Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

NEKAZARITZA DRONOAK
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Big data eta satelite bidezko IoT aplikazioak laboreen monitorizazioan
Ikastaro honen helburu orokorra da parte-hartzaileei ezagutza teoriko eta praktikoa ematea Big Data, Gauzen Internet (IoT) eta satelite bidezko analisia laboreen jarraipena, jarraipena eta
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
sagarra
09/04/2025
CNTA

Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?

Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
ainia
18/02/2025
Ainia

Elikagaien Segurtasunaren Kultura Planaren garapena eta ezarpena

Sarrera Elikagaien segurtasuneko praktikek garrantzi handia izaten jarraitzen dute eta elikagai-enpresek beren baliabideen zati handi bat kontsumitzaileei gizarteak eskatzen dituen produktuen segurtasun-estandarrak bermatzen dituzten politikak, planak eta programak diseinatzera eta ezartzera bideratzen dituzte. Hala ere, gaur egungo elikagaien
Laborantza babesteko legedia
07/02/2025
protección de cultivos, legislación

LAGUNTZA Web-mintegia: laboreak babesteko legedia

Europako SUPPORT proiektua, ardatz Baserritik Fork estrategiaren murrizketa fitosanitarioko helburuak betetzen laguntzea baserritarrei, izurriteen kontrol integratuaren ezarpenaren bidez, batez ere marrubi, mahats eta olibondoen laborantzan, gomendio politikoak emango dituen fase batean sartzen da orain. Hori dela eta, 2025eko otsailaren 7an, 10
Ekoizpen ekologikoaren marketina ikastaroaren kartela
12/11/2024
Gobierno de La Rioja

Ekoizpen Ekologikoaren Marketin Ikastaroa

Errioxako Ekoizpen Ekologikoaren I. Plan Estrategikoaren baitan, Nekazaritza, Abeltzaintza, Landa Mundu eta Ingurumen Ministerioak , Errioxako Nekazaritza Ekoizpen Ekologikoaren Kontseiluarekin (CPAER) , ekoizpen ekologikoaren Marketin Ikastaroa antolatzen du. 12 orduko ikastaro trinko hau 2024ko azaroaren 12, 19 eta 26an egingo da La Grajerako
mugikorra
03/10/2024
IFAPA

Nekazaritza sektorerako soluzio teknologikoetan prestakuntza espezializatua

40 orduko ikastaroaren edukiak Nekazaritza Kudeatzeko softwarea, Big Data, Robotika, Marketplaces: merkataritza elektronikoa, Bioteknologia eta Big Data Biologikoa dira. PROGRAMA | ESKABIDEAK 2024/09/19ra arte | INFORMAZIOA eta GALDERAK Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es helbidean
Olio Errota Ikastaro Teknikoen Kartela
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Olio errotako teknikaria

40 orduko ikastaro teoriko-praktikoa olio erroten kudeaketa eta kalitatezko EVOO lortzeko prozesuen profesionalizazio eta optimizaziorako. Ikastaroaren helburuak dira oliba-olio birjinaren ekoizpenean parte hartzen duten prozesu guztiak aztertzea eta kalitate-galera gerta daitekeen puntu kritikoak identifikatzea, olioen kalitatea hobetzera eta
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Errentagarritasuna eta iraunkortasuna esne-sektorean

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko (MAPA) landa-teknikarien etengabeko prestakuntza-planaren ikastaroa. MAPA PRESTAKUNTZA | IKASTAROAREN EGUTEGIA | ESKAERA-INPRIMAKIA
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Oinarrizko segurtasuna eta laneko arriskuen prebentzioa nekazaritza-ustiapenean

Nekazaritza-enpresa batean segurtasunari eta lan-arriskuen prebentzioari buruzko oinarrizko nozioak eskaintzen dituen 30 orduko ikastaroa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
IRFAP
30/04/2024
IRFAP

Zuzeneko salmenta: abantailak eta mugak

Nekazaritzako elikagaien zuzeneko salmentak nekazaritzako merkaturatzea sustatzea eta Balear Uharteetako nekazari eta abeltzainen produktuei balio erantsia ematea du helburu. Gainera, zuzeneko salmentak ekoizleen eta kontsumitzaileen arteko distantzia laburtzea ahalbidetzen du, elikagai freskoen kontsumoa sustatzeko eta elikagaien ekoizpena
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
ELIKAGAIEN ETIKETATU
25/04/2024
CNTA

Elikagaien etiketatzea Europan: nutrizio- eta osasun-adierazpena

CNTA ikastaroa Europan nutrizio- eta osasun-adierazpenei aplikatzen zaien legedia ezagutzeko eta zure enpresaren produktuetan erabil ditzakezun aldarrikapenak identifikatzen eta justifikatzen ikasteko. Izen-ematea 2023ko azaroaren 21etik 2024ko apirilaren 24ra PROGRAMA
IVIAren logotipoa
22/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien merkaturatzea hobetzea

Nekazaritzako elikagaien merkaturatzea hobetzea. Nekazaritzako elikagaien marketinaren kontzeptu berriak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | CEDES Segorbe, Plaza Almudín 1, 12400, Segorbe, Castellón
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Kalitatearen Kudeaketa eta Kontrola

Presentziazko 60 orduko ikastaro honek elikagaien segurtasunean espezializazioa egiten du, elikagaien segurtasun eta ikuskapen mekanismoak garatu, ezarri eta hobetzeko funtzioak bete ahal izateko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANA, Inés Rodríguezm untec@clusaga.org, 981556062
IVIAren logotipoa
16/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien marketin digitala: internet eta sare sozialak

Nekazaritzako elikagaien marketin digitala: internet eta sare sozialak. Enpresa tradizionala eraldatu PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | Oropesa Enplegu eta Toki Garapen Agentzia, Pío XII kalea 13, 12594, Oropesa, Castellón
janari
16/04/2024
CNTA

Elikagaien legedia: FSSC 22000 v6

CNTA ikastaro hau elikagaien segurtasun-arau hau ezartzeko lehen urratsak ematen ari diren eta bere edukiaren ikuspegi orokorra izan nahi duten enpresei laguntzeko sortzen da. Izen-ematea 2023ko azaroaren 20tik 2024ko apirilaren 15era PROGRAMA
FECOAM logotipoa
15/04/2024
FECOAM

Fruta eta barazkien manipulatzailea

10 orduko ikastaro presentziala, azken kontsumitzaileari zuzendutako elikagaien segurtasunari eta osasunari buruzko indarreko legedia eta higiene-jardunbide zuzenak zuzen eta eraginkortasunez aplikatzen irakasten dituena. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta IZEN-EMATEA, 968351282 / 699786927, lidia.perez@fecoam.es | LEKUA: Alguazazko Udala
Hazi logotipoa
15/04/2024
HAZI

Garraioa eta animalien ongizatea

Garraiatzen diren animaliekin lotutako hainbat alderdi aztertuko diren ikastaroa, haien anatomiatik hasi eta segurtasun eta ongizateraino, eta horri buruzko legeria berria eta garraiolarientzat dakarren betebeharrak eta betebeharrak ezagutaraziko dira.
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
15/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Produktu Berrien Garapena

60 orduko ikastaro presentzialaren helburu orokorra merkatuko egungo joeretara egokitutako elikagai-produktuak sortzeko eta hobetzeko berrikuntza-prozesuak ulertzeko eta aplikatzeko beharrezkoak diren ezagutzak, trebetasunak eta tresnak ematea da. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556
elikagaien etiketatze ikastaroaren kartela
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Animalia-jatorriko elikagaien etiketatzea

50 orduko lineako ikastaroa non animalia-jatorriko produktu guztien etiketatzearen alderdi zehatzak landuko dira: haragi eta haragi-produktuen etiketatzea, esnea eta esnekiak, arrautzak eta arrautza-produktuak eta arrantza-produktuak, eta elikagaien etiketatze-legedia. animalia jatorrikoak. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, formacion
trazabilitatea ikastaroaren kartela
04/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Trazabilitatea elikagaien sektoreko enpresetan

Elikagaien sektorean lan egiten dutenentzat (Albaitariak, Nekazaritzako Ingeniariak, Biologoak eta erlazionatutako lanbideak) eta enpresa batean trazabilitate sistema bat ezarri nahi dutenentzat interes berezia duen trazabilitateari buruzko 40 orduko online ikastaroa. Ikastaro hau Osasun Sistema Nazionalak egiaztatuta dago 4.8 kreditu etengabeko