Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

INAP
02/02/2026
INAP
O INAP lanza un curso en liña sobre a avaliación de políticas públicas na administración local
Formación aplicada para fortalecer as capacidades de xestión, análise e mellora das políticas públicas locais O Instituto Nacional de Administración Pública (INAP) abriu a convocatoria de solicitudes
póster do curso
11/11/2025
Cooperativas Agro-alimentarias de España
Para asesores: 4.ª edición do Itinerario de Formación SIGCEX
Formación práctica para técnicos e asesores en xestión dixital e sustentabilidade agrícola Cooperativas Agroalimentarias de España abriu a convocatoria da cuarta edición do Itinerario de Formación
póster do curso
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Integración de datos e uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC
Un novo módulo da Tools4CAP Academy dedicado á integración de datos e ao uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC celebrarase en liña o 5 de novembro de 2025 . Abordaranse modelos
Permanente
papaia
Permanente
Agroislas

CULTIVO DE PAPAYA

Este curso afonda en todas as fases do cultivo da papaia, dende os requisitos do solo e o clima ata o procesamento da froita. Aprenderás a propagar a planta, establecer e xestionar eficientemente unha plantación de papaia e controlar o rego e a fertirrigación. Ademais, abórdanse as prácticas culturais, a prevención de pragas e enfermidades e os
Permanente
olivas
Permanente
Fundación Inea

Xestión do muíño de oliveiras

Certificado de formación expedido pola INEA-Escola Universitaria de Enxeñaría Técnica Agraria. Obxectivos Comprender a xestión integral da muíña de aceite de oliva Aprende a xestión financeira dun muíño de aceite de oliva Introducir o estudante á xestión comercial e de mercadotecnia e á súa aplicación no aceite de oliva Contido Xestión financeira
Permanente
oliveira
Permanente
Fundación Inea

Cultivo ecolóxico da oliveira

Certificado de formación expedido pola INEA-Escola Universitaria de Enxeñaría Técnica Agraria. Obxectivos Comprender as principais variables que poden influír no cultivo ecolóxico da oliveira Comprender as operacións culturais; plantación, rego, fertilización, poda, mantemento do solo, programa fitosanitario e colleita no olivar ecolóxico. Saber
Permanente
seguridade alimentaria
Permanente
INEA

Seguridade alimentaria

Contido: Clasificación de alimentos: este módulo ofrece unha análise exhaustiva da clasificación de alimentos desde diversas perspectivas, como a composición nutricional, a natureza do produto (fresco, procesado, conservado, etc.) e a orixe (animal, vexetal, mineral). Afonda nas categorías fundamentais dos alimentos, como os alimentos primarios
Permanente
pragas e patóxenos
Permanente
INEA

Pragas e patóxenos da oliveira: natureza, identificación e estratexias de control biolóxico

Certificado de formación expedido pola INEA-Escola Universitaria de Enxeñaría Agraria. Contido: Introdución: Esta sección ofrece unha visión xeral da importancia do cultivo da oliveira, destacando a súa importancia económica, ecolóxica e cultural. Abordaranse os principios fundamentais da protección vexetal nas oliveiras, destacando a necesidade de