eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
ENOFORUM 2024 Evento Xornada técnica dedicada ao sector vitícola e enolóxico europeo. Durante 2 días poderás asistir a numerosas ponencias impartidas por recoñecidos investigadores e técnicos de todo o mundo sobre os temas máis actuais do sector vitivinícola. … ENOFORUM …
Economía circular para a reutilización de botellas de viño no sector vitivinícola (GO REBO2VINO) Grupo operativo Analizar a viabilidade da implantación dun sistema de reutilización de botellas de vidro na industria vitivinícola a nivel nacional, como contribución sectorial á Estratexia Española de Economía Circular. … Economía circular para a reutilización de …
Informe dos proxectos supraautonómicos españois EIP-AGRI 2017-2022 Contido multimedia O informe resume o primeiro período de financiamento (2014-2022) dos grupos operativos da European Innovation Partnership for Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri), implantados a nivel supraautonómico en España. Desde a posta en marcha …
Grupos que operan en Cataluña. Convocatoria 2018 (catalán) Contido multimedia O Dossier Técnico núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatoria 2018” está dedicada aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e inclúe os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agraria, vinculados …
Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018 Contido multimedia "O Dossier Técnico no 123: "Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018" está dedicado aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e tendo en conta os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agrícola, tamén …
Dossier de proxectos de innovación supraautonómicos Contido multimedia Inventario de proxectos innovadores executados por grupos operativos supraautonómicos da Asociación Europea de Innovación para a produtividade e a sustentabilidade agrarias do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural (PNDR) 2014-2022, submedida 16.2. …
Estratexias sostibles dende a viña ata a adega para obter uvas con baixa concentración de azucre e viño sen alcohol (GO UBAVIDA) Grupo operativo Os viños de baixo contido alcohólico e desalcoholizados pódense producir en diferentes fases da produción do viño (fases de pre-fermentación, fermentación e post-fermentación) mediante diversos métodos, como a redución dos azucres fermentables no mosto …