Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

Fiware logotipoa
16/06/2025
La Vega Innova
FIWARE Adituen Entrenamendu Campua
FIWARE teknologiari buruzko 26 orduko ikastaro aurreratu honetarako izen-ematea ekainaren 11ra arte dago zabalik, eta FIWARE Aditu ziurtagiria lortzea dakar. Ikastaro hau FIWARE Fundazioak diseinatu
ikastaroaren kartela
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Abeltzaintza Zehaztasunaren Aplikazioak
Madrilgo Unibertsitate Politeknikoak antolatutako ikastaro hau Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak sustatutako Nekazaritza Elikagaien, Basogintzaren eta Landa Sektoreen Digitalizazio
NEKAZARITZAKO DRONAK
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Datu handien eta satelite bidezko gauzen internet aplikazioak laboreen monitorizazioan
Ikastaro honen helburu orokorra parte-hartzaileei Datu Handiak, Gauzen Internet (IoT) eta satelite bidezko analisiak erabiltzeari buruzko ezagutza teorikoak eta praktikoak ematea da, laboreen
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
Elikagaien etiketatzea: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa Elikagaien etiketatzeari buruzko ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa
12/05/2025
Simbiosis S. Coop. Galega

Elikagaien etiketatzea: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa Elikagaien etiketatzeari buruzko ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa

Elikagaien Etiketatze Ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren Aplikazioa 144,00€ – 250,00€ HURRENGO EDIZIOAK / MATRIKULAZIO IREKIA Martxoak 12 - Maiatzak 16 MODALITATEA: online 4,2 CFC - 35 ordu Ikastaroak elikagaien etiketatzeari buruzko legeria orokorra modu antolatu, laburbildu eta antolatuan lantzen du, benetako kasuen adibide ugarirekin
adimen artifiziala
25/04/2025
Veraliment

Elikagaien Sektorerako Adimen Artifizialaren Sarrera

Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketak Adimen Artifizialarekin. Zergatik hasi Adimen Artifizialean ikastaro honekin? Elikagaien industriarako ikastaro bat diseinatu dugu, zure eguneroko arazoak konpontzen lagunduko dizuten kasu praktiko ugarirekin. Hartu elikaduraren sektorerako
sagarra
09/04/2025
CNTA

Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?

Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
ainia
18/02/2025
Ainia

Elikagaien Segurtasunaren Kultura Planaren garapena eta ezarpena

Sarrera Elikagaien segurtasuneko praktikek garrantzi handia izaten jarraitzen dute eta elikagai-enpresek beren baliabideen zati handi bat kontsumitzaileei gizarteak eskatzen dituen produktuen segurtasun-estandarrak bermatzen dituzten politikak, planak eta programak diseinatzera eta ezartzera bideratzen dituzte. Hala ere, gaur egungo elikagaien
Laborantza babesteko legedia
07/02/2025
protección de cultivos, legislación

LAGUNTZA Web-mintegia: laboreak babesteko legedia

Europako SUPPORT proiektua, ardatz Baserritik Fork estrategiaren murrizketa fitosanitarioko helburuak betetzen laguntzea baserritarrei, izurriteen kontrol integratuaren ezarpenaren bidez, batez ere marrubi, mahats eta olibondoen laborantzan, gomendio politikoak emango dituen fase batean sartzen da orain. Hori dela eta, 2025eko otsailaren 7an, 10
fruta eta barazkiekin ilustrazioa
20/01/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía a través de la Fundación Andaluza de Ingenieros Agrónomos

globalGAP protokolo ikastaroa (IFA) v.6. Frutak eta barazkiak: Edukiak eta ziurtapen prozesuak MATRIKULA IREKIA

Prestakuntza-ekintza honek BEHARREZKO EZAGUTZAK ETA GLOBALG.AP IFA ESKEMAREN GILTZAK LORTZEA, 6. bertsioan eta QMS eta manipulazio zentroen barne-IKUSKARITZAK EGITEKO BEHARREZKO EZAGUTZA ETA KALIFIKAZIOA LORTZEA, baita ekoizpen-eremuetako barne-ikuskaritzak ere. GLOBALG.AP Ziurtagiriak, Ustiategien Berme Integraturako Araua (IFA) bezala ere ezaguna
mugikorra
03/10/2024
IFAPA

Nekazaritza sektorerako soluzio teknologikoetan prestakuntza espezializatua

40 orduko ikastaroaren edukiak Nekazaritza Kudeatzeko softwarea, Big Data, Robotika, Marketplaces: merkataritza elektronikoa, Bioteknologia eta Big Data Biologikoa dira. PROGRAMA | ESKABIDEAK 2024/09/19ra arte | INFORMAZIOA eta GALDERAK Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es helbidean
Olio Errota Ikastaro Teknikoen Kartela
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Olio errotako teknikaria

40 orduko ikastaro teoriko-praktikoa olio erroten kudeaketa eta kalitatezko EVOO lortzeko prozesuen profesionalizazio eta optimizaziorako. Ikastaroaren helburuak dira oliba-olio birjinaren ekoizpenean parte hartzen duten prozesu guztiak aztertzea eta kalitate-galera gerta daitekeen puntu kritikoak identifikatzea, olioen kalitatea hobetzera eta
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Errentagarritasuna eta iraunkortasuna esne-sektorean

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko (MAPA) landa-teknikarien etengabeko prestakuntza-planaren ikastaroa. MAPA PRESTAKUNTZA | IKASTAROAREN EGUTEGIA | ESKAERA-INPRIMAKIA
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Oinarrizko segurtasuna eta laneko arriskuen prebentzioa nekazaritza-ustiapenean

Nekazaritza-enpresa batean segurtasunari eta lan-arriskuen prebentzioari buruzko oinarrizko nozioak eskaintzen dituen 30 orduko ikastaroa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
analisi sentsorialaren ikastaroaren kartela aoev
06/05/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Oliba-olio birjinaren zentzumen-analisia

15 orduko ikastaroa oliba-sektoreko profesionalak oliba-olio birjinen ebaluazio sentsorialean gaitzeko. Ikastaroaren helburuak dira olio-errotetan kalitate autokontroleko programaren barruan ekoitzitako olioen aurre-hautaketa eta sailkapen jardueren garrantzia ulertzea eta ezagutzea, oliba-olio birjinen zentzumen-analisiaren metodoari buruzko
barazkiak
30/04/2024
IFAPA

Nekazaritza ekologikoan prestakuntza espezializatua

Edukiak Aurrekariak eta aurreko kontzeptuak Legeria: Araudia eta laguntzak Kontrola eta ziurtagiria ekoizpenean Ernalketa Biodibertsitatea Haziak eta landare-materiala Izurriteen eta gaixotasunen kontrola Adventizia Kontrola Abeltzaintza Ekologikoa Produktu ekologikoen merkaturatzea Nekazaritza Ekologikora Bihurtzeko Prozesua
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
IRFAP logotipoa
25/04/2024
IRFAP

Esne sektoreko laginak (Higienea eta Q letra)

Ustiategietan kontrolak egiteaz arduratzen direnentzat edo laginak hartzen dituztenentzat ikastaroak beharrezko prestakuntza eskaintzea du xede , 989/2022 EDren arabera, esne-laginak hartzen dituzten langile gisa agintaritza eskudunak baliozkotutako derrigorrezko prestakuntza- ziurtagiria lortu ahal izateko. , aipatutako ikastaroen berariazko eta
ELIKAGAIEN ETIKETATU
25/04/2024
CNTA

Elikagaien etiketatzea Europan: nutrizio- eta osasun-adierazpena

CNTA ikastaroa Europan nutrizio- eta osasun-adierazpenei aplikatzen zaien legedia ezagutzeko eta zure enpresaren produktuetan erabil ditzakezun aldarrikapenak identifikatzen eta justifikatzen ikasteko. Izen-ematea 2023ko azaroaren 21etik 2024ko apirilaren 24ra PROGRAMA
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Kalitatearen Kudeaketa eta Kontrola

Presentziazko 60 orduko ikastaro honek elikagaien segurtasunean espezializazioa egiten du, elikagaien segurtasun eta ikuskapen mekanismoak garatu, ezarri eta hobetzeko funtzioak bete ahal izateko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANA, Inés Rodríguezm untec@clusaga.org, 981556062
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.