|
AGRAME
Organización
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Cítricos
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Viña
- Apiario
- Aves
- Bovino
- coello
- equino
- Ovellas e cabras
- Porcino
- Aceites e graxas
- Fabricación de bebidas
- Elaboración doutros produtos alimenticios
- industria cárnica
- Moenda e amidóns
- Panadería e pasta
- Elaboración e conservación de froitas e verduras
- Produtos de alimentación animal
- Produtos lácteos
- alimentación animal
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
|
|
|
UNION DE PEQUEÑOS AGRICULTORES Y GANADEROS DE LA COMUNIDAD VALENCIANA
Organización
Oficialmente reconocido/a
|
- Hortícola
- Woody
- Cítricos
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Viña
- Apiario
- Aves
- coello
- Porcino
- Aceites e graxas
- Fabricación de bebidas
- Elaboración doutros produtos alimenticios
- Elaboración e conservación de froitas e verduras
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
|
|
Federación de razas autóctonas de Galicia
Organización
Oficialmente reconocido/a
|
- Apiario
- Aves
- Bovino
- equino
- Ovellas e cabras
- Xestión de explotacións
- Mellora xenética
- Sanidade e benestar animal
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
|
|
|
UNIÓ DE PAGESOS DE MALLORCA
Organización
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Viña
- Apiario
- Aves
- Bovino
- equino
- Ovellas e cabras
- Porcino
- alimentación animal
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
|
|
Eva Gil Martínez
Soluciones Agricolas Cultívate, S.L.
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Woody
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Aceites e graxas
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Formación, demostración e asesoramento
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
|
in progress
|
|
Instituto Navarro de Tecnologías e Infraestructuras Agroalimentarias S.A.
Organización
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Viña
- Bovino
- coello
- equino
- Ovellas e cabras
- Porcino
- alimentación animal
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Agricultores novos e novos
|
Nacional |
|
|
Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario
Organización
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Cítricos
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Viña
- Apiario
- Aves
- Bovino
- coello
- equino
- Ovellas e cabras
- Porcino
- Aceites e graxas
- Fabricación de bebidas
- Elaboración doutros produtos alimenticios
- industria cárnica
- Moenda e amidóns
- Panadería e pasta
- Elaboración e conservación de froitas e verduras
- Produtos de alimentación animal
- Produtos lácteos
- alimentación animal
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
|
|
Beealia
Organización
Oficialmente reconocido/a
|
- Apiario
- Bovino
- equino
- Ovellas e cabras
- industria cárnica
- Produtos de alimentación animal
- Produtos lácteos
- alimentación animal
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Mellora xenética
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
|
|
Jesús Fernando Arribas Iglesias
IMIDRA
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
|
- Apiario
- Aves
- Bovino
- coello
- equino
- Ovellas e cabras
- Porcino
- industria cárnica
- Produtos de alimentación animal
- alimentación animal
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
in progress
|
|
Felipe Diezma Iglesias
IMIDRA
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Mellora xenética
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Dixitalización e innovación
|
Nacional |
|
|
Javier Calvo Benítez
IMIDRA
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
|
- Hortícola
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
|
|
in progress
|
|
Cristina Tatiana Mireles Sosa
IMIDRA AGROASESORES
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
|
- Xestión de explotacións
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Xestión económica, financeira e fiscal
|
Nacional |
|
|
Instituto Madrileño de Investigación y Desarrollo Rural, Agrario y Alimentario
Organización
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Viña
- Apiario
- Aves
- Bovino
- equino
- Ovellas e cabras
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
|
|
Esther Herradón
IMIDRA
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Viña
- Apiario
- Aves
- Bovino
- equino
- Ovellas e cabras
- Xestión de explotacións
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
|
|
FUNDACIÓN CENTRO TECNOLÓGICO DE CEREALES DE CASTILLA Y LEON
Organización
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- froitos secos
- Elaboración doutros produtos alimenticios
- Moenda e amidóns
- Panadería e pasta
- Produtos de alimentación animal
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Retos rurais
|
Nacional |
|
|
IRIA
ASAGA
Conselleiro
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- oliveiral
- Viña
- Apiario
- Aves
- Bovino
- Ovellas e cabras
- Porcino
- Produtos de alimentación animal
- Produtos lácteos
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
|
Nacional |
|
|
JOSE BLANCO
Organización
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Bovino
- Aceites e graxas
- Fabricación de bebidas
- Elaboración doutros produtos alimenticios
- industria cárnica
- Moenda e amidóns
- Panadería e pasta
- Elaboración e conservación de froitas e verduras
- Produtos de alimentación animal
- Produtos lácteos
- alimentación animal
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
in progress
|
|
Unión Regional de Cooperativas Agroalimentarias de Castilla y León
Organización
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- Viña
- Apiario
- Bovino
- Ovellas e cabras
- Porcino
- Aceites e graxas
- Elaboración doutros produtos alimenticios
- industria cárnica
- Produtos de alimentación animal
- Produtos lácteos
- alimentación animal
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Formación, demostración e asesoramento
- Investigación
- Innovación social
- Agricultores novos e novos
- Retos rurais
|
Nacional |
|
|
Servicios agrícolas Fruteq
Organización
|
- Cítricos
- Xestión de explotacións
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Dixitalización e innovación
- Retos rurais
|
|
|
|
Manuel Tárraga
Conselleiro
|
- Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
- Hortícola
- Woody
- Cítricos
- Árbores froiteiras (semente e pedra)
- froitos secos
- oliveiral
- Viña
- Apiario
- Aves
- Bovino
- coello
- Ovellas e cabras
- Porcino
- Fabricación de bebidas
- Elaboración doutros produtos alimenticios
- industria cárnica
- Panadería e pasta
- Elaboración e conservación de froitas e verduras
- Produtos de alimentación animal
- Produtos lácteos
- alimentación animal
- Fertilizantes
- Xestión de explotacións
- Maquinaria
- Mellora xenética
- Rego
- Sanidade vexetal e fitosanitaria
- Piso
- Sanidade e benestar animal
- Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
- Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
- Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
- Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
- Canles de comercialización curtas ou alternativas
- Competitividade e novos modelos de negocio
- Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
- Xestión económica, financeira e fiscal
- Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
- Políticas públicas, axudas e subvencións
- Dixitalización e innovación
- Innovación social
|
Nacional |
|