Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
SEBASTIANA Talde Operatiboa: Artilearen hautaketa eta sailkapena, ardi ustiategi txikien lehiakortasuna hobetzeko
Gaur egun, artilea azpiproduktutzat hartzen da eta ardi-hazleek ez dute ia ordainik jasotzen horrengatik (0,00 eurotik 0,40 euro/animalia), eta horrek kostu gehigarria suposatzen du ardi-hazleentzat...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
CHAMPLAST Talde Operatiboa: Perretxikoen ekoizpenean balio kate berri bat sortzea ekonomia zirkularraren bitartez
ASOCHAMPek zuzendutako berrikuntza proiektua, AIMPLAS ere barne hartzen duena; INGELIA eta SAV, Helburu nagusia perretxikoen industriak sortzen dituen hondakinak murriztea da (substratu agortua eta...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
RETA Talde Operatiboa: Nekazaritza Proba Espazioen Sarea
Nekazaritzako Proba Espazioen Sarea sortzea, koordinatzea eta biziberritzea, nekazaritza-sektorean eragile berriak txertatzen laguntzeko gizarte-berrikuntzako estrategi publiko-pribatuetan parte...
Solarwine
SOLARWINE Talde Eragilea: mahats-ekoizpen adimentsu eta iraunkorrerako sistema agrovoltaiko berriak
GO SOLARWINE berrikuntza proiektuari esker, nekazaritza-sistemaren ebaluazio energetikoa eta agronomikoa lortzea aurreikusten da, ustiategirako etekin ekonomikoak areagotuz.
Logo GO bicapa-oleprotect

BICAPA-OLEOPROTECT Talde Operatiboa: Olibondo-soroak optimizatuta, belar txarren aurkako ehundu gabeko bi geruza hobetu bat ezarriz

Sistema de producción agrícola, Maquinaria y equipamiento agrícola, Paisaje/ gestión de tierras, Fertilización y gestión de nutrientes, Gestión del suelo, Gestión del agua, Biodiversidad y gestión de los recursos naturales, Olivar, leñosos, Gestión de explotaciones, maquinarias, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Fertilizantes, Suelo, RegadÍo

LIFE Proiektua: LIFE NextFUMIGREEN: Berotegiko baratzezaintzako laboreetan euli zuria kontrolatzeko fumigante naturalen garapena

Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Agricultura, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, horticolas, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Agricultura, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Fertilizantes, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Agricultura, horticolas, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Fertilizantes

LIFE Proiektua: LIFE GLEANSMART: Fruta bilketaren eta birziklapenaren bidez elikagaien galerak murrizteko sistema zirkular jasangarri berria

Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Agricultura, Gestión de explotaciones, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, horticolas, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Agricultura, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Agricultura, Gestión de explotaciones, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, horticolas
BIODIVER161

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Klima-aldaketak Errioxako JDOko ardo-ekoizpenean duen eragina ebaluatzea

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Investigación, leñosos, Viñedo

Erasmus+ Proiektua: Nekazaritzan eta Fruta eta Barazkien Uzta Ondorengo Prestakuntza Praktika Jasangarri Onenen Bidez

Nuevos planes de estudio/métodos educativos/desarrollo de cursos de formación innovadores, Agricultura, silvicultura y pesca, Superar los desajustes de habilidades (básico/transversal), Investigación, Formación, demostración y asesoramiento, Frutales (pepita/hueso), horticolas

Biodibertsitate Fundazioaren VIN eta ADAPT II proiektua: Ezagutza-transferentzia sustatzea mahastizaintzaren sektorean klima-aldaketaren ondorioetara egokitzea bultzatzeko

Formación, demostración y asesoramiento, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, leñosos, Viñedo

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Klima Aldaketa eta Mahastiak Espainiako

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, leñosos, Viñedo
BIODIVER144

MicroMar Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Lorategiko laboreetan nitrogeno ongarriak murrizteko mikroorganismoekin egindako biostimulatzaileak

Fertilizantes, RegadÍo, horticolas

Biodibertsitate Fundazioaren AdaptCOliva Proiektua: Olibondoen laborantza klima-aldaketaren eszenatokietara egokitzea

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Suelo, leñosos, Olivar

Biodibertsitate Fundazioaren AdapFrutCC Proiektua: Fruta barietateak neguko tenperaturaren igoeretara egokitzea, klima-aldaketak fruta-ekoizpenean duen eragina murrizteko

Investigación, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Frutales (pepita y hueso)

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Klima aldaketara egokitzea, negu epelagoetara egokitutako fruta barietateen hautaketaren bidez

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Frutales (pepita y hueso)

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Mahastizaintzan klima-aldaketara egokitzea

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, leñosos, Viñedo
BIODIVER127

Biodibertsitate Fundazioaren PASTURE+ Proiektua: Kapital naturala leheneratzen, klima-aldaketa arintzen eta landa-garapena sustatzen duten abeltzaintzako produktuak

Canales cortos o alternativos de comercialización, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Suelo, leñosos

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Mahasti Bolkanikoaren Ondarea

Innovacio social, Jóvenes y nuevos agricultores, Gestión de explotaciones, Formación, demostración y asesoramiento, leñosos, Viñedo

Biodibertsitatearen Fundazioaren Proiektua: RURAL sortu eta erabili

Formación, demostración y asesoramiento, Agricultura ecológica y agroecología, Digitalización e innovación, leñosos, Viñedo

Biodibertsitate Fundazioaren REDNAMAN Proiektua: Sagarrondoen laborantza ekologikoa Natura Sarean

Competitividad y nuevos modelos de negocio, Agricultura ecológica y agroecología, Formación, demostración y asesoramiento, Frutales (pepita y hueso)

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: DEPOVERDE

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Apícola, horticolas

ENOADAPTA Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Mahastizaintzako eremuetan klima-aldaketaren egokitzapenerako eta arintze-tresna berriak erabiltzea

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, leñosos, Viñedo

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Cuntis eta Fuentes de Ebro udalerrietan fruta eta barazkien biziberritzea

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Formación, demostración y asesoramiento, Retos rurales, horticolas

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Vespa velutinaren presentziak intsektu polinizatzaileen biodibertsitatean duen eragina kuantifikatzea (Pollinating Biodiversity)

Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Apícola, Frutales (pepita y hueso)