Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...
Logo UBAVIDA

Grup Operatiu UBAVIDA: Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat

Horticultura a l'aire lliure i cultius llenyosos (incl. viticultura, oliveres, fruiters, ornamentals), Dinamitzar zones rurals, Garantir un ingrés viable, Augment de la competitivitat, Reequilibrar el poder a la cadena alimentària, Accions de Canvi Climàtic, Cura del medi ambient, Preservació de paisatges i biodiversitat, Donar suport al relleu generacional, Recuperació de la superfície agrícola, sota característiques paisatgístiques d'alta diversitat, Aconseguir la neutralitat climàtica, Viñedo, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de bebidas, Investigació, Agricultura ecológica, GO UBAVIDA

Grup Operatiu: Desenvolupament i obtenció d'un substrat a base de toix fermentat per al sector ornamental

Agricultura, Tècniques de producció, Gestió d'explotacions, Digitalització I Innovació De Producció/Productes, Nuevos Cultivos/Recuperación Antiguos Cultivos/Productos (Turmicultura, Etc.), Grup operatiu
logo proyecto horizonte rehap

Projecte H2020 REHAP: Enfocament sistèmic per reduir la demanda de rnergia i emissions de CO2 dels processos que transformen residus agroforestals en productes d'alt valor agregat

Enginyeria i tecnologia, ingeniería medioambiental, Gestión de residuos, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Ciències agrícoles, Biotecnologia agrícola, Biomassa, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Ingeniería civil, arquitectura ingeniería, arquitectura sostenible, edificación sostenible, edificación sustentable, Tecnologías industriales para la valorización de biorrecursos europeos en flujos de procesos de alto valor añadido
Logo GO Olivebiome

Grup Operatiu OLIVEBIOME: Desenvolupament biotecnològic de pre i probiòtics dirigits alimentació animal (aviar i porcina) a partir de fibra d'alperujo i d'altres subproductes hortícoles

Horticultura a l'aire lliure i cultius llenyosos (incl. viticultura, oliveres, fruiters, ornamentals), Dinamitzar zones rurals, Garantir un ingrés viable, Augment de la competitivitat, Reequilibrar el poder a la cadena alimentària, Accions de Canvi Climàtic, Cura del medi ambient, Preservació de paisatges i biodiversitat, Donar suport al relleu generacional, Recuperació de la superfície agrícola, sota característiques paisatgístiques d'alta diversitat, Aconseguir la neutralitat climàtica, Avícola, Porcino, Alimentació animal, Productes d'alimentació animal, Olivar, Gestión de subproductos, GO OLIVEBIOME

Projecte HORITZÓ EUROPA Waste4Bio: Impulsant l'aprofitament de residus alimentaris mitjançant la biorefineria multiplataforma

Ciències socials, Economia i empresa, Economia, bioecomia, Ciències naturals, Ciències dels productes químics, catálisis, biocatálisis, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Energia i combustibles, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Digitalització i innovació, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes

Projecte H2020 REFUCOAT: Envàs alimentari totalment reciclable amb propietats millorades de barrera als gasos i noves funcionalitats mitjançant l'ús de recobriments d'alt rendiment

Enginyeria i tecnologia, Ingeniería ambiental, Gestión de residuos, Procesos de tratamiento de residuos, Reciclaje, Ciències naturals, Ciencias de los productos químicos, ciencias de polímeros, Enginyeria de materials, Recobriments i pel·lícules, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Higiene, nutrició i seguretat alimentària

Projecte HORITZÓ EUROPA DELICIOUS:Millores de sabor, olor i textura de productes lactis d'origen vegetal utilitzant productes de fermentació microbiana.

Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, lácteos, lactis, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrició, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, microbiologia, Ciències agrícoles, Biotecnología agrícola, Biomasa, Biomassa, Ingeniería y tecnología, Biotecnología industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Digitalització i innovació, productos lácteos

Projecte H2020 BioBarr: Nous materials d´envasament d´aliments de base biològica amb propietats de barrera millorades – BioBarrier

Enginyeria i tecnologia, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Ácido poliláctico, Àcid polilàctic, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoats, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentació, Biomateriales avanzados para envases de alimentos inteligentes, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Àcid polilàctic, Àcid polilàctic, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Recobriments i pel·lícules, Revestiments i pel·lícules, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Polihidroxialcanoats, Polihidroxialcanoats, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologies de bioprocessament, Fermentació, Fermentació, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Digitalització i innovació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor

Projecte HORITZÓ EUROPA FlavourFerm:Alliberar el potencial de sabor dels aliments d'origen vegetal mitjançant la fermentació

Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Biotecnología agrícola, Biomasa, Biomassa, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Cereales y oleaginosas, legumbres, llegums, Digitalització i innovació, Cereal, oleaginoses i proteaginoses, productos lácteos, Fabricación de otros productos alimenticios

Projecte H2020 Aromagenesi: Generació de nous ceps de llevat per millorar sabors i aromes en cervesa i vi.

Ciències naturals, Ciencias biológicas, Bioquímica, Bioquímica, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Tecnologia alimentària, Ciencias sociales, Economía y empresa, Negocios y gestión, Emprendimiento, Emprenedoria, Enginyeria i tecnologia, Biotecnología industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentació, Redes de formación innovadoras, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Bioquímica, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Tecnologia alimentària, Ciències socials, Economia i empresa, Negocis i gestió, Emprenedoria, Emprenedoria, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologies de bioprocessament, Fermentació, Fermentació, Calidad diferenciado, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, Investigación, Fabricación de bebidas

Projecte H2020 DECISIVE: Un pla de gestió descentralitzat per a la valorització innovadora dels bioresidus urbans.

Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Gestió de residus, Processos de tractament de residus, Reciclatge, Reciclatge, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia ambiental, Bioremediació, bioreactors, bioreactors, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Energia i combustibles, energias renovables, energies renovables, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Biomaterials, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentació, Soluciones ecoinnovadoras, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Gestió de residus, Processos de tractament de residus, Reciclatge, Reciclatge, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia ambiental, Bioremediació, bioreactors, bioreactors, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Energia i combustibles, energies renovables, energies renovables, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Biomaterials, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologies de bioprocessament, Fermentació, Fermentació, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Digitalització i innovació, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient

Projecte HORITZÓ EUROPA SYNFEED:Proteïnes sintètiques per a una alimentació animal sostenible

Alimentación animal, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres, Gestió d'explotacions, Digitalització i innovació, Productos de alimentación animal, Avícola

Projecte HORITZÓ EUROPA SPOILCONTROL:Millora de la qualitat i seguretat de begudes fermentades mitjançant la gestió i control de microorganismes de descomposició.

Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Tecnologia alimentària, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Enginyeria de materials, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiología, microbiologia, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologies de bioprocessament, Fermentació, Fermentació, Digitalització i innovació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Fabricación de bebidas

Grup Operatiu KEFIRVI: Investigació de nous productes probiòtics

industrias agroalimentarias, Adaptación a demandas del consumidor, Grupo operativo, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor

Grup Operatiu QUAJANT EN VERD: Projecte formatge de quall vegetal. Elaboració d'extractes vegetals enzimàtics ecològics per a la producció de formatge d'ovella

Competitividad y diversificación agropecuaria / forestal, Calidad alimentaria / procesado y nutrición, Ovino y caprino, productos lácteos, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Diversificación agraria (agroturismo, etc), Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, queso

Grup Operatiu: Tècniques diferenciadores en la producció vitivinícola andalusa: ús de llevats autòctons

Agricultura, Gestión Explotaciones, Tècniques de producció, Gestió d'explotacions, Bones Pràctiques/Canvi Climàtic/Medi Ambient, Mejora En La Gestión De Explotaciones, Grup operatiu, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Formació, demostració i assessorament, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo

Grup Operatiu: Optimització de la hidratació al boví de llet

Ganadería, Técnicas De Producción, Gestió d'explotacions, Digitalització I Innovació De Producció/Productes, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos / Cría, Grup operatiu, productos lácteos, bovinas

Grup Operatiu WINESITY: Sensor automàtic per controlar la densitat en continu a la fermentació del vi

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Grup operatiu, Fabricación de bebidas, leñosos, Viñedo