Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

Ifema pabiloiaren mapa
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, pabiloi berriekin eta sektorizazioarekin
Fruit Attraction 2025 , irailaren 30etik urriaren 2ra bitartean egingo dena, mugarri garrantzitsua da bere historian, fruta eta barazki sektoreko munduko azoka nagusi gisa finkatuz . 17. edizioan...
Abeltzaintza zehatzaren ilustrazioa
21/05/2025
RedPAC
Abeltzaintza zehatzaren gaian talde operatiboen arteko esperientzia-trukea
2025eko maiatzaren 21ean , PAC Sareak antolatutako “ iHub La Vega Innova ” -n (San Fernando de Henares-en - Madril), zehaztasun-abeltzaintzari buruzko aurrez aurreko hitzaldirako izen-ematea...
ekitaldiaren kartela
14/05/2025
BBioNets
EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna
2025eko maiatzaren 14an , goizeko 10:00etatik arratsaldeko 13:00etara. CET , “EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna: erronkak, aukerak eta dauden laguntza zerbitzuak. Talde Operatiboen potentziala...
SIMPOSIOA
14/05/2025
Expoliva
EXPOLIVA 2025ean Zientzia, Teknika eta Transferentziari buruzko 22. Nazioarteko Sinposioa
EXPOLIVA 2025 azokaren esparruan hogeita bigarren aldiz egingo den Expoliva Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Ezagutza Transferentziaren Sinposioaren hurretako edizioak olibondoen eta oliba olioaren...
ekitaldiaren kartela
08/05/2025
COITAND

Espainiako Nekazaritza-Elikagai Sistemei buruzko Gazte Foroa

Espainiako Nekazaritza Ingeniari Teknikoen Elkargo Ofizialen Kontseilu Nagusiak Espainiako Nekazaritza Elikagai Sistemei buruzko Gazte Foroaren antolaketan laguntzen du, 2025eko maiatzaren 8an eta 9an Leon hirian egingo den ekitaldi nazionala, nekazaritza elikagai sistemaren etorkizunari buruzko eztabaidan gazteei ahotsa emateko helburuarekin. Munduko Elikadura Foroaren (WFF) Espainiako Kapitulu Nazionalak sustatuta eta Elikadura Sistema Jasangarrien Kontseilu Globalarekin eta IAAS Espainiarekin batera antolatuta, foroak Leongo Unibertsitatea , Leongo Udala , FAO eta elikadura sistemaren iraunkortasunarekin eta garapenarekin konprometitutako hainbat erakunde bezalako erakundeen babesa du. WFF-k Erroman egindako ekitaldi nagusiaren inspiraziopean, Espainiako foro honek Espainiako gazteentzako topagune eta truke espazio bat eskaintzen du, nekazaritza-elikagaien sektoreak dituen erronka eta aukera nagusietan arreta jarriz, belaunaldien arteko aldaketa, iraunkortasuna, elikagaien segurtasuna eta berrikuntzaren eta teknologiaren funtsezko zeregina azpimarratuz. Foroaren gai eta jarduera nagusiak Berrikuntza eta teknologia nekazaritza-elikagaien sistemetan Elikagaien segurtasuna eta nazioarteko lankidetza Emakume gazteen eginkizuna elikadura-sistema eraldatzeko prozesuan Politika, gazteria eta erabakiak hartzea Sektoreko gazteek gidatutako esperientzia inspiratzaileak Ekitaldiak mahai-inguru tematikoak, mahai-inguruak, networking saioak eta kultur jarduerak izango ditu, eta herrialdeko eskualde desberdinetako 100 parte-hartzaile inguru erakartzea espero da. Kontseilu Nagusiak foro honetan parte hartzeak nekazaritzan gazteen lidergoarekiko duen konpromisoa islatzen du, nekazaritza-elikagaien eta ingurumen-sektoreetan duten rolaren berri emanez, eta egungo eta etorkizuneko erronkei ikuspegi iraunkor eta inklusibo batetik aurre egiteko aliantza estrategikoak sortuz . PROGRAMA | IZEN-EMATEA
ekitaldiaren kartela
29/04/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

"Erronka globalak eta irtenbide berritzaileak Elikagaien Ekoizpenean" jardunaldiaren bigarren edizioak gazteen papera izango du ardatz.

Topaketa honek berrikuntzaren, teknologiaren eta ezagutzaren indarrak bultzatuta nekazaritza eta abeltzaintza sektorean negozioak egitea erabakitzen dutenek itxaroten dituzten aukerak nabarmendu nahi ditu. Ekitaldiak industria berritzeko katalizatzaile izan nahi du, azken joera teknologikoek eta aurrerapen zientifikoek ekoizpena optimizatu, jasangarritasuna hobetu eta errentagarritasunerako bide berriak ireki ditzaketen aztertzen. Eta zeregin horretan, ekintzaile gaztearen papera oinarrizkoa da. Funtsezko eragileak izango dira, merkatu-nitxoak identifikatzeko, produktu eta zerbitzu bereiziak garatzeko eta negozio erresistenteak eta oparoak eraikitzeko gai direnak. Kordobako Teknologia Parkeak antolatzen du, Nekazaritza eta Basogintzako Ingeniaritza Goi Eskola Teknikoarekin (ETSIAM), Adimen Artifizialaren eta Nekazaritzarako Nazioarteko Katedra - CIIAA eta Cordobako Unibertsitateko Caja Rural del Sur Fundazioko Nekazaritza eta Elikadura Berrikuntzako Katedrarekin batera, Acelera Pyme Fundazioaren eta CaberjaTEMET Fundazioaren lankidetzarekin. Hasierako mahai-inguruan, Elisa Plumed nekazaritzako elikagaien kazetaria bezalako ahots adituek eta Covap, Yara Iberian, Almazaras Industriales eta Fundación Cajamar bezalako enpresetako profesional finkatuek nekazaritzako elikagaien sektoreak eskaintzen dituen negozio eta garapen profesionalerako aukerak aurkeztuko dituzte . Ondorengo lau saio tematikoek teknologia, berrikuntza eta ezagutza gazte ekintzaile hauen garapen profesionalerako funtsezko tresnak diren aztertuko dute. Eta arlo ezberdinetako arrakastak partekatuko dira. Saioak ideia berritzaileak dituzten ekintzaileei, nekazaritza-sektoreko profesional gazteei, arloari aplikagarriak zaizkien irtenbideak dituzten ikertzaile eta teknologoei eta nekazaritzan eta abeltzaintzan berrikuntzaren potentzial eraldatzailean interesa duten guztiei zuzenduta daude.
Udaberriko Azokako Kartela
04/04/2025
Entidad Ferial de Zafra|Ayuntamiento de Zafra

Zafrako Udaberriko Azoka

Apirilaren 4tik 6ra ospatuko den Zafrako Udaberriko Azokak ganadua izango du beste behin. Hiru eguneko Azokan abere hautatuen erakusketa eta salmenta, hiru saio tekniko, soinketa eta mendebaldeko lehiaketak, enkante ofizialak eta aisialdiko beste jarduera batzuk izango dira. HARREMANETARAKO | PROGRAMA
Berrikuntza eta eraginkortasun ekonomikoa EVOOaren mekanizazioan eta ekoizpenean
03/04/2025
IRTA

Berrikuntza eta eraginkortasun ekonomikoa EVOOaren mekanizazioan eta ekoizpenean

Jardunaldi honetan oliba-inausketa mekanizatuaren aplikazio teknikoa aztertzeko proiektu pilotu baten helburuak eta hasierako emaitzak aurkezten dira Kataluniako oliba-ekoizle nagusietan. Proiektu honek hazkuntza eta ekoizpen begetatiboa optimizatzeko duen eraginkortasuna zehaztea du helburu, agronomia, produkzio eta ekonomia mailan eskuzko inausketarekin alderatuz. Oliba-olioa ekoizteko hiru sistema nagusiekin egindako saiakuntza esperimentalaren ekoizpen-emaitzak ere aurkezten dira: intentsiboa, dentsitate handikoa eta superintentsiboa, bihurketa-estrategi ezberdinen erantzuna aztertzen da, produktibitatea berreskuratzeko helburuarekin. Plaza mugatuak PROGRAMAZIOA | IZEN-EMATEA
Figaneko kartela
26/03/2025
Plan de Conservación de la raza aviar castellana negra

GO E-LocalHUB aurkezpena (FIGAN 2025)

FIGAN 2025 azokan GO E-LocalHUB berriaren aurkezpen mahai-ingurua.
ekitaldiaren kartela
20/03/2025
MAPA

Luis Planasek "Erein, hazi eta uzta zure etorkizuna" nekazaritzako elikagaien prestakuntza estrategia aurkeztuko du.

Luis Planas Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura sailburuak "Erein, hazi eta uzta zure etorkizuna" Nekazaritzako Elikagaien Prestakuntza Estrategia aurkeztuko du martxoaren 20an, osteguna, 10:00etan ministerioaren egoitzan egingo den ekitaldian. Estrategia hau Ministerioaren ekimena da, nekazaritzako elikagaien sektorearen profesionalizazioa sustatzeko prestakuntzaren, gaitasunaren eta talentua erakartzearen bidez, trantsizio ekologiko eta digitalaren esparruan. Begoña García Nekazaritza eta Elikadurako Estatu idazkariak itxiko duen bileran hainbat arlotako profesionalek parte hartuko dute sektorearen erronkak, ekintzailetza aukerak eta arrakasta-kasuak erakutsiko dituen mahai-inguruan . Teknologia belaunaldi berrientzako pizgarri gisa erabiltzeak duen garrantzia ere aztertuko da. Mahaian parte hartuko dute Cooperativas Agroalimentarias-eko zuzendari nagusiak, Gabriel Trenzado , eta Kordobako Unibertsitateko Animalia Ekoizpeneko irakasleak, José Emilio Guerrero . Parte hartuko dute, halaber, Talavera de la Reinako (Toledo) ES San Isidro DBHko zuzendariak, Teresa Valero , bere ikastetxeak Abeltzaintzako eta Animalien Osasun Laguntzako goi-mailako heziketa-ziklo berria irakasten du, Sergio Arribas enpresaburu gazteak, Gaztela Mantxako labore berriei buruzko bere ikuspegia aurkeztuko duena, eta Hispatec-eko Talentuaren zuzendaria, Inma Trapero giza baliabideetako espezialista.
GO UBAVIDA LOGOA
12/03/2025
MAPA

GO UBAVIDAren emaitzen zabalkunde eguna (Mahastitik upategira azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko estrategia jasangarriak)

Martxoaren 12an, GO UBAVIDA proiektuaren emaitzak (Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko eta ardo desalkoholizatua duten mahatsa lortzeko) formatu hibridoan ezagutzera emateko jardunaldia egingo da, Internet bidez eta Emina Ribera upategian (Carretera de San Bernardo z/g, 47359 Valbuena de Dudero). Edukiak: Alkoholik gabeko ardoaren pertzepzio idiomatikoa. Ardoaren eta alkoholik gabeko ardoen deskribatzaileen emaitzen komunikazioa etorkizuneko kontsumitzaileentzat UBAVIDAren aurrerapen teknikoak: Rías Baixas-en alkoholik gabeko ardoak ekoizteko protokolo ezberdinen emaitzak. Praktika agronomiko eta enologikoetan berrikuntza. Azukre gutxiko mahatsekin egindako ardoak. Polifenolak eta ardoa desalkoholizatzeko estrategia agronomiko eta enologikoak. UBAVIDAren esparruan lortutako ardoen profil aromatikoa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
Olibondoen Nazioarteko Foroa
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V EVOO Nazioarteko Foroa Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

Nekazaritza Kooperatiba Katolikoa COOP. V. de Cocentaina , Fira de Tots Sants-en lankidetzarekin, Cocentainako Udalak , Nazioarteko Bosgarren HOBO Foroa, Jardunaldi Teknikoak eta HABE Lehiaketa antolatzen ditu. Bosgarren urtez jarraian, topaketa honek Oliba Olio Birjina Estrako sektorea bilduko du Cocentainan (Alacant) hiru egunez. Saio tekniko interesgarriak, mahai-inguruak eta hitzaldiak, showcooking-ak eta dastaketak publikoarekin elkarreraginarekin eta, jarduera nagusi gisa, Nazioarteko EVOO Lehiaketa, zeinaren sariak ekitaldiaren hirugarren eta azken egunean, 2025eko urtarrilaren 31n, ostirala, banatuko baitira. Valentziako Erkidegoko Dastaketa Ofizialeko Epaimahai entzutetsuak bost kategoriatan ematen dituen sariak dira: hiru sari kategoria orokorrean eta bi sari berezi: EVOO ekologiko onenari eta Valentziako Erkidegoko EVOO onenari. Sari hauek, erakundeak oliba-olio birjina estra sustatzeko eta defendatzeko egindako lanagatik pertsonaia edo entitate ezberdinei egindako aitorpenarekin osatzen dira. Urtarrilaren 29an, asteazkena, "EHAZ emakumeengan: emakume protagonistak eredu ekonomiko kooperatiboan" Jardunaldia egingo da, Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Emakumeen Elkarteak (AMCAE) antolatuta eta MAPAk finantzatuta. Cocentaina Kooperatibak Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Saria jaso zuen 2021ean, Aukera Berdintasunaren atalean. Nazioarteko EVOO Lehiaketari eta/edo ekitaldiko jardueren programari buruzko informazio gehiago nahi izanez gero: oli@elcomtat.com | 699 019 545
Etiketatze-arauak
17/01/2025
Cooperativas Agro-Alimentarias Castilla-La Mancha

Elikagaien Etiketatzea, Telepresentzia Eguna

Nekazaritzako elikagaien sektoreko eta landa eremuko profesionalen kualifikazioa hobetzea Nekazaritzako elikagaien enpresen etiketatze-baldintza orokorrak ezagutzea, emandako informazioan enpresei kalte larriak eragin ditzaketen akatsak edo hutsegiteak saihesteko, hala nola produktuak erretiratzea, zigorrak, etab. Hartzaileak: Kooperatiba eta elikagaien enpresetako zuzendariak, kudeatzaileak, kudeatzaileak eta elikagaien kalitate eta segurtasuneko teknikariak, ahal dela; eta, oro har, kalitateari, elikagaien segurtasunari eta iraunkortasunari buruzko aholkulariak.
etorri zen
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Upategitik kontsumitzailera: ardoaren erronkak eta aukerak

Jardunaldi honen helburu nagusia ardoaren sektoreko lider eta profesional nagusiak biltzea da , egungo aurreikuspenak sakon aztertzeko eta salmenta garairako eta urteko beste une erabakigarrietarako estrategiak prestatzeko . Ekitaldian, oinarrizko gaiak eztabaidatuko dira, hala nola ardoaren ekoizpenaren proiekzioa , kontsumo-joerak estatuko eta nazioarteko merkatuetan, eta produktu-kategoria desberdinetako prezioen itxaropenak . Horrez gain, merkaturatzeko bide berriek, batez ere merkataritza elektronikoak, eskaintzen dituzten aukerak eta sektorearen hedapenean duten eragina aztertuko da . Topaketa ere plataforma bat izango da industriak ingurune global lehiakor eta etengabe eboluzionatzen duen batean dituen erronkak aztertzeko , balio kateko eragile ezberdinen arteko ideiak trukatzeko eta lankidetzarako espazio bat eskainiz. Ikuspegi horri esker , irtenbide berritzaileak identifikatu eta etorkizuneko erronken aurrean sektorearen posizioa sendotuko dugu . Webinarra: doan
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
EBko Nekazaritzako Elikagaien Egunak
10/12/2024
https://agriculture.ec.europa.eu/

2024ko abenduan helduko da EBko Nekazaritzako Elikagaien Egunen bigarren edizioa!

2024ko abenduaren 10etik 12ra Bruselak EBko Nekazaritzako Elikagaien Egunen bigarren edizioa hartuko du. Urteko ekitaldi honek Europar Batasun osoko nekazaritzako elikagaien sektoreko eragile nagusiak biltzen ditu, nekazaritzaren azken joerak, politika-aukerak eta merkatuaren garapenak eztabaidatzeko, baita ikerketak, berrikuntzak eta teknologia digitalek nekazaritzaren etorkizunean duten eraginaz ere. europarra. Hiru egunez, ekitaldiak nekazaritzako elikagaien sistemako parte-hartzaileen, gizarte zibilaren, akademiaren eta arduradun politikoen arteko elkarrizketarako plataforma paregabea eskainiko du. EBko Nekazaritzako Elikagaien Egunen Programa Nekazaritza eta elikaduraren etorkizuna EBn. Nekazarien ikuspegia nekazaritza modernoari buruz. Nekazarien posizioa elikaduraren balio-katean. EBko nekazaritza-merkatuaren aurreikuspenak. Elikadura burujabetzarako lehiakortasun iraunkorra eta merkataritza politikak. Ikerketa, berrikuntza eta digitalizazioa nekazaritzako elikagaien sektorean. Nekazari gazteentzako erronkak eta aukerak. Informazio praktikoa: Egunak: 2024ko abenduaren 10etik 12ra. Lekua: Brusela, Belgika. Zuzeneko streaming: aldez aurretik erregistratu gabe eskuragarri. Antolatzailea: EBko Nekazaritza eta Landa Garapeneko Zuzendaritza Nagusia. Sare sozialak: Jarraitu ekitaldia #EUAgriFoodDays traolarekin. Ekitaldi honek Europako nekazaritzako elikagaien sektorearen egungo eta etorkizuneko erronkei buruz hausnartzeko aukera emango du, eta NPB eta Europako Itun Berdea bezalako politikek nola lagun dezaketen nekazaritza berdeagoa, bidezkoagoa eta lehiakorragoa eraikitzen.
trufforum
04/12/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Trufforum Teruel 2024

Trufforum nazioarteko lankidetza-ekimena da, Europako Mikologia Institutuak ( EMI ) diseinatu eta sustatua, eta etxeko eta profesionaletako sukaldeetan Europako boiluraren erabilera arduratsua sustatzeko helburuarekin sortu zen. Trufaren sektorean nazioarteko erreferentziazko topaketa bihurtuta, Trufforum urtero egiten da boiluraren balioei eta kulturari ahalik eta hedapen handiena emateko helburuarekin. Boilurra zalea bazara edo haiekin inoiz harremanik izan ez baduzu ere, behar duzun guztia ikasteko eta munduko gastronomiaren produktu ikonikoenetako bat gozatzeko lekurik egokiena zaude. Ez galdu aukera eta murgil zaitez gurekin lurreko erraietan trufaren inguruko guztia ezagutzeko. Ongi etorri Trufforum-era!
I. Eguna Cultiva programako partaideen topaketa
27/11/2024
MAPA

Ezagutza transferentzia, Cultiva programako partaideen I. Bilera Nazionalean protagonista

Azaroaren 27an, Madrilen, Cultiva Programan parte hartzen duten Gazteen eta Ostalarien I. Topaketa Nazionala egingo da. Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak sustatutako programa honek landa eremuko gazteei tokian tokiko prestakuntzarako sarbidea eskaintzen die, ustiategi ereduen arduradunek gidatuta, jardunbide egokien eta sektoreko berrikuntzaren ezarpenaren adibide. 2020tik 2023ra bitarteko edizioetako CULTIVA Programako parte-hartzaileak (gazteak, ustiategi ereduko anfitrioiak eta entitate kudeatzaileak) biltzeko, eta guztion artean ekimen honi eta nekazaritza sektoreko belaunaldi aldaketaz hitz egiteko sarea sortzeko , izango du Topaketa hau egingo da, eta bertan eztabaida-mahaiak eta esperientziak trukatzea bultzatzen duten jarduerak izango dira. IZEN -EMATEA azaroaren 15era arte, ostirala.
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
arrosa multzo bat
01/10/2024
IBERFLORA

IberFlora

Iberflora lorezaintzako ekitaldi profesional bikaina da. Landare, lore, paisaia, lorezaintza, teknologia eta brikolajea lorategien negozioaren barruan merkataritza- eta prestakuntza-eskaintza handiena sektoreko egutegi profesionalean. Ekitaldiaren egitaraua kontsultatzeko egin klik hemen
ardoaren plataforma teknologikoaren jardunaldi teknikoaren kartela
09/07/2024
Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación (CDTI)

Wine Technology Platform 2024ren Jardunaldi Teknikoa

Gaztela eta Leongo Gobernuko Nekazaritzako Teknologia Institutuak ( ITACyL ) eta Ardoaren Teknologia Plataformak ( PTV ) antolatutako Jardunaldi Teknikoak ardoaren sektoreko berrikuntza nabarmentzea du helburu. Egunean zehar, ITACyL, CDTI eta upategietako ordezkariek hainbat aurkezpen egingo dituzte proiektu berritzaileei eta sektoreko berrikuntzari eta ardogintzaren sektorerako berrikuntza publiko eta publikorako finantzaketari buruzko bi mahai-inguru. PROGRAMA | Doako IZEN - EMATEA | Kokapena | Ekitaldiaren informazioa eta jarri harremanetan comunicacion@ptvvino.com
behi-haragiaren nazioarteko 2. kongresuaren irudia
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

Okelaren Nazioarteko II

Presentzial eta online kongresua non teknikari eta abeltzainek aukera izango dute gizarteak behi-haragiaren sektoreaz duen irudian eta zein palanka aktibatu behar diren aurrez pentsatutako ideiei buelta emateko. Kongresuaren TRANSMISIOA-streaming PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA | HARREMANETARAKO: congresointernacionalvacuno@gmail.com