Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...

Projecte H2020 CelluWiz: Desenvolupament de processos per a un material multicapa de cel·lulosa reciclable i compostable per a envasos

Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envasado de alimentos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras

Projecte H2020 ICCEE: Millora de l'Eficiència Energètica de la Cadena de Fred

Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Enginyeria ambiental, Energia i combustibles, energias renovables, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres, Canals curts o alternatius de comercialització, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Calidad diferenciado, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Fabricación de bebidas, Fabricació d'altres productes alimentaris

Projecte H2020 COMPARE: Plataforma de gestió col·laborativa per a la detecció i anàlisi de brots (re)emergents i de transmissió alimentària a Europa

Ciències naturals, ciencias de la información y la computación, bases de datos, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, enfermedades infecciosas, Salud pública, Epidemiología, pandemias, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, ciència de dades, intercambio de datos, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres

Projecte H2020 PROTECT: Eines de modelatge predictiu per avaluar els efectes del canvi climàtic en la seguretat i el deteriorament dels aliments

Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, Salud pública, Salut pública, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, bacteriología, bacteriologia, Ingeniería y tecnología, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, Seguretat alimentària, Ciències naturals, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Canvis climàtics, Redes de formación innovadoras, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, Salut pública, Salut pública, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, bacteriologia, bacteriologia, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Ciències naturals, Ciències de la terra i ambientals afins, Ciències atmosfèriques, climatologia, Canvis climàtics, Canvis climàtics, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Digitalización e innovación, Investigación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria

Projecte H2020 BioBarr: Nous materials d´envasament d´aliments de base biològica amb propietats de barrera millorades – BioBarrier

Enginyeria i tecnologia, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Ácido poliláctico, Àcid polilàctic, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoats, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentació, Biomateriales avanzados para envases de alimentos inteligentes, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Àcid polilàctic, Àcid polilàctic, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Recobriments i pel·lícules, Revestiments i pel·lícules, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Polihidroxialcanoats, Polihidroxialcanoats, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologies de bioprocessament, Fermentació, Fermentació, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Digitalització i innovació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor

Projecte H2020 POnTE: Organismes plaga que amenacen Europa

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agronomía, Protección vegetal, Protección de plantas, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, microtecnología, laboratorio en un chip, laboratori en un xip, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería ambiental, teledetección, teledetecció, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, selvicultura, silvicultura, Plagas nativas y exóticas en la agricultura y la silvicultura., Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agronomia, Protecció vegetal, Protecció de plantes, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, microtecnologia, laboratori en un xip, laboratori en un xip, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, teledetecció, teledetecció, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, silvicultura, silvicultura, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Digitalització i innovació, Investigació, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Fertilizantes, Olivar, Viñedo, leñosos, Cítricos, Frutales (pepita y hueso), horticolas

Projecte H2020 Aromagenesi: Generació de nous ceps de llevat per millorar sabors i aromes en cervesa i vi.

Ciències naturals, Ciencias biológicas, Bioquímica, Bioquímica, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Tecnologia alimentària, Ciencias sociales, Economía y empresa, Negocios y gestión, Emprendimiento, Emprenedoria, Enginyeria i tecnologia, Biotecnología industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentació, Redes de formación innovadoras, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Bioquímica, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Tecnologia alimentària, Ciències socials, Economia i empresa, Negocis i gestió, Emprenedoria, Emprenedoria, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Tecnologies de bioprocessament, Fermentació, Fermentació, Calidad diferenciado, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, Investigación, Fabricación de bebidas

Projecte H2020 ECOFUNCO: Recobriments ecològics, multifuncionals i de base biològica, sostenibles, amb rendiment millorat i opcions de fi de vida útil

Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, Semillas oleaginosas, Llavors oleaginoses, Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Hidratos de carbono, Carbohidratos, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Desarrollar moléculas funcionales para recubrimientos de base biológica que superen el rendimiento de los productos existentes y cumplan con los requisitos del mercado., Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, Llavors oleaginoses, Llavors oleaginoses, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Recobriments i pel·lícules, Revestiments i pel·lícules, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Hidrats de carboni, Carbohidrats, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Cereal, oleaginoses i proteaginoses, Frutales (pepita y hueso), horticoles

Projecte H2020 SafeConsumE: SafeConsumE: Aliments més segurs mitjançant un canvi en el comportament del consumidor: eines i productes eficaços, estratègies de comunicació, educació i una política de seguretat alimentària que redueix la càrrega per a la salut derivada de les malalties transmeses pels aliments.

Ciències socials, ciencias de la educación, didáctica, didàctica, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, microeconomía, microeconomia, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, Seguretat alimentària, Ciències mèdiques i de la salut, Ciencias de la salud, nutrición, nutrició, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensors, El impacto de las prácticas del consumidor en la inocuidad de los alimentos: riesgos y estrategias de mitigación, Ciències socials, ciències de l'educació, didàctica, didàctica, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, microeconomia, microeconomia, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Digitalització i innovació, Investigació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor

Projecte H2020 IoF2020: Internet dels aliments i la granja 2020

Ciències naturals, Ciències informàtiques i de la informació, internet, Internet de las cosas, Internet de les coses, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, sensores ópticos, sensors òptics, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Robótica, robots autónomos, Drones, Drons, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia sostenible, Economia sostenible, Pilotos a gran escala, Ciències naturals, Ciències informàtiques i de la informació, internet, Internet de les coses, Internet de les coses, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, sensors òptics, sensors òptics, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Robòtica, robots autònoms, Drons, Drons, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia sostenible, Economia sostenible, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Canals curts o alternatius de comercialització, Digitalització i innovació, Competitividad y nuevos modelos de negocio

Projecte H2020 METROFOOD-PP: Projecte Fase Preparatòria METROFOOD-RI

Ciències socials, Sociología, Gobernanza, Governança, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Fase preparatoria de nuevos proyectos del ESFRI y apoyo en fase inicial a áreas de alto potencial estratégico del ESFRI, Ciències socials, Sociologia, Governança, Governança, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Canals curts o alternatius de comercialització, Digitalització i innovació

Projecte H2020 NanoPack: Línia pilot de producció de nanocompostos polimèrics funcionals a partir de nanotubs de halloysita naturals: demostració d'alliberament controlat d'antimicrobians actius en aplicacions d'envasament d'aliments.

Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería de materiales, nanocompuestos, nanocompostos, Fabricación en línea piloto de superficies antimicrobianas nanoestructuradas utilizando tecnologías avanzadas de funcionalización de nanosuperficies, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, nanocompostos, nanocompostos, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Canals curts o alternatius de comercialització, Digitalització i innovació

Projecte H2020 Bulhnova: BIOFERTILITZANT LÍQUID FORMULAT AMB RIZOBACTERIES PROMOTORES DEL CREIXEMENT PLANTA

Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, bacteriologia, bacteriologia, Ciències naturals, Ciencias químicas, Química inorgánica, Metales alcalinos, Metalls alcalins, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, ingeniería de contaminación atmosférica, ingeniería de la contaminación del aire, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura, Instrumento PYME, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, bacteriologia, bacteriologia, Ciències naturals, Ciències químiques, Química inorgànica, Metalls alcalins, Metalls alcalins, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, enginyeria de contaminació atmosfèrica, enginyeria de la contaminació de l'aire, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura, Fertilitzants, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Polítiques públiques, ajuts i subvencions
logo proyecto horizonte ypack

Projecte H2020 YPACK: Envasos a base de polihidroxialcananoats d'alt rendiment per minimitzar el malbaratament d'aliments

Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Polihidroxialcanoats, Polihidroxialcanoats, Ciències socials, Economia i empresa, Empresa i gestió, Comercio, Comerç, Soluciones innovadoras para el envasado de alimentos sostenibles, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Polihidroxialcanoats, Polihidroxialcanoats, Ciències socials, Economia i empresa, Empresa i gestió, Comerç, Comerç, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Canales cortos o alternativos de comercialización
logo proyecto horizonte so2safe

Projecte H2020 SO2SAFE: Biosensor enzimàtic de SO2 per a un monitoratge ràpid de la seguretat alimentària

Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, biosensores, biosensors, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería mecánica, ingeniería de fabricación, enginyeria de fabricació, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Pesquerías, Pesqueries, Ciències naturals, Ciencias químicas, Química inorgánica, Metales alcalinos, Metalls alcalins, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguridad alimentaria, Seguretat alimentària, Pymes que impulsan procesos industriales basados ??en biotecnología impulsando la competitividad y la sostenibilidad, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, biosensors, biosensors, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria mecànica, enginyeria de fabricació, enginyeria de fabricació, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Pesqueries, Pesqueries, Ciències naturals, Ciències químiques, Química inorgànica, Metalls alcalins, Metalls alcalins, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Digitaliación e innovación, maquinarias
logo proyecto horizonte multisens

Projecte H2020 MultiSens: Una plataforma revolucionària d'indicadors de qualitat per a la indústria alimentària

Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensors, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, enginyeria de la informació, telecomunicacions, telèfons mòbils, telèfons mòbils, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Becas individuales Marie Sk?odowska-Curie (IF-EF), Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, enginyeria de la informació, telecomunicacions, telèfons mòbils, telèfons mòbils, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Digitalització i innovació, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, maquinarias
logo proyecto horizonte karma2020

Projecte H2020 KARMA2020: Valorització de residus de plomes industrials per a materials sostenibles a base de KeRatin

Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, composites, compuestos, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Textiles, Tèxtils, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envases de alimentos, envasat d'aliments, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería ambiental, Gestión de residuos, Procesos de tratamiento de residuos, Processos de tractament de residus, Enginyeria i tecnologia, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Bioplàstics, Tecnologías industriales para la valorización de biorrecursos europeos en flujos de procesos de alto valor añadido, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, composites, compostos, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria de materials, Tèxtils, Tèxtils, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Gestió de residus, Processos de tractament de residus, Processos de tractament de residus, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Bioplàstics, Bioplàstics, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos
logo proyecto horizonte innpaper

Projecte H2020 INNPAPER: Electrònica impresa innovadora i intel·ligent basada en paper multifuncional: de l'etiquetatge intel·ligent a les bioplataformes al punt d'atenció

Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Gestión de residuos, Procesos de tratamiento de residuos, Reciclaje, Reciclatge, Ciències naturals, Ciencias físicas, electromagnetismo y electrónica, electromagnetisme i electrònica, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, Ciencias sociales, Sociología, Gobernanza, Gestión de crisis, Gestió de crisis, Enginyeria i tecnologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Electrónica basada en papel, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Gestió de residus, Processos de tractament de residus, Reciclatge, Reciclatge, Ciències naturals, Ciències físiques, electromagnetisme i electrònica, electromagnetisme i electrònica, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, Ciències socials, Sociologia, Governança, Gestió de crisis, Gestió de crisis, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, envasos d'aliments, envasat d'aliments, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Digitalització i innovació, Gestión de explotaciones, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Suelo
logo proyecto horizonte induce

Projecte H2020 INDÚCE: Cap a una INDÚSTRIA agroalimentària sostenible: Programes de desenvolupament de capacitats en eficiència energètica

Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Tecnologia alimentària, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Energia i combustibles, energies renovables, energies renovables, Ciències socials, Ciències polítiques, Polítiques polítiques, Societat civil, Societat civil, Ciències socials, Economia i empresa, Empresa i gestió, Empleo, Ocupació, Ciències naturals, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Canvis climàtics, Incrementar las capacidades para la implementación real de medidas de eficiencia energética en la industria y los servicios., Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Tecnologia alimentària, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Energia i combustibles, energies renovables, energies renovables, Ciències socials, Ciències polítiques, Polítiques polítiques, Societat civil, Societat civil, Ciències socials, Economia i empresa, Empresa i gestió, Ocupació, Ocupació, Ciències naturals, Ciències de la terra i ambientals afins, Ciències atmosfèriques, climatologia, Canvis climàtics, Canvis climàtics, Formació, demostració i assessorament, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres, Digitalització i innovació
logo proyecto horizonte incover

Projecte H2020 INCOVER: Ecotecnologies innovadores per a la recuperació de recursos d‟aigües residuals

Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Tecnologia alimentària, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Procesos de tratamiento de aguas, Procesos de tratamiento de aguas residuales, Processos de tractament d'aigües residuals, Ciències naturals, Ciencias químicas, química orgánica, ácidos orgánicos, àcids orgànics, Ciències socials, Economia i empresa, Economía, Economía de la producción, Economia de la producció, Enginyeria i tecnologia, Biotecnología industrial, Biomateriales, Biomaterials, Actividades de demostración/piloto, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Tecnologia alimentària, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, Processos de tractament d'aigües, Processos de tractament d'aigües residuals, Processos de tractament d'aigües residuals, Ciències naturals, Ciències químiques, química orgànica, àcids orgànics, àcids orgànics, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia de la producció, Economia de la producció, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia industrial, Biomaterials, Biomaterials, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes