Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
il·lustració amb fruites i hortalisses
20/01/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía a través de la Fundación Andaluza de Ingenieros Agrónomos

Curs protocol globalGAP (IFA) v.6. Fruites i hortalisses: Continguts i processos de certificació MATRÍCULA OBERTA

Aquesta acció formativa està orientada a ADQUIRIR ELS CONEIXEMENTS NECESSARIS I LES CLAUS DE L'ESQUEMA DE GLOBALG.AP IFA, versió 6 i OBTENIR ELS CONEIXEMENTS NECESSARIS I LA QUALIFICACIÓ PER A LA REALITZACIÓ DE LES AUDITORIES internes de SGC i centres de manipulació, a zones de producció. El Certificat GLOBALG.AP, també conegut com la Norma per a l
Cartell curs Tècnic d'Almàsseres
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Tècnic de trulls

Curs teoricopràctic de 40 hores per a la professionalització i optimització de la gestió de trulls i els processos per a l'obtenció d'AOVE de qualitat. Són objectius del curs, estudiar tots els processos que intervenen en l'elaboració de l'oli d'oliva verge i identificar els punts crítics on es pot produir una pèrdua de qualitat, informar sobre els
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024

Denominacions d'origen amb influència mediterrània

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les condicions de clima, sòl i tradicions culturals respecte a l'elaboració de vins des de l'Empordà fins a les costes de Cadis i Huelva. Les suaus temperatures permeten unes maduracions del raïm molt homogènies i ens regalen vins de gran pes de fruita i llaminers a la boca.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya insulars espanyoles i varietats foranes d'Espanya

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les varietats estrangeres que han estat capaces d'assentar-se a Espanya i oferir vins de qualitat, tant monovarietals com participant en barreges. Es repassaran les darreres varietats provinents d'altres països i estudiaran les principals característiques morfològiques, necessitats de cultiu
cartell curs anàlisi sensorial aoev
06/05/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Anàlisi sensorial d'oli d'oliva verge

Curs de 15 hores per qualificar els professionals del sector oleícola en la valoració sensorial d'olis d'oliva verges. Són objectius del curs comprendre i conèixer la importància de les activitats de preselecció i classificació dels olis produïts dins del programa d'autocontrol de la qualitat a trulls, proporcionar coneixements tècnics sobre el
taronja amb fongs
29/04/2024
CNTA

Vida útil dels aliments

Curs del CNTA per a l'adquisició dels coneixements necessaris sobre les metodologies a aplicar a l'estudi de la vida útil dels aliments des del punt de vista de la qualitat sensorial i microbiològica. Inscripcions 16 Gener 2024 al 29 Abril 2024 PROGRAMA
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions dorigen amb influència continental

Curs en línia de 10 hores de durada en què s'aprendrà la varietat de climes continentals i de transició que es donen a l'interior de la península ibèrica, en funció de si ens trobem a l'altiplà nord o sud, l'altitud de la vinya, la seva orientació o les varietats amb què s'elaboren els vins. Les pràctiques de viticultura i enologia variaran per
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima càlid

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials i adaptació biològica de les varietats de raïm dels territoris de clima Mediterrani d'altes temperatures i períodes de sequera.
aliments
16/04/2024
CNTA

Legislació alimentària: FSSC 22000 v6

Aquest curs del CNTA sorgeix per ajudar les empreses que fan els primers passos en la posada en marxa d'aquesta norma de seguretat alimentària i volen tenir una visió general del contingut de la mateixa. Inscripcions del 20 Novembre 2023 al 15 Abril 2024 PROGRAMA
logo clúster alimentari de galicia
15/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Desenvolupament de Nous Productes Alimentaris

L'objectiu general del curs presencial de 60 hores és proporcionar coneixements, habilitats i eines necessàries per comprendre i aplicar processos d'innovació en la creació i la millora de productes alimentaris adaptats a les tendències del mercat actual. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguez, unitec@clusaga.org , 981 556
cartell de curs etiquetatge d'aliments
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Etiquetatge dels aliments d'origen animal

Curs en línia de 50 hores en què es tractaran els aspectes específics de l'etiquetatge de tots els productes d'origen animal: etiquetatge de la carn i productes carnis, llet i productes lactis, ous i ovoproductes, i productes de la pesca, i la legislació de etiquetatge daliments dorigen animal. PROGRAMA | INFORMACIÓ i CONTACTE, formacion
logo clúster alimentari de galicia
02/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Especialització en Gestió de la Innovació Empresarial

L'objectiu principal del Curs presencial és formar gestors de la innovació perquè siguin capaços de realitzar tant el plantejament estratègic de la innovació, com el posterior enlairament i seguiment en qualsevol empresa. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguez, unitec@clusaga.org , 981 556 062
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions d'origen amb influència atlàntica

Curs per conèixer les característiques dels vins de les Denominacions d´Origen del nord d´Espanya i les Illes Canàries.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima fred-temperat

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials de les varietats de raïm millor adaptades als climes del nord d'Espanya i zones muntanyoses, les seves morfològiques, els vins que produeixen i les harmonies gastronòmiques més encertades.
Logo IRFAP
06/03/2024
IRFAP

L'etiquetatge de la carn i productes carnis

OBJECTIU: Comunicar a les persones que hi participin la informació normativa en matèria d'etiquetatge obligatori, així com les condicions per utilitzar mencions facultatives condicionades: origen geogràfic, nutricionals, saludables, artesà, natural, etc. CONTINGUTS (5 hores): 1. L'etiquetatge obligatori 2. Condicions i limitacions de l'etiquetatge
Logo Hazi
20/02/2024
HAZI

Viticultura de precisió

Fonaments de la Viticultura de Precisió.; Estudi del sòl, del material vegetal i del reg mitjançant a la viticultura de Precisió.; Teledetecció en viticultura de precisió.; Impacte de la viticultura de precisió sobre el procés delaboració. PROGRAMA | Carretera Vitòria, 2, Laguardia - ARABA
Logo ÍNTIA
19/02/2024
INTIA

Bones pràctiques d'higiene al sector de la mel

Bones pràctiques d'higiene al sector de la mel. Definició de la mel, maneig de ruscs. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ i INFORMACIÓ 948013052 | ÍNTIA
Certificació en seguretat alimentària: IFS BRC
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificació en seguretat alimentària: IFS BRC

La certificació de les empreses elaboradores d'aliments amb normes de seguretat alimentària s'està consolidant com a garantia de la qualitat i la seguretat del seu producte i com un mètode que permet a l'empresa diferenciar-se dels seus competidors. El curs on line està estructurat en 4 mòduls amb una avaluació per mòdul . L'alumne podrà
certificació en seguretat alimentària Global GAP
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificació en seguretat alimentària: GLOBAL GAP

Aquest curs on-line té com a objectiu l'estudi dels requisits d'aplicació de GLOBAL GAP per realitzar la implantació de les normes en productes primaris del sector agroalimentari . Aquesta norma està enfocada a assegurar la implantació dun sistema de gestió de la qualitat des del punt de vista de la conciliació de la seguretat alimentària i el
copa de vi
23/01/2024
HAZI

Càcul de costos a l'explotació vitícola

Determinar el cost mitjà de producció de cada quilo de raïm DOCa Rioja segons el tipus de plantació (got o espatllera) Dirigit a Professionals de viticultura o que s'incorporin al sector Preu:36€