Congrés Ibèric de Lleguminoses: bases de la sostenibilitat agrícola i alimentària
Descripció
En el marc de les VII Jornades de l'AEL i la II Reunió RELEG, i coincidint amb la celebració, el 13 de novembre, del dia mundial de la dieta mediterrània, la Universitat de León, juntament amb l'Associació Espanyola de Lleguminoses (AEL) i la xarxa de recerca Xarxa Espanyola de Lleguminoses RELEG, organitzen el Congrés Ibèric de Lleguminoses: bases de la sostenibilitat agrícola i alimentària , que tindrà lloc a Lleó.
Networking per al sector de les lleguminoses a Espanya
Reunir tots els actors relacionats amb el sector de les lleguminoses a la península Ibèrica, des del món de la producció, l'envasament i la distribució comercial fins als investigadors de tots aquells àmbits relacionats amb aquests cultius i incloent-hi les marques de qualitat i els organismes i institucions amb responsabilitat en la seva regulació és el principal objectiu d'aquest esdeveniment, per poder així propiciar sinèrgies entre els participants i consolidar les xarxes estratègiques de col·laboració en aquest sector
S'abordaran també els avenços i els problemes, nous o persistents, així com els reptes que es plantegen per al sector i l'avenç en la investigació científica en lleguminoses. Per això, s'ha plantejat una temàtica rellevant i amb un alt interès actual com a lema de les jornades: “Bases de la sostenibilitat agrícola i alimentària”.