Skip to main content

Notícies

Destacat

moment del seminari
09/05/2025
El Ministeri d'Agricultura obre el termini per sol·licitar els ajuts, per un total de 46,5 milions, per a projectes innovadors supraautonòmics
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del dia 7 passat l'obertura del procés per sol·licitar subvencions per un total de 46,5 milions d'euros...
reunió del GO Simbioliva
05/05/2025
Activa presència del GO Simbioliva a la propera edició d'EXPOLIVA
El GO Simbioliva (Noves solucions biotecnològiques per a una economia circular de l'alperujo) mostrarà els seus progressos al XXII Simposi Internacional Científic tècnic i de transferència d'EXPOLIVA...
VAQUES EN UN ESTABLE
05/05/2025
Agrocompostatge avançat de fems de boví de carn, una proposta de millors tècniques disponibles
Provacuno organitza dues jornades els dies 20 i 29 de maig, a Múrcia i Valladolid, respectivament, per presentar els resultats del projecte desenvolupat en col·laboració amb la Universitat Politècnica...
vinyes a La Rioja
29/04/2025
Fins al 19 de maig es poden sol·licitar els nous ajuts per a la formació al sector agroramader a La Rioja
La Conselleria d'Agricultura de La Rioja ha obert la convocatòria d' ajudes per a l'organització de cursos i jornades formatives dirigides al sector agroramader el 2025 , dins del Pla Estratègic de la...
inauguració
16/04/2025

Espanya llança el primer 'Sandbox AgriFoodtech' d'Europa per impulsar la innovació agroalimentària

El Govern d'Espanya (MCIU i MAPA) , juntament amb les comunitats autònomes de Navarra i la Rioja , han posat en marxa el primer 'Sandbox AgriFoodtech' d'Europa, una iniciativa pionera destinada a...
Equip de treball del GO Aristeo
13/02/2025

Presentació de resultats del Grup Operatiu "ARISTEO. Formatges andalusos 4.0"

La Universitat de Còrdova ha estat l'escenari elegit per a la jornada de cloenda del Grup Operatiu ARISTEO , una iniciativa que ha impulsat la modernització del sector formatger andalús mitjançant la...
Mylkubator
30/09/2024

Pascual Innoventures amplia fins als 2M€ la seva inversió en investigació d'aliments del futur amb la tercera edició de Mylkcubator

Pascual Innoventures , el braç de Corporate Venturing del grup Pascual , ha incrementat la seva inversió en la investigació d'aliments innovadors i sostenibles, aportant un total de 2 milions d'euros...
logo d'efe agro
19/04/2024

El consumidor impulsa el redisseny de la categoria dels aperitius

Nota de premsa que posa de manifest les característiques de la indústria de l'snack que segons l' Associació de Snacks representa un consum per persona i any a Espanya de 7,5 quilos i una producció de...