Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
SEBASTIANA Talde Operatiboa: Artilearen hautaketa eta sailkapena, ardi ustiategi txikien lehiakortasuna hobetzeko
Gaur egun, artilea azpiproduktutzat hartzen da eta ardi-hazleek ez dute ia ordainik jasotzen horrengatik (0,00 eurotik 0,40 euro/animalia), eta horrek kostu gehigarria suposatzen du ardi-hazleentzat...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
CHAMPLAST Talde Operatiboa: Perretxikoen ekoizpenean balio kate berri bat sortzea ekonomia zirkularraren bitartez
ASOCHAMPek zuzendutako berrikuntza proiektua, AIMPLAS ere barne hartzen duena; INGELIA eta SAV, Helburu nagusia perretxikoen industriak sortzen dituen hondakinak murriztea da (substratu agortua eta...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
RETA Talde Operatiboa: Nekazaritza Proba Espazioen Sarea
Nekazaritzako Proba Espazioen Sarea sortzea, koordinatzea eta biziberritzea, nekazaritza-sektorean eragile berriak txertatzen laguntzeko gizarte-berrikuntzako estrategi publiko-pribatuetan parte...
Solarwine
SOLARWINE Talde Eragilea: mahats-ekoizpen adimentsu eta iraunkorrerako sistema agrovoltaiko berriak
GO SOLARWINE berrikuntza proiektuari esker, nekazaritza-sistemaren ebaluazio energetikoa eta agronomikoa lortzea aurreikusten da, ustiategirako etekin ekonomikoak areagotuz.

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Polinizatzaileen populazioen klima-aldaketara egokitzeko korridoreak

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Apícola

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: POLINIZ-UP

Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Apícola

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: APICAMBIO

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Apícola
BIODIVER126

Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak

Canales cortos o alternativos de comercialización, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Ovino y caprino, Apícola, bovinas

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: DEPOVERDE

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Apícola, horticolas

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Apiredna

Agricultura ecológica y agroecología, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Formación, demostración y asesoramiento, Apícola

ARI Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Landa Erlezaintza Berritzailea

Formación, demostración y asesoramiento, Digitalización e innovación, Apícola

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Erlezaintza sektorearen garapen jasangarria

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento, Apícola

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Vespa velutinaren presentziak intsektu polinizatzaileen biodibertsitatean duen eragina kuantifikatzea (Pollinating Biodiversity)

Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Apícola, Frutales (pepita y hueso)

GreenBee Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Abeltzaintzako bideak leheneratzea Natura 2000 eremuetan erle basatiak kontserbatzeko azpiegitura berde gisa

Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Apícola

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Mediterraneoko erlezaintzan klima-aldaketaren eraginak, zaurgarritasuna eta egokitzapena

Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Sanidad y bienestar animal, Investigación, Apícola

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Erlezaintza ekologikoa babestutako eremuetan enplegu iturri gisa

Agricultura ecológica y agroecología, Formación, demostración y asesoramiento, Apícola
BIODIVER05

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: DepoApicultura

Formación, demostración y asesoramiento, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Apícola

Erasmus+ Proiektua: Langile Erle Gazteak

Medio ambiente y cambio climático, Empleabilidad, Agricultura, silvicultura y pesca, Jóvenes y nuevos agricultores, Retos rurales, Innovación social, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Apícola
logo proyecto horizonte IoBee

H2020 IoBee Proiektua: Erle-kolonien hilkortasunari aurre egiteko erlauntzen osasunerako IoT aplikazioa

Ciencias naturales, Ciencias informáticas y de la información, internet, Internet de las cosas, Internet de las cosas, Ciencias sociales, Sociología, demografía, mortalidad, mortalidad, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Zoología, Entomología, apidología, apidología, Ciencias sociales, Economía y empresa, Empresa y gestión, Empleo, Empleo, Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, Apicultura, Apicultura, Piloto de vía rápida hacia la innovación, Ciencias naturales, Ciencias informáticas y de la información, internet, Internet de las cosas, Internet de las cosas, Ciencias sociales, Sociología, demografía, mortalidad, mortalidad, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Zoología, Entomología, apidología, apidología, Ciencias sociales, Economía y empresa, Empresa y gestión, Empleo, Empleo, Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, Apicultura, Apicultura, Sanidad y bienestar animal, Gestión de explotaciones, Investigación, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Apícola

H2020 LIQUAM Proiektua: Potentzia handiko ultrasoinuen teknologiak eztiaren industria eta erlezaintza sektorea iraultzeko balioko du

Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Enzimas, Enzimas, Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, Apicultura, Apicultura, Ciencias naturales, Ciencias físicas, Acústica, Ultrasonido, Ultrasonido, Instrumento PYME, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Enzimas, Enzimas, Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, Apicultura, Apicultura, Ciencias naturales, Ciencias físicas, Acústica, Ultrasonido, Ultrasonido, Canales cortos o alternativos de comercialización, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Apícola