|
AGRAME
Organització
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Llenyosos
- Cítrics
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Cunícola
- Equino
- Oví i cabrum
- Porcí
- Olis i greixos
- Fabricació de begudes
- Fabricació d'altres productes alimentaris
- Indústria càrnia
- Molineria i midons
- Forn i pastes alimentàries
- Preparació i conservació de fruites i hortalisses
- Productes d'alimentació animal
- Productes lactis
- Alimentació animal
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Maquinària
- Millora genètica
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Balears, Illes |
|
|
UNION DE PEQUEÑOS AGRICULTORES Y GANADEROS DE LA COMUNIDAD VALENCIANA
Organització
Oficialmente reconocido/a
|
- Hortícoles
- Llenyosos
- Cítrics
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Apícola
- Avícola
- Cunícola
- Porcí
- Olis i greixos
- Fabricació de begudes
- Fabricació d'altres productes alimentaris
- Preparació i conservació de fruites i hortalisses
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Europea, Mundial, Comunitat Valenciana |
|
|
SONIA GONZÁLEZ
Organització
Oficialmente reconocido/a
|
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Formació, demostració i assessorament
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Castilla y León |
in progress
|
|
Ana María Cano Arribas
Federació Cooperatives Agroalimentàries de la C. Valenciana
Assessor
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Cítrics
- Olivar
- Apícola
- Fertilitzants
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
|
Nacional, Castilla - La Mancha, Comunitat Valenciana |
in progress
|
|
UNIÓ DE PAGESOS DE MALLORCA
Organització
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Llenyosos
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Equino
- Oví i cabrum
- Porcí
- Alimentació animal
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Maquinària
- Millora genètica
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional |
|
|
Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario
Organització
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Llenyosos
- Cítrics
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Cunícola
- Equino
- Oví i cabrum
- Porcí
- Olis i greixos
- Fabricació de begudes
- Fabricació d'altres productes alimentaris
- Indústria càrnia
- Molineria i midons
- Forn i pastes alimentàries
- Preparació i conservació de fruites i hortalisses
- Productes d'alimentació animal
- Productes lactis
- Alimentació animal
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Maquinària
- Millora genètica
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Europea, Mundial, Andalucía |
|
|
Beealia
Organització
Oficialmente reconocido/a
|
- Apícola
- Boví
- Equino
- Oví i cabrum
- Indústria càrnia
- Productes d'alimentació animal
- Productes lactis
- Alimentació animal
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Millora genètica
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Asturias, Principado de, Castilla y León, Cataluña, Galicia, Madrid, Comunidad de |
|
|
Jesús Fernando Arribas Iglesias
IMIDRA
Assessor
Oficialmente reconocido/a
|
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Cunícola
- Equino
- Oví i cabrum
- Porcí
- Indústria càrnia
- Productes d'alimentació animal
- Alimentació animal
- Gestió d'explotacions
- Maquinària
- Millora genètica
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Madrid, Comunidad de |
in progress
|
|
Ricardo Nombela Gordo
IMIDRA
Assessor
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Llenyosos
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Madrid, Comunidad de |
in progress
|
|
David José Pérez del Molino Benzaquén
IMIDRA-AGROASESOR
Assessor
Oficialmente reconocido/a
|
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Cunícola
- Equino
- Oví i cabrum
- Porcí
- Alimentació animal
- Gestió d'explotacions
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Madrid, Comunidad de |
in progress
|
|
Instituto Madrileño de Investigación y Desarrollo Rural, Agrario y Alimentario
Organització
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Llenyosos
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Equino
- Oví i cabrum
- Gestió d'explotacions
- Maquinària
- Millora genètica
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Madrid, Comunidad de |
|
|
Esther Herradón
IMIDRA
Assessor
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Llenyosos
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Equino
- Oví i cabrum
- Gestió d'explotacions
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Madrid, Comunidad de |
|
|
ABERE ZERBITZU TEKNIKOAK
Organització
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Cunícola
- Equino
- Oví i cabrum
- Porcí
- Gestió d'explotacions
- Millora genètica
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Economia, gestió financera i fiscal
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Europea, País Vasco |
|
|
LOLA MARTÍNEZ
Assessor
|
- Fabricació de begudes
- Fabricació d'altres productes alimentaris
- Indústria càrnia
- Preparació i conservació de fruites i hortalisses
- Fertilitzants
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Europea, Mundial |
in progress
|
|
REGINA CAMPOS ORTEGA
Cooperatives Agro-alimentàries CV
Assessor
|
- Hortícoles
- Llenyosos
- Cítrics
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Olis i greixos
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Digitalització i innovació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Comunitat Valenciana |
|
|
JOSE BLANCO
Organització
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Boví
- Olis i greixos
- Fabricació de begudes
- Fabricació d'altres productes alimentaris
- Indústria càrnia
- Molineria i midons
- Forn i pastes alimentàries
- Preparació i conservació de fruites i hortalisses
- Productes d'alimentació animal
- Productes lactis
- Alimentació animal
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Maquinària
- Millora genètica
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Galicia |
in progress
|
|
Unión Regional de Cooperativas Agroalimentarias de Castilla y León
Organització
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Llenyosos
- Fruiters (llavor i os)
- Vinyer
- Apícola
- Boví
- Oví i cabrum
- Porcí
- Olis i greixos
- Fabricació d'altres productes alimentaris
- Indústria càrnia
- Productes d'alimentació animal
- Productes lactis
- Alimentació animal
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Maquinària
- Millora genètica
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Castilla y León |
|
|
Manuel Tárraga
Assessor
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Hortícoles
- Llenyosos
- Cítrics
- Fruiters (llavor i os)
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Apícola
- Avícola
- Boví
- Cunícola
- Oví i cabrum
- Porcí
- Fabricació de begudes
- Fabricació d'altres productes alimentaris
- Indústria càrnia
- Forn i pastes alimentàries
- Preparació i conservació de fruites i hortalisses
- Productes d'alimentació animal
- Productes lactis
- Alimentació animal
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Maquinària
- Millora genètica
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Sanitat i benestar animal
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Diversificació agrària (agroturisme, etc)
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Innovació social
|
Nacional, Europea |
|
|
JORDI ARIÑO
Assessor
|
- Hortícoles
- Fertilitzants
- Gestió d'explotacions
- Regadiu
- Sanitat vegetal i fitosanitaris
- Sòl
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Competitivitat i nous models de negoci
- Economia, gestió financera i fiscal
- Higiene, nutrició i seguretat alimentària
- Polítiques públiques, ajuts i subvencions
- Digitalització i innovació
- Formació, demostració i assessorament
- Investigació
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional |
in progress
|
|
Gustavo Alés Villarán
Assessor
|
- Cereal, oleaginoses i proteaginoses
- Fruits secs
- Olivar
- Vinyer
- Avícola
- Boví
- Equino
- Oví i cabrum
- Porcí
- Fertilitzants
- Sòl
- Agricultura ecològica i agroecologia
- Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
- Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
- Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
- Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
- Canals curts o alternatius de comercialització
- Formació, demostració i assessorament
- Innovació social
- Joves i nous agricultors
- Reptes rurals
|
Nacional, Europea, Mundial |
in progress
|