Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

póster do curso
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Integración de datos e uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC
Un novo módulo da Tools4CAP Academy dedicado á integración de datos e ao uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC celebrarase en liña o 5 de novembro de 2025 . Abordaranse modelos
poda
03/11/2025
IMIDRA

Enxertos e podas en viñedos

Curso presencial, 20 horas de duración. Do luns 3 de novembro ao venres 7 de novembro de 2025, na Finca El Socorro, Colmenar de Oreja. De 15:00 a 19:00. PROGRAMA Viticultura Fisioloxía da vide Tipos de enxerto de vide Escolla da variedade e do portaenxertos segundo os obxectivos de explotación Poda da vide Práctica de poda REXISTRO FICHA TÉCNICA
Protección contra incendios
17/11/2025
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

Curso de protección contra incendios na industria agroalimentaria. Incendios ATEX.

Este curso centrarase no deseño de medidas de protección e na redacción de documentación relacionada coa protección contra incendios na industria agroalimentaria. O enfoque será práctico, explicando as solucións técnicas máis axeitadas para cada situación e os requisitos da normativa vixente, concretamente o novo Real Decreto 164/2025, do 4 de
breve
21/11/2025
Fundación para la Promoción de la Ingeniería Agronómica

Curso intensivo BRC-IFS: Seguridade alimentaria, calidade e competitividade

Implementación, mantemento e auditoría de sistemas BRC e IFS+ Inclúe un módulo opcional de Intelixencia Artificial aplicado aos procedementos do estándar Obxectivo xeral: Dotar aos profesionais do sector agroalimentario dos coñecementos técnicos, prácticos e estratéxicos necesarios para implementar, manter e auditar con éxito sistemas baseados nos
Permanente
XESTIÓN ECOLÓXICA DE RUMINANTES
Permanente
INEA

Xestión ecolóxica de ruminantes

Certificado de formación expedido pola INEA-Escola Universitaria de Enxeñaría Agraria. Contido: Introdución e normativa: este módulo ofrece unha visión xeral técnica e normativa detallada dos marcos legais e regulamentarios que rexen a gandería, tanto a nivel nacional como internacional. Abordaranse as normativas relacionadas coa seguridade