Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...

Projecte H2020 HoloFood: Solució holística per millorar la producció d'aliments per a animals mitjançant la desconstrucció de les interaccions biomoleculars entre l'aliment, els microorganismes intestinals i els animals en relació amb els paràmetres de rendiment

Ciències naturals, Ciencias físicas, astronomía, ciencias planetarias, planetas, Ciències biològiques, Genética, Genomas, microbiología, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres, Alimentación animal, Productos de alimentación animal

Projecte HORITZÓ EUROPA METACAM: Flexibilitat metabòlica en sequera: Aprofitament de Portulaca per definir principis de disseny per a una via combinada C4-CAM

Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Genética, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, botánica, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Gestión de explotaciones, Agricultura ecológica y agroecología, Suelo

Projecte H2020 Plant.ID: Identificació molecular de plantes

Ciències naturals, Ciències biològiques, Genética, adn, adn, Ciències naturals, Ciències biològiques, Ecologia, Ecosistemes, Ecosistemes, Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, Inteligencia artificial, aprendizaje automático, aprenentatge automàtic, Ciències naturals, Ciències biològiques, biología molecular, evolución molecular, evolució molecular, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, Genomas, genomas eucarióticos, genomas eucariotas, Redes de formación innovadoras, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, adn, adn, Ciències naturals, Ciències biològiques, Ecologia, Ecosistemes, Ecosistemes, Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, Intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic, aprenentatge automàtic, Ciències naturals, Ciències biològiques, biologia molecular, evolució molecular, evolució molecular, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, Genomes, genomes eucariotes, genomes eucariotes, Digitalització i innovació, Gestió d'explotacions, Investigació, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Mejora genética

Projecte H2020 CHIC: La xicoira com a cultiu multiusos per a fibra dietètica i terpens medicinals

Ciencias médicas y de la salud, biotecnología médica, ingeniería genética, terapia génica, terapia genética, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, bacteriología, bacteriologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, Micología, Micologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, mutación, mutació, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, Genomes, Genomes, Nuevas técnicas de fitomejoramiento (NPBT) en agricultura molecular: cultivos polivalentes para bioproductos industriales, Ciències mèdiques i de la salut, biotecnologia mèdica, enginyeria genètica, teràpia gènica, teràpia genètica, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, bacteriologia, bacteriologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, Micologia, Micologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, mutació, mutació, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, Genomes, Genomes, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Gestió d'explotacions, Digitalització i innovació, Investigación, Agricultura ecològica i agroecologia

Projecte H2020 ADAPT: Desenvolupament accelerat de patata tolerant a l'estrès múltiple

Ciencias sociales, Economía y empresa, Economía, Economía de la producción, Productividad, Productivitat, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensors, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, fisiología, fisiologia, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura, Ciències naturals, Ciències biològiques, biología molecular, biologia molecular, Laboratorios Agri-Aqua, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia de la producció, Productivitat, Productivitat, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, Ciències mèdiques i de la salut, Medicina bàsica, fisiologia, fisiologia, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura, Ciències naturals, Ciències biològiques, biologia molecular, biologia molecular, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Economía, gestión financiera y fiscal, Investigación

Projecte H2020 MelonMixVir: Infeccions virals mixtes en meló: malaltia, transmissió per vectors, supressió del silenciament de l'ARN i defensa de la planta

Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiología, Virología, Virologia, Ciències mèdiques i de la salut, Medicina bàsica, patología, patologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, Zoología, Entomología, Entomologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, ARN, ARN, Ciències naturals, Ciències biològiques, biologia molecular, biologia molecular, Becas individuales Marie Sk?odowska-Curie (IF-EF), Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, Virologia, Virologia, Ciències mèdiques i de la salut, Medicina bàsica, patologia, patologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, Zoologia, Entomologia, Entomologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, ARN, ARN, Ciències naturals, Ciències biològiques, biologia molecular, biologia molecular, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Frutales (pepita y hueso), horticolas

Projecte H2020 ExpoSEED: Explorant el control molecular del rendiment de llavors en cultius.

Ciències naturals, Ciències biològiques, biología celular, biologia cel·lular, Ciències naturals, Ciencias físicas, Óptica, Microscopía, Microscopia, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genética, Genomas, Genomes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Granos y oleaginosas, cereales, cereals, Intercambio de personal de investigación e innovación Marie Sk?odowska-Curie (RISE), Ciències naturals, Ciències biològiques, biologia cel·lular, biologia cel·lular, Ciències naturals, Ciències físiques, Òptica, Microscopia, Microscopia, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, Genomes, Genomes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Grans i oleaginoses, cereals, cereals, Millora genètica, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Digitalització i innovació, Investigació, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Cereal, oleaginosas y proteaginosas