Jornada tècnica a la Vall de l'Ambroz: nous productes agroalimentaris i model del Pebre vermell de la Vera
Descripció
L' Associació per al Desenvolupament Integral de la Vall de l'Ambròs (DIVA) organitza els propers 10 i 11 d'octubre de 2025 l'activitat "Nous productes vinculats a la producció i transformació agroalimentària al rural. Aposta pel model del Pebre vermell de la Vera" , en el marc del projecte RURALMENT – Intercanvi de coneixements per al desenvolupament de model en zones rurals d'interès estratègic per a Galícia i Extremadura .
La jornada tècnica formativa comptarà amb la participació d'un grup d'experts , personal de coordinació i públic en general, combinant sessions teòriques, demostracions i debats el dia 10, amb una part pràctica el dia 11 , en què s'aprofundirà en el model d'èxit del Pebre vermell de la Vera com a referència de diferenciació i valor afegit per al medi rural.
Amb aquesta activitat, DIVA reforça el seu compromís amb la promoció de productes agroalimentaris de qualitat i fomenta l' adhesió a figures de qualitat diferenciada (DOP/IGP) com a motor de desenvolupament econòmic, social i territorial en entorns rurals estratègics.
 
 
 
