Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network
OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"
OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen...
EKITALDI TRANSFERENTZIAK
12/03/2025
FYCMA
Nekazaritzako elikagaien berrikuntza ere agertu zen Transfiere Foroan
Transfiere sektore ezberdinetako adituak biltzen ditu ezagutza zientifiko eta teknologikoak trukatzeko, berrikuntza sustatzeko eta zientziaren eta enpresaren arteko harremana sendotzeko. Urtero...
aurreko edizioko irudia
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. 4.0 nekazaritza azoka
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , bere bigarren edizioa ospatuko du 2025eko urriaren 28tik 30era bitartean . Lehen edizioaren arrakastaren ostean, 4.0 nekazaritza sektorean teknologia...
ECPA 205 kartela
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentzia
2025eko ekainaren 29a eta uztailaren 3a bitartean, Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentziaren (ECPA) hamabosgarren edizioa ospatuko da Bartzelonan, International Society of Precision...
GO UBAVIDA LOGOA
12/03/2025
MAPA

GO UBAVIDAren emaitzen zabalkunde eguna (Mahastitik upategira azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko estrategia jasangarriak)

Martxoaren 12an, GO UBAVIDA proiektuaren emaitzak (Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko eta ardo desalkoholizatua duten mahatsa lortzeko) formatu hibridoan ezagutzera emateko jardunaldia egingo da, Internet bidez eta Emina Ribera upategian (Carretera de San Bernardo z/g, 47359 Valbuena de Dudero). Edukiak: Alkoholik gabeko ardoaren pertzepzio idiomatikoa. Ardoaren eta alkoholik gabeko ardoen deskribatzaileen emaitzen komunikazioa etorkizuneko kontsumitzaileentzat UBAVIDAren aurrerapen teknikoak: Rías Baixas-en alkoholik gabeko ardoak ekoizteko protokolo ezberdinen emaitzak. Praktika agronomiko eta enologikoetan berrikuntza. Azukre gutxiko mahatsekin egindako ardoak. Polifenolak eta ardoa desalkoholizatzeko estrategia agronomiko eta enologikoak. UBAVIDAren esparruan lortutako ardoen profil aromatikoa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
ekitaldiko kartela Nekazariek nekazaritzako elikagaien hornikuntza-katean duten paperari buruz sentsibilizatzea
29/01/2025
modernAKIS

Networking Ekitaldia: "AKIS Martxan: Nekazariek nekazaritzako elikagaien hornikuntza-katean duten paperari buruz sentsibilizatzea"

Urtarrilaren 29an, " AKIS in action: Nekazaritzako Elikagaien Hornikuntza Katean Nekazarien Rolaren Sentsibilizazioa " sareko ekitaldia egingo da Zoom bidez Nekazaritzako Elikagaien Hornikuntza Katearen bidez. modernAKIS , nekazaritzaren modernizazioa sustatu nahi duen nekazaritza-ezagutza eta berrikuntza sistema eraginkorragoak eta eraginkorragoak erabiliz (AKIS) ekimen europarrak antolatuta, ekitaldi hau "AKIS in Action" sareko ekitaldi sortaren parte da, eta eragileak elkarlotu nahi ditu. Nekazaritza Ezagutza eta Berrikuntza Sistemen (AKIS) Europa osoan. Nekazariek nekazaritzako elikagaien balio-katean duten zeregin nabarmena Nekazariek zeregin erabakigarria betetzen dute nekazaritzako elikagaien hornikuntza-katearen iraunkortasunean eta erresilientzian, nahiz eta haien ekarpenak gutxietsi ohi diren. Ekitaldiaren helburua da nekazariek esparru honetan duten garrantzia azpimarratzea. Nekazarien eta hornikuntza kateko beste eragile batzuen arteko loturak sendotzeko diseinatutako ekimenak aurkeztuko dira, lankidetza eta berrikuntza sustatuz. Ekitaldia plataforma gisa balioko du ezagutza baliotsuak partekatzeko, praktika onak trukatzeko eta nekazarien parte-hartzea eta elikadura-katean ikusgarritasuna hobetzeko irtenbide praktikoak eztabaidatzeko. Helburu den publikoa Aholkularitza Zerbitzuen arduradunak AKIS Koordinazio Organoak CAP sareak Botere publikoak Ikertzaileak Egitaraua 10:00 – 10:10 ModernAKIS proiektuaren aurkezpena Elena-Teodora Miron, Austriako Laborantza Ganbera, Austria 10:10 – 10:30 Teagasc ConnectEd - Irlandako landa profesionalentzako ezagutza sarea Mark Gibson, Teagasc, Irlanda 10:30 – 10:50 Ja zu Nah: gardena, eskualdekoa, jasangarria – Austrian elikagaien banaketa birdefinitzen Julia Gappmaier, Ja zu Nah GmbH JZN, Austria 10:50 – 11:10 Esloveniako Arartekoaren esperientzia Elikagaien Hornikuntza Katean Martin Gosenca, Nekazaritza, Basogintza eta Elikadura Ministerioa, Eslovenia 11:10 – 11:30 Galdera eta erantzunak, laburpena eta hurrengo ekitaldien aurreikuspenak Edozein zalantza argitzeko, jarri harremanetan modernkis@lfi-oe.at IZEN-EMATEA
Olibondoen Nazioarteko Foroa
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V EVOO Nazioarteko Foroa Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

Nekazaritza Kooperatiba Katolikoa COOP. V. de Cocentaina , Fira de Tots Sants-en lankidetzarekin, Cocentainako Udalak , Nazioarteko Bosgarren HOBO Foroa, Jardunaldi Teknikoak eta HABE Lehiaketa antolatzen ditu. Bosgarren urtez jarraian, topaketa honek Oliba Olio Birjina Estrako sektorea bilduko du Cocentainan (Alacant) hiru egunez. Saio tekniko interesgarriak, mahai-inguruak eta hitzaldiak, showcooking-ak eta dastaketak publikoarekin elkarreraginarekin eta, jarduera nagusi gisa, Nazioarteko EVOO Lehiaketa, zeinaren sariak ekitaldiaren hirugarren eta azken egunean, 2025eko urtarrilaren 31n, ostirala, banatuko baitira. Valentziako Erkidegoko Dastaketa Ofizialeko Epaimahai entzutetsuak bost kategoriatan ematen dituen sariak dira: hiru sari kategoria orokorrean eta bi sari berezi: EVOO ekologiko onenari eta Valentziako Erkidegoko EVOO onenari. Sari hauek, erakundeak oliba-olio birjina estra sustatzeko eta defendatzeko egindako lanagatik pertsonaia edo entitate ezberdinei egindako aitorpenarekin osatzen dira. Urtarrilaren 29an, asteazkena, "EHAZ emakumeengan: emakume protagonistak eredu ekonomiko kooperatiboan" Jardunaldia egingo da, Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Emakumeen Elkarteak (AMCAE) antolatuta eta MAPAk finantzatuta. Cocentaina Kooperatibak Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Saria jaso zuen 2021ean, Aukera Berdintasunaren atalean. Nazioarteko EVOO Lehiaketari eta/edo ekitaldiko jardueren programari buruzko informazio gehiago nahi izanez gero: oli@elcomtat.com | 699 019 545
agroexpo
29/01/2025
Institución Ferial de Extremadura

AGROEXPO nazioarteko azoka

Agroexpo Extremadura eskualdeko nekazaritza azoka nagusietako bat da, non makineria, nekazaritza teknologia eta nekazaritza sektorerako zerbitzuen berrikuntzak aurkezten diren. Zehaztasun eta nekazaritza iraunkorreko azken joerak eta aurrerapenak ezagutzeko aukera da. DESKRIBAPENA 20.000 m²-ko erakusketa. 4 pabilioi estali handi. Instalazio berritzaileak. Hitzordua profesional, fabrikatzaile eta banatzaileekin. Jardunaldiak, Aurkezpenak eta Jardunaldiak
ekitaldiaren kartela
23/01/2025
EUFRAS

EUFRAS "Coffee break" ekitaldi berria elikadura-kate laburretarako aholkuei buruzkoa

Aurten, EUFRASek iaz hasitako COFFEE Break ekitaldi sortari berrekin dio berriro, eta dagoeneko iragarri du 2025eko lehen ekitaldia, urtarrilaren 23an 10:00etan CET Zoom bidez ospatuko dena. Oraingo honetan, "Short Food Supply Chain Advisory Network (SFSC)" izeneko COREnet proiektuaren esperientzia aztertuko da. EUFRAS Nekazaritza eta Landa Aholkularitza Zerbitzuen Europako Foroa da, Europa osoan nekazaritza eta landa arloko aholkularitza zerbitzuak eskaintzera diharduten profesionalak eta erakundeak lotzen dituen erakundea. Bere helburua sektoreko lankidetza, ezagutza-trukea eta berrikuntza sustatzea da. Konexio-esteka ekitaldia baino egun bat lehenago jasoko da. GRABATU
Etiketatze-arauak
17/01/2025
Cooperativas Agro-Alimentarias Castilla-La Mancha

Elikagaien Etiketatzea, Telepresentzia Eguna

Nekazaritzako elikagaien sektoreko eta landa eremuko profesionalen kualifikazioa hobetzea Nekazaritzako elikagaien enpresen etiketatze-baldintza orokorrak ezagutzea, emandako informazioan enpresei kalte larriak eragin ditzaketen akatsak edo hutsegiteak saihesteko, hala nola produktuak erretiratzea, zigorrak, etab. Hartzaileak: Kooperatiba eta elikagaien enpresetako zuzendariak, kudeatzaileak, kudeatzaileak eta elikagaien kalitate eta segurtasuneko teknikariak, ahal dela; eta, oro har, kalitateari, elikagaien segurtasunari eta iraunkortasunari buruzko aholkulariak.
etorri zen
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Upategitik kontsumitzailera: ardoaren erronkak eta aukerak

Jardunaldi honen helburu nagusia ardoaren sektoreko lider eta profesional nagusiak biltzea da , egungo aurreikuspenak sakon aztertzeko eta salmenta garairako eta urteko beste une erabakigarrietarako estrategiak prestatzeko . Ekitaldian, oinarrizko gaiak eztabaidatuko dira, hala nola ardoaren ekoizpenaren proiekzioa , kontsumo-joerak estatuko eta nazioarteko merkatuetan, eta produktu-kategoria desberdinetako prezioen itxaropenak . Horrez gain, merkaturatzeko bide berriek, batez ere merkataritza elektronikoak, eskaintzen dituzten aukerak eta sektorearen hedapenean duten eragina aztertuko da . Topaketa ere plataforma bat izango da industriak ingurune global lehiakor eta etengabe eboluzionatzen duen batean dituen erronkak aztertzeko , balio kateko eragile ezberdinen arteko ideiak trukatzeko eta lankidetzarako espazio bat eskainiz. Ikuspegi horri esker , irtenbide berritzaileak identifikatu eta etorkizuneko erronken aurrean sektorearen posizioa sendotuko dugu . Webinarra: doan
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
trufforum
04/12/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Trufforum Teruel 2024

Trufforum nazioarteko lankidetza-ekimena da, Europako Mikologia Institutuak ( EMI ) diseinatu eta sustatua, eta etxeko eta profesionaletako sukaldeetan Europako boiluraren erabilera arduratsua sustatzeko helburuarekin sortu zen. Trufaren sektorean nazioarteko erreferentziazko topaketa bihurtuta, Trufforum urtero egiten da boiluraren balioei eta kulturari ahalik eta hedapen handiena emateko helburuarekin. Boilurra zalea bazara edo haiekin inoiz harremanik izan ez baduzu ere, behar duzun guztia ikasteko eta munduko gastronomiaren produktu ikonikoenetako bat gozatzeko lekurik egokiena zaude. Ez galdu aukera eta murgil zaitez gurekin lurreko erraietan trufaren inguruko guztia ezagutzeko. Ongi etorri Trufforum-era!
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
living lab EU4Advice
18/10/2024
EU4Advice & Fundación entretantos

Living Lab EU4Advice: Marketin-kanal laburrak (CCC) AKISen

E4Advice proiektuak , Europako Batzordearen Horizon Europe programak finantzatutakoa, aholkularien papera bultzatzea du helburu: Marketing Kanal Laburren (CCC) eta salmenta zuzena ezagutza transferitzeko, AKISen alderdi horietan ezagutza eta esperientzia duten Aholkulari -sare bat sortuz. erreferentzia-esparrua. EU4Advice eta Fundación Entretantos Living laborategian izena eman dezakezu hemen klik eginez
Nekazaritzako Elikagaien Hornikuntza Katearen Jardunbide Egokien Foroaren 4. bilera
09/10/2024
EU CAP NETWORK

Nekazaritzako Elikagaien Hornikuntza Katearen Jardunbide Egokien Foroaren 4. bilera

Nekazaritzako Elikagaien Hornikuntza Katearen Jardunbide Egokien Foroaren 4. bilera urriaren 9an izango da oraindik zehazteke dagoen tokian. Aurreko Foroko bileren emaitzetatik abiatuta, ekitaldi honek balio-katean aktiboki parte hartuz ekoizleek errendimenduak handitzeko dituzten hainbat modu aztertuko dituzte. Bileraren xehetasunak zabaltzeko zain. Ingelesez.
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
arrosa multzo bat
01/10/2024
IBERFLORA

IberFlora

Iberflora lorezaintzako ekitaldi profesional bikaina da. Landare, lore, paisaia, lorezaintza, teknologia eta brikolajea lorategien negozioaren barruan merkataritza- eta prestakuntza-eskaintza handiena sektoreko egutegi profesionalean. Ekitaldiaren egitaraua kontsultatzeko egin klik hemen
ifapa hitzaldia Nekazaritzako Elikagaien Sektorean Berrikuntza, Iraunkortasuna eta Balio Erantsiaren Sustapena
23/09/2024
COITAND

Lehenengo ate irekien jardunaldia “Nekazaritzako Elikagaien Sektorean Berrikuntza, Iraunkortasuna eta Balio Erantsiaren Sustapena”

Irailaren 23an, Baratzezaintzako Teknikarien eta Espezialisten LIII. Mintegiaren lehen ate irekien jardunaldia ospatuko da, Nekazaritza, Arrantza, Elikadura eta Ekoizpen Ekologikoaren Ikerketa eta Prestakuntzako Andaluziako Institutuak (IFAPA) COITAND eta MAPrekin elkarlanean antolatuta. Ekitaldia El Picacho BHIn izango da, Sanlúcar de Barramedan, eta 10:30ean hasiko da. Programak baratzegintza finari buruzko aurkezpena eta Chipionako IFAPAren berrikuspen historikoa barne hartzen ditu, eta ondoren hainbat aurkezpen tekniko egingo dira, besteak beste, gai nagusiak jorratuko dituztenak: Andaluziako marketin digitalaren kanal laburra. Pasaporte fitosanitarioak emateko baimendutako operadoreen erregistroa. Tenerifeko kalabazin kultiboen portaera agronomikoa. Ekonomia zirkularraren alderdiak eta lixibiatuen erabilera mikroalgen ekoizpenean. Horrez gain, mikroplastikoek baratzezaintzan duten eragina eta osasunean duten eragina aztertuko da, nekazaritzako elikagaien sektorerako interesgarriak diren beste gai batzuen artean. Eguna 14:00etan amaituko da, nekazaritza biodibertsitateari buruzko aurkezpen teknikoen eta eztabaidaren azken bloke baten ostean. Doakoa da bertaratzea , dagokion izen-ematearekin. Informazio gehiago nahi izanez gero, gurekin harremanetan jar zaitezke posta elektroniko bidez: jerez.ifapa@juntadeandalucia.es; edo 956.03.46.00 telefonora deituta. Izen-ematea | Egitaraua
ardoaren plataforma teknologikoaren jardunaldi teknikoaren kartela
09/07/2024
Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación (CDTI)

Wine Technology Platform 2024ren Jardunaldi Teknikoa

Gaztela eta Leongo Gobernuko Nekazaritzako Teknologia Institutuak ( ITACyL ) eta Ardoaren Teknologia Plataformak ( PTV ) antolatutako Jardunaldi Teknikoak ardoaren sektoreko berrikuntza nabarmentzea du helburu. Egunean zehar, ITACyL, CDTI eta upategietako ordezkariek hainbat aurkezpen egingo dituzte proiektu berritzaileei eta sektoreko berrikuntzari eta ardogintzaren sektorerako berrikuntza publiko eta publikorako finantzaketari buruzko bi mahai-inguru. PROGRAMA | Doako IZEN - EMATEA | Kokapena | Ekitaldiaren informazioa eta jarri harremanetan comunicacion@ptvvino.com
jasangarritasuna esne-sektorean akisplataforman
04/07/2024
INLAC

INLAC esne-sektorearen iraunkortasunerako txostena aurkeztea

Uztailaren 4an, Madrilen “ Zer axola da esnea da: esne sektore ekonomikoki, sozialki eta ingurumen aldetik jasangarria den bide orria ” txostena aurkeztuko da. Interprofessional Dairy ( InLac ) erakundeak sustatuta, Manuel Laínez Andrés irakasleak koordinatu du ikerketa, eta Espainiako esne-sektorearentzat etorkizun jasangarriago baterako oinarriak finkatzen ditu, ingurumen-iraunkortasun globalaren helburuak nabarmenduz, Europako estrategiarekin bat eginda. mahaia". Aurrerapen-konpromisoak eta horiek kuantifikatzeko adierazle multzo bat ere jasotzen ditu. Jasangarritasuna sustatzeko sektorean dagoeneko egiten ari diren ekimenei ikusgarritasuna emateko, “ Jakin gabe jasangarria ” izeneko spota sortu da, eta egunean zehar erakutsiko da, lanbide arteko komunikazio kanpaina berri baten baitan. . Ekitaldian esne sektoreko eragile ugari elkartuko dira, abereak elikatzeko lehengaien hornitzaileetatik hasi eta abeltzainetara, kooperatiba nabarmenetako kideak eta industria transformatzailea. José Miguel Herrero Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko (MAPA) Elikadurako zuzendari nagusiak parte hartzea aurreikusten da ekitaldiaren irekieran, eta “Esnearen sektorean jasangarritasuna: urrats bat gehiago” mahai-inguruarekin amaituko da. , Fernando Moraleda LLYC Elikadura Bulegoko zuzendariak moderatua. PROGRAMA
behi-haragiaren nazioarteko 2. kongresuaren irudia
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

Okelaren Nazioarteko II

Presentzial eta online kongresua non teknikari eta abeltzainek aukera izango dute gizarteak behi-haragiaren sektoreaz duen irudian eta zein palanka aktibatu behar diren aurrez pentsatutako ideiei buelta emateko. Kongresuaren TRANSMISIOA-streaming PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA | HARREMANETARAKO: congresointernacionalvacuno@gmail.com
logotipoa oliba olioaren munduko kongresua
26/06/2024
Olive Oil World Congress

Oliba Olioaren Munduko Kongresua

Oliba Olioaren Munduko Kongresua gai bakoitzean mundu mailako hizlari nagusiak bilduko dituen ekitaldia da , oliba olioa hobetzeko eta gizarteari bere onurak transmititzeko, helburu hauen bidez: Sektoreko profesionalak elkartu eta produktu honi buruzko ezagutzaren transferentzia sustatzea produkzio-katearen kate guztietan. Aztertu arrakasta-kasuak eta sektoreari bere merkataritza-eraginkortasuna hobetzen lagunduko dioten marketin- eta salmenta-tresnarik onenak. Oliba olioaren ekoizpena, ikerketa eta merkaturatzea sakon jorratzea . DOSIER | IZEN-EMATEA | Informazioa eta harremanetarako 917217929 info@oliveoilwc.com