Ir o contido principal

Eventos

Destacado

cartel do evento
25/03/2025
Organic Advice Network
Aberto o rexistro para a primeira visita cruzada de OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecolóxica en Italia"
A inscrición para a primeira xira cruzada de OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecolóxica en Italia" está aberta ata o 25 de febreiro OrganicAdviceNetwork , a rede de intercambio de coñecemento entre...
TRANSFERENCIAS DE EVENTOS
12/03/2025
FYCMA
A innovación agroalimentaria tamén se presentou no Transfiere Forum
Transfiere reúne a expertos de diferentes sectores para intercambiar coñecementos científicos e tecnolóxicos, promover a innovación e fortalecer a relación entre ciencia e empresa. Este evento, que se...
imaxe da edición anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. A feira agraria 4.0
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , celebrará a súa segunda edición entre o 28 e o 30 de outubro de 2025 . Tras o éxito da súa primeira edición, converteuse nun punto de encontro para a...
Cartel ECPA 205
29/06/2025
ECPA
XXV Conferencia Europea de Agricultura de Precisión ECPA
Entre o 29 de xuño e o 3 de xullo de 2025 terá lugar en Barcelona a décimo quinta edición da Conferencia Europea sobre Agricultura de Precisión (ECPA), organizada pola Sociedade Internacional de...
biocultivo
07/03/2025
Biocultura

Biocultura A Coruña 6a edición

BioCultura, a maior feira de produtos ecolóxicos e ecoturismo do Estado, celebrarase do 7 ao 9 de marzo de 2025 en EXPOCoruña. Reunirá a máis de 150 expositores dedicados aos sectores da alimentación ecolóxica (con máis de 10.000 referencias), ecoturismo, cosmética ecolóxica, moda sostible, fogar saudable, benestar, estilo de vida ecolóxico, artesanía e ONG. Paralelamente á exposición celebraranse máis de 150 actividades e espéranse máis de 13.000 visitantes.
vaca no campo con detalles dixitais
26/02/2025
Plataforma Tierra

Estado da transformación dixital na industria cárnica

Acto PRESENCIAL, no marco da feira Meat Attraction , onde se presentarán as principais conclusións do Observatorio sobre o estado da transformación dixital na industria cárnica, seguido dunha mesa redonda con expertos do sector. A dixitalización da industria cárnica é fundamental. Manter hoxe a competitividade na produción de carne significa ter a capacidade de responder ás demandas dun mercado global e en constante cambio sen perder calidade e axilidade . Todo isto ao facelo dun xeito sostible . O Observatorio da Dixitalización do Sector Agroalimentario Español é un proxecto impulsado polo Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación, no que colabora o Grupo Cajamar, cuxo obxectivo é promover o estado da transformación dixital nas empresas agroalimentarias. As principais conclusións do Observatorio sobre o estado da transformación dixital na industria cárnica presentaranse na feira Meat Attraction , seguida dunha mesa redonda con expertos do sector.
atracción cárnica
25/02/2025
IFEMA MADRID

Meat Attraction 2025

Meat Attraction, organizada por IFEMA MADRID e ANICE, é unha feira líder no sector cárnico, que ofrece unha plataforma imprescindible para operadores, expositores e compradores. Con foco no márketing, a innovación, a calidade e o coñecemento, Meat Attraction 2025 busca promover a actividade empresarial internacional e fomentar a formación e a interacción entre os profesionais da industria cárnica.
cartel do evento
11/02/2025
AECOC

XXV Congreso da AECOC sobre Carne e Produtos Elaborados

Lleida acollerá os días 11 e 12 de febreiro de 2025 o XXV Congreso da AECOC Carne e Produtos Elaborados, un evento clave para o sector cárnico que analizará os grandes cambios estratéxicos que están a marcar o futuro desta industria. O evento abordará as transformacións que deben adoptar as empresas cárnicas para garantir a súa axilidade e sustentabilidade nun entorno cada vez máis esixente. Tamén se centrará na necesidade de construír cadeas de valor resilientes, responsables e competitivas para afrontar os retos do mercado . A xornada incluirá debates sobre o consumidor actual e a evolución dos seus valores, así como sobre a innovación e as oportunidades de diferenciación que permitan ás empresas destacar no sector. Ademais, promoverase a visión dun presente centrado no futuro, destacando a importancia da colaboración como motor de fortaleza e crecemento.
sementando innovación
26/11/2024
Expoagritech

Agrotech Expo. A feira do campo 4.0

Expo AgriTech é o evento tecnolóxico, industrial e de innovación para o sector agrario que reúne a líderes do sector co obxectivo de axudar ás explotacións agrarias a mellorar a súa competitividade e produtividade. Expo AgriTech é un espazo único de innovación e tecnoloxía agroalimentaria para as pemes españolas do sector no que adquirir o coñecemento e as solucións a través das cales a tecnoloxía alimentaria está a impulsar o crecemento económico e a competitividade. Páxina web: https://www.expoagritech.com/ Correo electrónico: info@expoagritech.com Fonte: profesionalagro.com
Imaxe de froitas e verduras saíndo por unha fiestra
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Atracción de froitas

Fruit Attraction é o evento para profesionais da froita e verdura. Fruit Attraction converteuse na ferramenta comercial de referencia para a comercialización GLOBAL de froitas e hortalizas . A súa capacidade para impulsar as exportacións globais do sector convérteo no punto de conexión comercial de todo o grupo de profesionais que conforman toda a cadea de valor, ademais de consolidarse como marco de innovación no mercado hortofrutícola.
imaxe do II congreso internacional da carne de vacún
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

II Congreso Internacional de Carne de Vacuno

Congreso presencial e online onde técnicos e gandeiros terán a oportunidade de afondar na imaxe que a sociedade ten do sector vacún e que pancas hai que activar para reverter as ideas preconcibidas. TRANSMISIÓN-streaming do Congreso PROGRAMA | INSCRICIÓN | LOCALIZACIÓN | CONTACTO: congresointernacionalvacuno@gmail.com
FEIRA da industria cárnica de Guijuelo
11/06/2024
FIC

Feira da industria cárnica de Guijuelo

Feira da Industria cárnica onde conflúen afeccionados á carne, expertos na materia e as últimas tendencias en tecnoloxía e produtos para ofrecerche unha experiencia única de descubrimento e colaboración no apaixonante mundo da Industria cárnica. Para consultar o programa preme aquí
imaxe de alimentos orgánicos
04/06/2024
ORGANIC FOOD IBERIA

Alimentos Ecolóxicos Iberia

Feira profesional coas últimas tendencias en alimentación e bebidas ecolóxicas (viño ecolóxico)
eatex novas oportunidades para a industria vexetal procesada
23/05/2024
EATEX Food Innovation Hub by CNTA

Novas oportunidades para a industria transformada de vexetais

Actividade presencial de traballo de ideación, deseño e co-creación entre empresas, centros de I+D e potenciais consumidores para identificar oportunidades para xerar novos produtos e propoñer solucións tecnolóxicas. PROGRAMA | INSCRICIÓN
Nutracéuticos
06/03/2024
NUTRACEUTICALS

NUTRACEUTICOS

Evento para a industria de ingredientes funcionais, novos alimentos e produtos acabados. Tamén é un foro para presentacións de novos lanzamentos, desenvolvemento de negocio e para adquirir novos coñecementos, tendencias, innovacións científicas e formación a través de contidos académicos de recoñecidos relatores.
SALENOR
19/02/2024
SALENOR

Mostra de alimentos e equipamento do norte (SALENOR)

Encontro profesional de hostalería, hostalería, alimentación e servizos Para consultar o programa preme aquí
LOGÍSTICA DA FROITA
07/02/2024
FRUIT LOGISTICA

LOGÍSTICA DA FROITA

Feria líder no comercio mundial de froitas: logística, maquinaria, tecnoloxía, "organic rute" Información detallada => Programa
presentación do libro
24/01/2024
PLATAFORMA TIERRA

Presentación 'Rego e seguridade alimentaria. A situación en España

Presentación dun traballo colectivo coordinado por expertos da Universidade Politécnica de Madrid , no que se destaca a importancia estratéxica do rego no desenvolvemento tecnolóxico, a economía agroalimentaria e a sustentabilidade ambiental en España, destacando a súa evolución e proxección de futuro. Ensinan o webinar: Luis Planas, ministro de Agricultura, Pesca e Alimentación de España Eduardo Baamonde Noche, presidente de Cajamar Jaime Lamo de Espinosa, Catedrático de Economía Agraria (coord.) Alberto Garrido Colmenero, Universidad Politécnica de Madrid (coord.)
FIGAN
28/03/2023
FIGAN

Feira Internacional da Produción Animal, FIGAN

A Feira Internacional da Produción Animal exhibe innovación, desenvolvemento e tecnoloxía, epicentro dun evento que, edición tras edición, se converteu no referente de profesionais e empresas, que ven na FIGAN o mellor escenario para a presentación dos seus produtos, equipamentos e produtos. Información detallada => Ficha técnica
Loxística de froitas
08/02/2023

LOGÍSTICA DA FROITA

Feira líder no comercio mundial de froitas: loxística, maquinaria, tecnoloxía, "ruta ecolóxica" Información detallada => Programa
Perspectivas agrícolas da UE 2022
08/12/2022

Perspectivas agrícolas da UE 2022

Evento anual emblemático para amplos intercambios entre as partes interesadas sobre as perspectivas do mercado na agricultura 2022-2032 . Isto inclúe a discusión sobre o marco político e as incertezas que rodean a evolución do mercado nos próximos 10 anos. Este evento reúne a agricultores, expertos agroalimentarios e actores rurais para debater sobre temas de actualidade Detalles do evento: Programa (inglés)
Pegada hídrica no sector agroalimentario
07/12/2022
https://www.coial.org/

Pegada hídrica no sector agroalimentario

Pegada hídrica no sector agroalimentario. Que é, como calculalo e por que se calcula?
Programa do día
14/11/2022
COIAL

Día de traballo. Enxeñaría Agronómica e conexión de biosistemas: Novo modelo agroalimentario

A Fundación Valenciana de Estudos Avanzados organiza a Xornada 'Enxeñería Agronómica e conexión de biosistemas: Novo modelo agroalimentario' A xornada será presencial e online . Rexistro => https://forms.gle/nmjrFUkFx9uzQgxE8 .
icono de innovación
03/10/2022

XORNADA “PERTE Agroalimentaria, accións clave para a transformación dixital do sector agroalimentario”

Nesta xornada informativa en liña informarase do grao de implantación das medidas de maior interese para a dixitalización do sector agroalimentario no marco do PERTE Agroalimentario que se aprobou o 8 de febreiro de 2022. DIARIO: Isabel Bombal, directora xeral de Desenvolvemento Rural, Innovación e Formación Agroalimentaria: Welcome and Digital Innovation Hub Fiware. Antonio Saravia, subdirector corporativo de Red.es: Convocatoria de bonificacións de Kit Dixital para pemes de 3 a 9 empregados e reapertura da anterior (pemes de 10 a 49 empregados) David Sánchez, Xefe de Área da Subdirección Xeral de Axudas Directas. FEGA. MAPA: Avances no Sistema de Información Agraria -SIEX. Dúbidas, aclaracións, aspectos de interese para o público asistente. ENLACE