Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

póster do curso
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Integración de datos e uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC
Un novo módulo da Tools4CAP Academy dedicado á integración de datos e ao uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC celebrarase en liña o 5 de novembro de 2025 . Abordaranse modelos
Protección contra incendios
17/11/2025
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

Curso de protección contra incendios na industria agroalimentaria. Incendios ATEX.

Este curso centrarase no deseño de medidas de protección e na redacción de documentación relacionada coa protección contra incendios na industria agroalimentaria. O enfoque será práctico, explicando as solucións técnicas máis axeitadas para cada situación e os requisitos da normativa vixente, concretamente o novo Real Decreto 164/2025, do 4 de
Permanente
olivas
Permanente
Fundación Inea

Xestión do muíño de oliveiras

Certificado de formación expedido pola INEA-Escola Universitaria de Enxeñaría Técnica Agraria. Obxectivos Comprender a xestión integral da muíña de aceite de oliva Aprende a xestión financeira dun muíño de aceite de oliva Introducir o estudante á xestión comercial e de mercadotecnia e á súa aplicación no aceite de oliva Contido Xestión financeira
breve
21/11/2025
Fundación para la Promoción de la Ingeniería Agronómica

Curso intensivo BRC-IFS: Seguridade alimentaria, calidade e competitividade

Implementación, mantemento e auditoría de sistemas BRC e IFS+ Inclúe un módulo opcional de Intelixencia Artificial aplicado aos procedementos do estándar Obxectivo xeral: Dotar aos profesionais do sector agroalimentario dos coñecementos técnicos, prácticos e estratéxicos necesarios para implementar, manter e auditar con éxito sistemas baseados nos
Permanente
variedade de vide
Permanente
INEA

Variedades de vide empregadas na elaboración do viño

Certificado de formación expedido pola Fundación INEA Contido: Descrición ampelográfica, propiedades agronómicas e potencial enolóxico de variedades comerciais nacionais e internacionais: Este módulo ofrece unha análise detallada e técnica das variedades de uva comerciais, tanto nacionais como internacionais, mediante a caracterización