Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
Pegada de tomate industrial (GO Tomprint) Grupo operativo Este Grupo Operativo nace co obxectivo de desenvolver unha aplicación informática na que se reflictan todas as fases do ciclo produtivo do tomate para obter ao final da campaña a pegada hídrica e a pegada de carbono en todas as fases do ciclo produtivo. … …
Grupo Operativo de Biodiversidade e Viticultura (GO Bioviti) Grupo operativo Entre as actividades que desenvolverá o grupo destacan identificar as mellores prácticas para mellorar a biodiversidade a escala de explotacións en viñedos, desenvolver experiencias piloto con cubertas vexetais, control de pragas, mellora de solos, etc., …
Grupo de traballo Cherry Care para a redución de fisiopatías (GO Cherrycare) Grupo operativo O Grupo de Traballo promove o uso de produtos naturais innovadores, como produtos a base de calcio con ingredientes utilizados para a alimentación, elicidores ou melatonina, buscando reducir a incidencia e a gravidade das fisiopatías nas cereixas …
Para a xestión sustentable do viñedo atlántico (GO Gesviña) Grupo operativo Os viñedos atlánticos comparten problemas comúns: minifundio; precipitacións elevadas e temperaturas suaves, que inciden na necesidade de aumentar os tratamentos fitosanitarios, especialmente os funxicidas; topografía accidentada que favorece a erosión; …
Cultivo e Poda da Améndoa Curso de formación Curso de Améndoa e Poda en Cuenca INSCRICIÓN en iriaf.albaladejito.formacion@jccm.es | Centro de Investigación Agroforestal de Albaladejito, Cuenca … Cultivo e Poda da …
Mellora da produtividade e sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan os residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (GO SUBALMA) Grupo operativo As técnicas empregadas mellorarán a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promoverán unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellora da …
Mellorar a produtividade e a sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (SUBALMA) Contido multimedia Técnicas empregadas para mellorar a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promover unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellorar a …
VIII Encontro Agroecolóxico Evento O Encontro Agroecolóxico é un evento consolidado do sector agrario e gandeiro do país no que participan agricultores, técnicos, consultores agrarios, industrias, cooperativas, comerciantes e empresas que interveñen na cadea agroalimentaria. Esta oitava …
Certificación Blockchain da trazabilidade do aceite de oliva virxe extra procedente de oliveiras tradicionais (AOVE Tradicional) Contido multimedia Creación dunha ferramenta blockchain que ofreza ao consumidor confianza e un produto de calidade elaborado en oliveiras tradicionais e en explotacións agrícolas con asesoramento en sustentabilidade económica e ambiental. … Certificación Blockchain da …
Economía circular para a reutilización de botellas de viño no sector vitivinícola (REBO2VINO) Contido multimedia Analizar a viabilidade da implantación dun sistema de reutilización de botellas de vidro na industria vitivinícola a nivel nacional como contribución sectorial á Estratexia Española de Economía Circular. … Economía circular para a reutilización de …
GO-OLIVA. Aproveitamento industrial dos depósitos de oliveira para a elaboración de produtos sostibles. Contido multimedia Incorporación de huesos de oliveira como reforzo en termoplásticos biodegradables para obter novos compostos plásticos aptos para a obtención de produtos e compoñentes como envases secundarios para aceite de oliva. … GO-OLIVA. Aproveitamento industrial …
Plan de erradicación da améndoa amarga en España Contido multimedia Erradicación da améndoa amarga das canles de comercialización mediante a implantación de accións desde a produción ata a industria e implicando a todos os eslabóns da cadea de subministración e a todas as administracións. … Plan de erradicación da améndoa …