Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grupo Operativo SEBASTIANA: Selección e clasificación da la para mellorar a competitividade das pequenas explotacións ovinas
Na actualidade, a la está considerada un subproduto e os gandeiros apenas reciben compensación por ela (0,00 a 0,40 €/animal), o que supón un custo adicional para os gandeiros polas tarefas de esquila...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grupo Operativo CHAMPLAST: Creación dunha nova cadea de valor na produción de cogomelos a través da economía circular
Proxecto de innovación liderado por ASOCHAMP, no que tamén forman parte AIMPLAS; INGELIA e SAV, O obxectivo principal é a redución dos residuos xerados pola industria dos cogomelos (sustrato esgotado...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
Grupo Operativo RETA: Rede de Espazos de Ensaio Agrario
Creación, coordinación e dinamización dunha Rede de Espazos de Ensaio Agrario, co obxectivo de participar en estratexias público-privadas de innovación social para apoiar a incorporación de novos...
Solarwine
Grupo Operativo SOLARWINE: Novos sistemas agrovoltaicos para a produción de uva intelixente e sostible
Grazas ao proxecto de innovación GO SOLARWINE prevese acadar a avaliación enerxética e agronómica do sistema agrovoltaico, aumentando os beneficios económicos para a explotación.

Proxecto GOVARPIM: Innovación nos procesos de produción de pemento e chile mediante variedades resistentes e novos protocolos de xestión

Sanidad vegetal y fitosanitarios, horticolas

Proxecto: Estratexias de control de virus para a mellora do subsector do chile de Ibarra: Estudo epidemiolóxico e control do virus CMV (virus do mosaico do pepino) en parcelas de chile ao aire libre en Gipuzkoa 2021-2022

Sanidad vegetal y fitosanitarios, horticolas
Logo GO TOMATHO

Grupo Operativo Tomate: Uso de orujo de tomate enriquecido con β-glucanos para a alimentación e a mellora das condicións de saúde das ovellas.

Ganadería y bienestar animal, Prácticas agropecuarias, Clima y cambio climático, horticolas, Ovino y caprino, Productos de alimentación animal, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Sanidad y bienestar animal
Logo GO Pennyaragon

Grupo Operativo PENNYARAGON II: Pennycress (Thlaspi arvense) como cultivo sostible con aplicacións bioenerxéticas para mellorar as explotacións de secano en Aragón

Forrajes y piensos, Suelo, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Acciones contra el cambio climático, Aumento de la competitividad, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Mejora genética, horticolas, Productos de alimentación animal, Alimentación animal, Competitividad y nuevos modelos de negocio
Logo GO BIOFUN

Grupo Operativo BIOFUN: Biodiversidade funcional sen virus en cultivos protexidos

Producción de plantas y horticultura, Control de plagas y enfermedades, Prácticas agropecuarias, horticolas, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Gestión de explotaciones

Grupo Operativo MILDRON: Innovacións para a detección precoz e tratamento do mildiu no cultivo temperán da pataca en Andalucía

Prácticas agropecuarias, Sistema de producción agrícola, Control de plagas y enfermedades, Clima y cambio climático, Gestión de explotaciones, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Digitalización e innovación, horticolas, Patata
Logo GO Bioflora tomate

Grupo Operativo TOMATE BIOFLORA: Biodiversidade como estratexia agroecolóxica para o control de virus no cultivo ao aire libre de tomates Huevo Toro

Sistema de producción agrícola, Control de plagas y enfermedades, Fertilización y gestión de nutrientes, horticolas, Gestión de explotaciones, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Fertilizantes, Agricultura ecológica y agroecología
Logo GO MHE tomate huevo toro

Grupo operativo MHE Tomato Egg Bull: Material ecolóxico heteroxéneo como estratexia innovadora de conservación da biodiversidade

Sistema de producción agrícola, Control de plagas y enfermedades, Fertilización y gestión de nutrientes, Recursos genéticos, Biodiversidad y gestión de los recursos naturales, horticolas, Preparación y conservación de frutas y hortalizas, Gestión de explotaciones, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Fertilizantes, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Agricultura ecológica y agroecología, Mejora genética