Projecte H2020 BioBarr: Nous materials d´envasament d´aliments de base biològica amb propietats de barrera millorades – BioBarrier
Enginyeria i tecnologia, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Ácido poliláctico, Àcid polilàctic, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoats, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentació, Biomateriales avanzados para envases de alimentos inteligentes, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Àcid polilàctic, Àcid polilàctic, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Recobriments i pel·lícules, Revestiments i pel·lícules, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Polihidroxialcanoats, Polihidroxialcanoats, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologies de bioprocessament, Fermentació, Fermentació, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Digitalització i innovació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor