Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...

Projecte HORITZÓ EUROPA BIOCOMAT:Millora de la biodisponibilitat de compostos polifenòlics beneficiosos en els aliments mitjançant enginyeria de materials avançada

Ciencias naturales, Ciencias químicas, Electroquímica, Electrólisis, Electròlisi, Ciències naturals, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Proteïnes, Ciències naturals, Ciencias físicas, Óptica, Microscopía, Microscopia, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrició, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Hidratos de carbono, Carbohidratos, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Mejora genética, Sanidad vegetal y fitosanitarios,

Projecte H2020 ExpoSEED: Explorant el control molecular del rendiment de llavors en cultius.

Ciències naturals, Ciències biològiques, biología celular, biologia cel·lular, Ciències naturals, Ciències físiques, Òptica, Microscopia, Microscopia, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genética, Genomas, Genomes, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Granos y oleaginosas, cereales, cereals, Intercambio de personal de investigación e innovación Marie Sk?odowska-Curie (RISE), Ciències naturals, Ciències biològiques, biologia cel·lular, biologia cel·lular, Ciències naturals, Ciències físiques, Òptica, Microscopia, Microscopia, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Ciències naturals, Ciències biològiques, Genètica, Genomes, Genomes, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Grans i oleaginoses, cereals, cereals, Millora genètica, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Sanitat vegetal i fitosanitaris, Digitalización e innovación, Investigación, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Cereal, oleaginosas y proteaginosas

Grup Operatiu PEPPERFLY

Agricultura, Otros medios de producción, Sanidad Vegetal - Fitosanitarios, Bioeconomía/Economía Circular/Proximidad, Sanidad vegetal, Mejoras En La Gestión Logística-Proximidad O Km0 Y Exportaciones, Grupo operativo, Sostenible, Ma, Gestión de explotaciones, Sanitat vegetal i fitosanitaris, Canales cortos o alternativos de comercialización, RegadÍo, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Postcosecha