Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Datuen integrazioa eta tresna digitalen erabilera CAP ezarpenean
Tools4CAP Academy-ren modulu berri bat, datuen integrazioari eta CAP ezarpenan tresna digitalen erabilerari eskainia, online egingo da 2025eko azaroaren 5ean . Eredu estandarizatuak, EBko Datuen
landare aromatikoak
13/10/2025
IMIDRA

Landare aromatikoak eta olio esentzialak

Aurrez aurreko ikastaroa, 20 ordukoa. Ikastaroak 2025eko urriaren 13tik 14ra eta 20tik 22ra (16:00etatik 20:00etara) Finca El Encín-en, Alcalá de Henares-en. Programa Landare aromatikoen espezieen identifikazioa Lurrun-destilazioak eta hidrodestilazioa Olio esentzial baten definizioa, konposizioa eta jatorria Izpilikuaren merkaturatzea eta
ikastaroaren kartela
08/10/2025
FEV. Federación Española del Vino.

Ez duzu benetako ikusgarritasunik HORECA kanalean? Erabili adimen artifiziala zure ardoak non dauden, zer preziotan saltzen diren eta lehiakideekin alderatuta nola alderatzen diren jakiteko.

The Espainiako Ardo Federazioak (FEV) , bere Digitalizazio eta Ardo Gunearen bidez, webinar berri bat antolatuko du 2025eko urriaren 8an, goizeko 10:00etan, Digitalizazio eta Ardo Gunearen esparruan. WineIndex tresna aurkeztuko da, zein jatetxek eta online plataformek eskaintzen duten ardo bat jakiteko, lehiakideekin alderatzeko eta datu erreal eta
DEMODAY
23/09/2025
Ainia

DemoDay StartBEC 2025

StartBEC MAPAk eta AINIAk batera finantzatutako laguntza teknologiko programa da, bioekonomian startup-en garapena sustatzeko. Lankidetza-hitzarmen baten bidez, bere helburua nekazaritza-elikagaien sektorearekin lotutako balio-kate berritzaileak sustatzea, ekintzailetza babestea eta talentua sustatzea da. Informazio gehiago Irailaren 23an, StartBEC
ikastaroaren kartela
26/08/2025
Ruralmente

"Pataca de Galicia" AGB adibide gisa erabiliz nekazaritza-elikagaien sektorean kalitatezko marken garrantziari buruzko ikastaroa.

Limia-Arnoia Landa Garapen Taldeak (GDR10) prestakuntza ekitaldi bat egingo du abuztuaren 26an, elikagaien ekoizpenean, prozesamenduan eta merkaturatzean kalitate-marken garrantzia azpimarratuz. Ekitaldia "RURALMENTE" proiektuaren parte da, eta Galiziako eta Extremadurako landa-eremu estrategikoetan JDO eta IGPen adopzioa sustatzeko ezagutza
ikastaroaren kartela
23/07/2025
Fundación Entretantos

Merkataritza Kanal Laburretan (SMC) aholkularitzarako Europako prestakuntza mekanismoei buruzko mintegi teknikoa

Datorren asteazkenean, 2025eko uztailaren 23an , goizeko 11:00etatik arratsaldeko 13:00etara , RIA-CCC proiektuaren esparruan antolatutako lehen mintegi tekniko tematikoa online egingo da (Zoom plataforma), Marketin Kanal Laburretan (CCC) aholkularitza espezializatua indartzean oinarrituta. Jarduera hau proiektuaren lan-planaren A5.2 jardueraren
manipulazio ikastaroa
20/06/2025
Federación de Cooperativas Agrarias de Murcia

DOAKO Fruta eta Barazki Manipulatzaile Ikastaroa

Fruta eta barazkien manipulatzaile ikastaroa, lanbide heziketarekin eta trebetasunak eskuratzeko jarduerekin lotuta, 2023-2027ko Nekazaritza Politika Bateraturako Plan Estrategikoaren (NEP) esparruan ORDUTEGIA: Ekainak 20 eta 23 | 9:00etatik 14:00etara | Guztira: 10 ordu KOKAPENA: La Encomienda Prestakuntza Zentroa, Abanillako Udala, C/ La
manipulazio ikastaroa
16/06/2025
Federación de Cooperativas Agrarias de Murcia (FECOAM)

DOAKO Elikagaien Manipulatzaile Ikastaroa. Landa-eremuko Elikagaien Prozesamendua eta Jatetxeen Sektorea

Elikagaien manipulatzaile ikastaro doakoa, Nekazaritza Politika Bateratuaren (PEPAC) 2023-2027 Plan Estrategikoaren esparruan prestakuntza profesionalerako eta trebetasunak eskuratzeko jarduerekin lotuta ORDUTEGIA: Ekainak 16 eta 17 | 16:00etatik 21:00etara | Guztira: 10 ordu KOKAPENA: Udal Liburutegia Kultur Etxea, C/ Capitán D. Francisco
ikastaroaren kartela
12/06/2025
AGACA

Porco Celta hazkuntzarekin lotutako negozio aukeren inguruko prestakuntza saioa

Apirilaren 12an , Galiziako Nekazaritza eta Elikagai Kooperatiben Elkarteak ( AGACA ) online ekitaldi bat egingo du txerri zeltaren hazkuntzari eskainia , hazten ari den Galiziako bertako arraza bat. Bilera goizeko 9:30etik arratsaldeko 2:30era izango da, eta espezie honekin lotutako ekoizpen, merkaturatze eta ikerketako espezialistak , baita
Zelai Eguna_ “Produktibitatea Berreskuratzeko Kudeaketa Estrategiak_ - agroecologia.net
30/05/2025
Organiza SEAE con la colaboración de la cooperativa ARAE

Euripeko laboreen produktibitatea berreskuratzeko kudeaketa estrategiak

SARRERA: Lurzoruaren birsorkuntza praktikak, txandaketa kudeatzeko estrategiak eta erresilienteak diren barietate genetikoak azalduko dira, Gaztela eta Leongo lehorreko laboreen produktibitatea berreskuratzea ahalbidetuko dutenak. Balio-katea hobetzeko estrategia asoziatibo eta kooperatiboetan prestakuntza ere barne hartuko da. Prestakuntza hau
Elikagaien etiketatzea: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa Elikagaien etiketatzeari buruzko ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa
12/05/2025
Simbiosis S. Coop. Galega

Elikagaien etiketatzea: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa Elikagaien etiketatzeari buruzko ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa

Elikagaien Etiketatze Ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren Aplikazioa 144,00€ – 250,00€ HURRENGO EDIZIOAK / MATRIKULAZIO IREKIA Martxoak 12 - Maiatzak 16 MODALITATEA: online 4,2 CFC - 35 ordu Ikastaroak elikagaien etiketatzeari buruzko legeria orokorra modu antolatu, laburbildu eta antolatuan lantzen du, benetako kasuen adibide ugarirekin
adimen artifiziala
25/04/2025
Veraliment

Elikagaien Sektorerako Adimen Artifizialaren Sarrera

Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketak Adimen Artifizialarekin. Zergatik hasi Adimen Artifizialean ikastaro honekin? Elikagaien industriarako ikastaro bat diseinatu dugu, zure eguneroko arazoak konpontzen lagunduko dizuten kasu praktiko ugarirekin. Hartu elikaduraren sektorerako
fruta eta barazkiekin ilustrazioa
20/01/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía a través de la Fundación Andaluza de Ingenieros Agrónomos

globalGAP protokolo ikastaroa (IFA) v.6. Frutak eta barazkiak: Edukiak eta ziurtapen prozesuak MATRIKULA IREKIA

Prestakuntza-ekintza honek BEHARREZKO EZAGUTZAK ETA GLOBALG.AP IFA ESKEMAREN GILTZAK LORTZEA, 6. bertsioan eta QMS eta manipulazio zentroen barne-IKUSKARITZAK EGITEKO BEHARREZKO EZAGUTZA ETA KALIFIKAZIOA LORTZEA, baita ekoizpen-eremuetako barne-ikuskaritzak ere. GLOBALG.AP Ziurtagiriak, Ustiategien Berme Integraturako Araua (IFA) bezala ere ezaguna
Ekoizpen ekologikoaren marketina ikastaroaren kartela
12/11/2024
Gobierno de La Rioja

Ekoizpen Ekologikoaren Marketin Ikastaroa

Errioxako Ekoizpen Ekologikoaren I. Plan Estrategikoaren baitan, Nekazaritza, Abeltzaintza, Landa Mundu eta Ingurumen Ministerioak , Errioxako Nekazaritza Ekoizpen Ekologikoaren Kontseiluarekin (CPAER) , ekoizpen ekologikoaren Marketin Ikastaroa antolatzen du. 12 orduko ikastaro trinko hau 2024ko azaroaren 12, 19 eta 26an egingo da La Grajerako
mugikorra
03/10/2024
IFAPA

Nekazaritza sektorerako soluzio teknologikoetan prestakuntza espezializatua

40 orduko ikastaroaren edukiak Nekazaritza Kudeatzeko softwarea, Big Data, Robotika, Marketplaces: merkataritza elektronikoa, Bioteknologia eta Big Data Biologikoa dira. PROGRAMA | ESKABIDEAK 2024/09/19ra arte | INFORMAZIOA eta GALDERAK Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es helbidean
Olio Errota Ikastaro Teknikoen Kartela
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Olio errotako teknikaria

40 orduko ikastaro teoriko-praktikoa olio erroten kudeaketa eta kalitatezko EVOO lortzeko prozesuen profesionalizazio eta optimizaziorako. Ikastaroaren helburuak dira oliba-olio birjinaren ekoizpenean parte hartzen duten prozesu guztiak aztertzea eta kalitate-galera gerta daitekeen puntu kritikoak identifikatzea, olioen kalitatea hobetzera eta
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Errentagarritasuna eta iraunkortasuna esne-sektorean

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko (MAPA) landa-teknikarien etengabeko prestakuntza-planaren ikastaroa. MAPA PRESTAKUNTZA | IKASTAROAREN EGUTEGIA | ESKAERA-INPRIMAKIA
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
analisi sentsorialaren ikastaroaren kartela aoev
06/05/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Oliba-olio birjinaren zentzumen-analisia

15 orduko ikastaroa oliba-sektoreko profesionalak oliba-olio birjinen ebaluazio sentsorialean gaitzeko. Ikastaroaren helburuak dira olio-errotetan kalitate autokontroleko programaren barruan ekoitzitako olioen aurre-hautaketa eta sailkapen jardueren garrantzia ulertzea eta ezagutzea, oliba-olio birjinen zentzumen-analisiaren metodoari buruzko
IRFAP
30/04/2024
IRFAP

Zuzeneko salmenta: abantailak eta mugak

Nekazaritzako elikagaien zuzeneko salmentak nekazaritzako merkaturatzea sustatzea eta Balear Uharteetako nekazari eta abeltzainen produktuei balio erantsia ematea du helburu. Gainera, zuzeneko salmentak ekoizleen eta kontsumitzaileen arteko distantzia laburtzea ahalbidetzen du, elikagai freskoen kontsumoa sustatzeko eta elikagaien ekoizpena