Alimentos ecolóxicos Iberia 2023 Evento Celebra o mundo natural e ecolóxico nun só lugar. Descubre as novas tendencias do sector ecolóxico. Atopa o último en saúde e benestar, beleza, coidado da pel, téxtil, fogar e produtos de limpeza de todas as rexións de España e Portugal. Participa de …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
Para a xestión sustentable do viñedo atlántico (GO Gesviña) Grupo operativo Os viñedos atlánticos comparten problemas comúns: minifundio; precipitacións elevadas e temperaturas suaves, que inciden na necesidade de aumentar os tratamentos fitosanitarios, especialmente os funxicidas; topografía accidentada que favorece a erosión; …
GOFAGUS: novo caso práctico español seleccionado por i2connect para aprender do proceso que xera innovación interactiva entre distintos países Noticia GOFAGUS é o novo caso práctico español seleccionado por un panel de expertos do proxecto europeo i2connect, financiado con fondos Horizonte 2020, que, a través dun intercambio de coñecementos entre países, analiza a innovación interactiva cunha revisión …
Poda e fertirrigación da améndoa Curso de formación Curso teórico-práctico de poda e fertirrigación de améndoos en Don Benito. PROGRAMA | Contacto: 924021420 … Poda e fertirrigación da …
O papel das cubertas do solo nos cultivos leñosos Evento Con motivo do Día Mundial do Solo 2024: Coida os solos. Medir, controlar, xestionar. Relator: Manuel López Vicente, catedrático do Departamento de Ciencias Agrarias e do Medio Natural. EPS Huesca Presencial para estudantes que soliciten recoñecemento de …
Mellorar a produción de viño a través da simbiose coa agrovoltaica intelixente (GO AGROTECHVOLTAICO) Grupo operativo As conclusións esperadas para o proxecto son: - Obtención dun modelo fenolóxico para cepas de Tempranillo e Albariño en diferentes zonas climáticas - Obtención de algoritmos intelixentes capaces de adaptar a posición dos paneis solares en función dos …
Certificación Blockchain da trazabilidade do aceite de oliva virxe extra procedente de oliveiras tradicionais (AOVE Tradicional) Contido multimedia Creación dunha ferramenta blockchain que ofreza ao consumidor confianza e un produto de calidade elaborado en oliveiras tradicionais e en explotacións agrícolas con asesoramento en sustentabilidade económica e ambiental. … Certificación Blockchain da …
Dixitalización do efecto producido por Bioestimulantes e biorexeneradores de solo a base de microalgas, producidos na mesma instalación do agricultor (ALGAVID) Contido multimedia Proxecto centrado no desenvolvemento dun sistema avanzado de apoio á decisión e emisión de recomendacións no ámbito agrario para a dosificación de bioestimulantes a base de microalgas, fertilizantes e correctores de solo incorporados en microalgas e en …
Economía circular para a reutilización de botellas de viño no sector vitivinícola (REBO2VINO) Contido multimedia Analizar a viabilidade da implantación dun sistema de reutilización de botellas de vidro na industria vitivinícola a nivel nacional como contribución sectorial á Estratexia Española de Economía Circular. … Economía circular para a reutilización de …
Grupo operativo CARBOCERT. Cuantificación e Certificación de carbono orgánico en solos agrícolas mediterráneos Contido multimedia Establecer metodoloxías que permitan contabilizar o incremento de carbono en solos agrícolas e en estruturas fixas e duradeiras como consecuencia da aplicación de prácticas agronómicas sostibles. … Grupo operativo CARBOCERT. Cuantificación e Certificación …
Grupo Operativo Detección e erradicación da améndoa amarga. Proxecto de mellora da competitividade do sector da améndoa nacional. Contido multimedia Desenvolvemento de sistemas que poidan ser empregados a escala agronómica, produtiva e industrial para detectar e eliminar améndoas amargas. … Grupo Operativo Detección e erradicación da améndoa amarga. Proxecto de mellora da competitividade do sector da …
Protocolos extractivos innovadores de compostos de interese en subprodutos agroalimentarios (INNOEXTRACT) Contido multimedia Propóñense técnicas extractivas sostibles para a valorización dos residuos agroalimentarios e a súa posta en valor a través de 4 aplicacións para os sectores da agricultura, gandería e industria alimentaria. … Protocolos extractivos innovadores de …