Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

logo fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Bootcamp FIWARE Expert
Fins a l'11 de juny està oberta la inscripció a aquest curs avançat de 26 hores sobre la tecnologia FIWARE, amb què es pot obtenir la certificació FIWARE Expert. Aquest curs que ha estat dissenyat per
cartell del curs
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacions de Ramaderia de Precisió
Organitzada per la Universitat Politècnica de Madrid , aquest curs s'emmarca a l' Estratègia de Digitalització del Sector Agroalimentari i Forestal i del Medi Rural impulsada pel Ministeri d
DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
III Curs pràctic en línia de topografia i cadastre. Creació de fitxers GML per a la coordinació. Cadastre i registre de la propietat
10/06/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Centro y Canarias

III Curs pràctic en línia de topografia i cadastre. Creació de fitxers GML per a la coordinació.

Descripció El Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Centre i Canàries organitza aquest curs sobre topografia i cadastre que s'imparteix en format en línia els dies 10, 17 i 26 de juny en horari de tarda. En aquest curs es donarà a conèixer a l'alumne la metodologia de treball que cal seguir per generar arxius GML per a la coordinació de Cadastre
Permanent
plagues i patògens
Permanent
INEA

Plagues i patògens de l'olivera: naturalesa, identificació i estratègies biològiques de lluita

Certificat de Formació expedit per INEA-Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola. Contingut: Introducció: En aquest apartat s'oferirà una visió general sobre la importància de l'olivicultura, destacant-ne la rellevància econòmica, ecològica i cultural. S'abordaran els principis fonamentals de la protecció fitosanitària als oliverars
Permanent
varietat de vinya
Permanent
INEA

Varietats de la vinya emprades en elaboració de vins

Certificat de Formació expedit per la Fundació INEA Contingut: Descripció ampelogràfica, propietats agronòmiques i potencial enològic de les varietats comercials nacionals i internacionals: Aquest mòdul ofereix una anàlisi detallada i tècnica de les varietats comercials de vinya, tant a nivell nacional com internacional, mitjançant la
Permanent
seguretat alimentària
Permanent
INEA

Seguretat alimentària

Contingut: Classificació dels aliments: Aquest mòdul proporciona una anàlisi exhaustiva de la classificació dels aliments des de diverses perspectives, com ara la composició nutricional, la naturalesa del producte (fresc, processat, conservat, etc.), i el seu origen (animal, vegetal, mineral). S'aprofundeix en les categories fonamentals dels