Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Datuen integrazioa eta tresna digitalen erabilera CAP ezarpenean
Tools4CAP Academy-ren modulu berri bat, datuen integrazioari eta CAP ezarpenan tresna digitalen erabilerari eskainia, online egingo da 2025eko azaroaren 5ean . Eredu estandarizatuak, EBko Datuen
espazio-kezkak-nekazaritza-ekologikoa-
02/11/2025
Espacio Inquietudes

Nekazaritza ekologikoaren ikastaroa

Lozoyan (Madril) egiten dugun nekazaritza ekologikoko ikastaroaren bidez, modu praktikoan ikasiko dituzu modu ekologikoan hazitako baratze baten funtsezko zereginak: hazitegiak, landare-ohe altxatuak, ureztatzea, izurriteen kontrola, landaketa, lurzoruaren kudeaketa, konpostajea, bermikultura, oilategia eta gehiago. Ikastaro praktiko hau, funtsean
biogas planta
17/11/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Biogas/Biometano Planten Diseinua eta Eraikuntza

"Biogas/Biometano Planten Diseinua eta Eraikuntza Ingeniarientzat" online ikastaroak prestakuntza espezializatua eskaintzen du hondakin organikoen tratamenduan aplikatutako digestio anaerobioko instalazioen diseinuan, neurketan eta ebaluazio tekniko-ekonomikoan. Bioekonomiaren eta energia-trantsizioaren esparruan biogas eta biometano ekoizpen
espazio-kezkak-nekazaritza-organikoa-1-2048x610
06/12/2025
Espacio Inquietudes

Nekazaritza ekologikoaren ikastaroa

Lozoyan (Madril) egiten dugun nekazaritza ekologikoko ikastaroaren bidez, modu praktikoan ikasiko dituzu modu ekologikoan hazitako baratze baten funtsezko zereginak: hazitegiak, landare-ohe altxatuak, ureztatzea, izurriteen kontrola, landaketa, lurzoruaren kudeaketa, konpostajea, bermikultura, oilategia eta gehiago. Ikastaro praktiko hau, funtsean
Behin betikoa
elikagaien segurtasuna
Behin betikoa
INEA

Elikagaien segurtasuna

Edukia: Elikagaien sailkapena: Modulu honek elikagaien sailkapenaren analisi osoa eskaintzen du hainbat ikuspegitatik, hala nola, nutrizio-konposizioa, produktuaren izaera (freskoa, prozesatua, kontserbatua, etab.) eta jatorria (animalia, landare-jatorrikoa, minerala). Elikagaien oinarrizko kategorietan sakontzen du, hala nola lehen mailako
Behin betikoa
abeltzaintzako praktika onak
Behin betikoa
INEA

Abeltzaintzako praktika onak

Edukia: Sarrera: Modulu honek animalien osasunaren eta animalien ekoizpenean kudeaketa-praktiken garrantziaren ikuspegi orokorra eskaintzen du, animalien osasunaren, elikagaien segurtasunaren eta kontsumitzaileen ongizate orokorraren arteko erlazioa ezarriz. Animalien osasunari, produktibitatean duen eraginari, eratorritako produktuen kalitateari
Behin betikoa
HAUSKARREKOEN KUDEAKETA EKOLOGIKOA
Behin betikoa
INEA

Hausnarkarien kudeaketa ekologikoa

INEA-Nekazaritza Ingeniaritzako Unibertsitate Eskolak emandako Prestakuntza Ziurtagiria. Edukia: Sarrera eta Araudia: Modulu honek abeltzaintza arautzen duten lege- eta araudi-esparruen ikuspegi tekniko eta arautzaile zehatza eskaintzen du, bai nazio mailan, bai nazioartean. Elikagaien segurtasunari, animalien ongizateari, zoonosi gaixotasunen
Behin betikoa
agroekologia
Behin betikoa
INEA

Agroekologia

INEA Fundazioak emandako Prestakuntza Ziurtagiria Edukia: Sarrera: Gaiaren ikuspegi orokorra aurkezten da, kontzeptu nagusiak eta ekosistemak eta haien funtzionamendua ingurumenean aztertzearen garrantzia azalduz. Faktore ekologikoak: Ekosistemen egituran eta portaeran eragina duten elementu biotiko eta abiotikoak zehazten dira, hala nola klima