia, Bioprozesatzeko teknologiak, Hartzidura, Hartzidura, Digitalizazioa eta berrikuntza, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de bebidas