Es reconeixen 6 projectes excel·lents i 32 aptes a Cursos d'Emprenedoria Rural
Descripció
La vuitena i novena edició del “Curs d'emprenedoria al medi rural” de la Xarxa PAC conclouen amb èxit i van camí de convertir-se en un clàssic per a totes aquelles persones que volen implantar un projecte al medi rural. Els cursos tenen com a objectiu enfortir les capacitats de qualsevol persona interessada a emprendre un negoci o activitat al medi rural.
A cada curs hi han participat unes 45 persones , de les quals finalment han obtingut la qualificació d' aptes 18 persones, per a la vuitena edició, i 14 participants a la novena. D'entre tots els projectes aptes, han destacat i sobresortit 3 en cadascun dels cursos i han estat reconeguts com a “excel·lents” pel professorat per considerar que aquestes iniciatives treballen en una marca personal i han projectat un pla de negoci estructurat i de caràcter sostingut i sostenible al medi rural: Horta ecològica – Gabriel Cuallado (La Torre d'Esteban, Toledo); Buenosquesos.com – Macarena López (Sales, Astúries); Brava rural - Maria José Fernández Rodríguez (Soria); Petera Ceràmica artesanal - Marta Marcos (Liébana, Cantàbria); Cultiva Solucions – Mercedes Álvarez; Formatgeria Artesana de Camp Briman – Rebeca Grimaldos (Albares, Guadalajara) .
Properament la Xarxa PAC anunciarà les dates de les noves edicions del “Curs d'emprenedoria al medi rural”.