H2020 FOODSELFI Proiektua: Elikagaien segurtasunaren monitorizazioa alboko fluxu elektrokimikoaren immunosaioa erabiliz
Zientzia Naturalak, Ciencias físicas, mecánica clásica, mecánica de fluidos, microfluidos, mikrofluidika, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza elektrikoa, ingeniaritza elektronikoa, informazio ingeniaritza, Ingeniaritza elektronikoa, sentsoreak, biosensores, biosentsoreak, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniería mecánica, ingeniería de fabricación, fabrikazio ingeniaritza, Ingeniaritza eta teknologia, Beste ingeniaritza eta teknologiak, elikagaien teknologia, Seguridad alimentaria, Elikagaien segurtasuna, Asociado europeo de innovación de PYME - piloto, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, mekanika klasikoa, fluidoen mekanika, mikrofluidika, mikrofluidika, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza elektrikoa, ingeniaritza elektronikoa, informazio ingeniaritza, Ingeniaritza elektronikoa, sentsoreak, biosentsoreak, biosentsoreak, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza Mekanikoa, fabrikazio ingeniaritza, fabrikazio ingeniaritza, Ingeniaritza eta teknologia, Beste ingeniaritza eta teknologiak, elikagaien teknologia, Elikagaien segurtasuna, Elikagaien segurtasuna, Higienea, nutrizioa eta elikagaien segurtasuna, makineria, Digitalizazioa eta berrikuntza