Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
taronja amb fongs
29/04/2024
CNTA

Vida útil dels aliments

Curs del CNTA per a l'adquisició dels coneixements necessaris sobre les metodologies a aplicar a l'estudi de la vida útil dels aliments des del punt de vista de la qualitat sensorial i microbiològica. Inscripcions 16 Gener 2024 al 29 Abril 2024 PROGRAMA
ETIQUETAT ALIMENTS
25/04/2024
CNTA

Etiquetatge d'aliments a Europa: declaració nutricional i saludable

Curs del CNTA per conèixer la legislació aplicable a les declaracions de propietats nutricionals i saludables a Europa i aprèn a identificar i justificar les declaracions que pots utilitzar als productes de la teva empresa. Inscripcions del 21 Novembre 2023 al 24 Abril 2024 PROGRAMA
logo clúster alimentari de galicia
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Gestió i Control de la Qualitat Alimentària

Aquest curs presencial de 60 hores persegueix l'especialització en seguretat alimentària per tal de poder exercir funcions de desenvolupament, implantació i millora de mecanismes de seguretat i inspecció alimentaris. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguezm unitec@clusaga.org, 981556062
aliments
16/04/2024
CNTA

Legislació alimentària: FSSC 22000 v6

Aquest curs del CNTA sorgeix per ajudar les empreses que fan els primers passos en la posada en marxa d'aquesta norma de seguretat alimentària i volen tenir una visió general del contingut de la mateixa. Inscripcions del 20 Novembre 2023 al 15 Abril 2024 PROGRAMA
logo FECOAM
15/04/2024
FECOAM

Manipulador de fruites i hortalisses

Curs presencial de 10 hores que ensenya la legislació vigent en matèria de seguretat i salubritat dels aliments destinats al consumidor final i laplicació correcta i efectiva de les pràctiques correctes dhigiene. PROGRAMA | INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS, 968351282/699786927, lidia.perez@fecoam.es | LLOC: Aj. d'Alguazazs
cartell de curs etiquetatge d'aliments
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Etiquetatge dels aliments d'origen animal

Curs en línia de 50 hores en què es tractaran els aspectes específics de l'etiquetatge de tots els productes d'origen animal: etiquetatge de la carn i productes carnis, llet i productes lactis, ous i ovoproductes, i productes de la pesca, i la legislació de etiquetatge daliments dorigen animal. PROGRAMA | INFORMACIÓ i CONTACTE, formacion
cartell curs traçabilitat
04/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Traçabilitat en empreses del sector alimentari

Curs en línia de 40 hores de durada sobre traçabilitat d'especial interès per a qui treballi en el sector alimentari (Veterinàries, Enginyers Agrícoles, Biòlegs i professions afins) i desitgi implantar un sistema de traçabilitat en empresa. Aquest curs està acreditat pel Sistema Nacional de Salut amb 4,8 crèdits de formació continuada per a
Logo EILZA
19/02/2024
EILZA

Tecnologia dels iogurts i llets fermentades

El curs abunda en el coneixement de les característiques fisicoquímiques i microbiològiques dels iogurts i llets fermentades i analitzar els procediments d'elaboració. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | CONTACTE: formacion@eilza.es i 654826419
Logo IRFAP
18/02/2024
IRFAP

Bones pràctiques d'higiene a la producció primària agrícola

El curs permet conèixer les obligacions dels productors derivades de la higiene a la producció primària agrícola. CONTINGUTS (10 h) 1. Aspectes generals 2. Aigua dús agrícola 3. Ús de productes fitosanitaris 4. Ús de fertilitzants i esmenes orgàniques 5. Ús de fertilitzants inorgànics 6. Condicions higienicosanitàries dels treballadors i de les
Certificació en seguretat alimentària: IFS BRC
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificació en seguretat alimentària: IFS BRC

La certificació de les empreses elaboradores d'aliments amb normes de seguretat alimentària s'està consolidant com a garantia de la qualitat i la seguretat del seu producte i com un mètode que permet a l'empresa diferenciar-se dels seus competidors. El curs on line està estructurat en 4 mòduls amb una avaluació per mòdul . L'alumne podrà
certificació en seguretat alimentària Global GAP
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificació en seguretat alimentària: GLOBAL GAP

Aquest curs on-line té com a objectiu l'estudi dels requisits d'aplicació de GLOBAL GAP per realitzar la implantació de les normes en productes primaris del sector agroalimentari . Aquesta norma està enfocada a assegurar la implantació dun sistema de gestió de la qualitat des del punt de vista de la conciliació de la seguretat alimentària i el
cultiu de cebes
14/02/2024
Ruralcat

Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària

Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària/Desenrotlla el teu projecte de transformació agroalimentària Objectius: Capacitar tècnicament els participants per desenvolupar una activitat d'elaboració alimentària amb eficàcia, seguretat i compliment dels requisits normatius. Impulsar els projectes mitjançant la formació així com
https://www.formacionagronomos.es/curso/curso-atex-en-la-industria-agroalimentaira
06/11/2023
Formación Agrónomos

Curs ATEX a la Indústria Agroalimentària

PRESENTACIÓ DEL CURS Les explosions són un risc a la indústria agroalimentària, encara que es donen amb poca freqüència, quan succeeixen tenen conseqüències catastròfiques. És necessària la identificació i classificació en aquestes zones de risc. Les instal·lacions on es manegen substàncies inflamables o combustibles són susceptibles de tenir risc