Projecte H2020 EUCLEG: Millorament de lleguminoses farratgeres i de gra per augmentar l'autosuficiència proteica de la UE i la Xina
Ciències naturals, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Proteïnes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cultius industrials, farratges, Forratge, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genética, Nucleótidos, Nucleòtids, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereales y oleaginosas, legumbres, llegums, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Animals domèstics, Cria d'animals, Alimentació animal, aliment per a animals, Un programa conjunto de fitomejoramiento para reducir la dependencia de la UE y China de las importaciones de proteínas, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteïnes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cultius industrials, farratges, Forratge, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, Nucleòtids, Nucleòtids, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Ciències agrícoles, Ciència animal i làctia, Animals domèstics, Cria d'animals, Alimentació animal, aliment per a animals, Agricultura ecológica y agroecología, Gestión de explotaciones, Cereal, oleaginoses i proteaginoses