Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

CULTIVO DE ARROZ
30/10/2025
RedPAC
Xornada sobre biodiversidade e xestión das capas freáticas no arroz: ecorreximes na Comunidade Valenciana
A Rede PAC , pertencente ao Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) , organiza as "Xornadas sobre boas prácticas en áreas de biodiversidade e xestión do nivel freático en cultivos
granxa
21/10/2025
MAPA
Para asesores: Explotacións agrícolas e gandeiras – Produción, innovación, asesoramento e comercialización –
O Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) organiza o curso en liña “Explotacións agrícolas e gandeiras: Produción, innovación, asesoramento e comercialización” en outubro de 2025 , no
póster do curso
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Integración de datos e uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC
Un novo módulo da Tools4CAP Academy dedicado á integración de datos e ao uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC celebrarase en liña o 5 de novembro de 2025 . Abordaranse modelos
Permanente
seguridade alimentaria
Permanente
INEA

Seguridade alimentaria

Contido: Clasificación de alimentos: este módulo ofrece unha análise exhaustiva da clasificación de alimentos desde diversas perspectivas, como a composición nutricional, a natureza do produto (fresco, procesado, conservado, etc.) e a orixe (animal, vexetal, mineral). Afonda nas categorías fundamentais dos alimentos, como os alimentos primarios
Permanente
pragas e patóxenos
Permanente
INEA

Pragas e patóxenos da oliveira: natureza, identificación e estratexias de control biolóxico

Certificado de formación expedido pola INEA-Escola Universitaria de Enxeñaría Agraria. Contido: Introdución: Esta sección ofrece unha visión xeral da importancia do cultivo da oliveira, destacando a súa importancia económica, ecolóxica e cultural. Abordaranse os principios fundamentais da protección vexetal nas oliveiras, destacando a necesidade de