Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Grup Operatiu SEBASTIANA: Selecció i classificació de llana per a la millora de la competitivitat de petites explotacions ramaderes d'oví
En l'actualitat, la llana és considerada un subproducte i els ramaders d'oví a penes reben retribució per ella (0.00 € a 0.40 €/animal), la qual cosa suposa un cost addicional per al mateix per les...
Creación de una nueva cadena de valor en la producción de champiñones mediante la economía circular
Grup Operatiu CHAMPLAST: Creació d'una nova cadena de valor a la producció de xampinyons mitjançant l'economia circular
Projecte d'innovació liderat per ASOCHAMP, que també compta amb AIMPLAS; INGELIA i SAV, El principal objectiu és la reducció dels residus generats per la indústria del xampinyó (substrat esgotat i...
Grupo Operativo RETA: Red de Espacios Test Agrarios
Grup Operatiu RETA: Xarxa d'Espais Test Agraris
Creació, articulació i dinamització d'una Xarxa d'Espais Test Agraris, amb la finalitat de participar en les estratègies d'innovació social publicoprivades de suport a la incorporació de nous agents...
Solarwine
Grup Operatiu SOLARWINE: Nous sistemes agrovoltaics per a la producció intel·ligent i sostenible de la vinya
Gràcies al projecte d'innovació GO SOLARWINE, es preveu aconseguir una avaluació energètica i agronòmica del sistema agrovoltaic alhora que s'incrementa el benefici econòmic per a l'explotació.

Projecte HORTI-REG: Creació de la Xarxa HORTI-REG, amb eines específiques per al desenvolupament de l'horticultura biointensiva regenerativa, per avançar a la sobirania alimentària de les ciutats i pobles del territori

Agricultura ecológica y agroecología, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Innovación social, Formación, demostración y asesoramiento, horticolas

Projecte REGENPAT: Producció de patata de consum a Àlaba sota un maneig regeneratiu

Agricultura ecológica y agroecología, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, horticolas

Projecte ROTAGRO: Diversificació de les rotacions de les explotacions d'Àlaba amb cultius de valor afegit agronòmic i social

Agricultura ecológica y agroecología, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, horticolas

Projecte : Disseny i definició d'un model relacional innovador i diferencial orientat a donar un nou servei integrat i integral al productor i posicionar GARLAN i UDAPA com a empreses referents a nivell estatal als mercats B2B i B2C de patata

Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, horticolas, Gestión de explotaciones

Projecte : Disseny d'oferta (prototipat) i definició de model de negoci per a l'elaboració i comercialització d'un nou producte d'alt valor afegit sobre la base de tomàquet local deshidratat que respongui a les noves tendències del mercat

Competitividad y nuevos modelos de negocio, horticolas

Projecte GOVARPIM: Innovació en processos productius de pebrot i bitxo mitjançant varietats resistents i nous protocols de maneig

Sanidad vegetal y fitosanitarios, horticolas

Projecte GO ENCIAM: Productivitat i sostenibilitat de diferents sistemes de cultiu d'enciam

Fertilizantes, RegadÍo, Investigación, horticolas

Projecte Estratègies de control de virosi per a la millora del subsector de bitxo d'Ibarra: Estudi epidemiològic i control del virus CMV (cucumber mosaic virus) en parcel·les de bitxo a l'aire lliure de Gipuzkoa 2021-2022

Sanidad vegetal y fitosanitarios, horticolas

Projecte ENCIAM R-0: Eliminació dels residus fitosanitaris al cultiu d'enciam

Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Preparación y conservación de frutas y hortalizas, horticolas
Ecosistema de herramientas para el fortalecimiento y consolidación de Food Hubs Sostenibles (FHS) mediante Innovaciónes multiacción para el canal

Grup Operatiu GIASAT: Ecosistema d'eines per a l'enfortiment i la consolidació de Food Hubs Sostenibles (FHS) mitjançant Innovacions multiacció per al canal

horticolas, Digitalización e innovación, Canales cortos o alternativos de comercialización, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Gestión de explotaciones
Avanzando hacia un modelo digital para el desperdicio cero en el sector agroalimentario

Grup Operatiu PDApp: Avançant cap a un model digital per al malbaratament zero al sector agroalimentari

horticolas, Digitalización e innovación, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento

Grup Operatiu NANOFERTILIZA: Avaluació de l'impacte de l'aplicació de nanomaterials al sector agrari

Fertilización y gestión de nutrientes, Gestión del suelo, horticolas, RegadÍo, Suelo, Fertilizantes, Digitalización e innovación
logo biodif

Grup Operatiu BIODIF: Biofuncionalització de cultius estratègics nacionals per a la millora de la seva competitivitat al mercat

Horticultura al aire libre y cultivos leñosos (incl. viticultura, olivos, frutales, ornamentales), Dinamizar zonas rurales, Garantizar un ingreso viable, Aumento de la competitividad, Reequilibrar el poder en la cadena alimentaria, Acciones de Cambio Climático, Cuidado del medio ambiente, Preservación de paisajes y biodiversidad, Apoyar al relevo generacional, Recuperación de la superficie agrícola, bajo características paisajísticas de alta diversidad, Lograr la neutralidad climática, horticolas, Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Olivar, leñosos, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, económica circular, Mejora genética, Agricultura ecológica y agroecología, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Aceites y grasas, Fertilizantes, GO BIODIF
Estudio de la eficacia de bioestimulantes innovadores derivados de las microalgas para combatir los efectos adversos del cambio climático en tomate y trigo

Grup Operatiu MICROCLIMATT: Estudi de l'eficàcia de bioestimulants innovadors derivats de les microalgues per combatre els efectes adversos del canvi climàtic en tomàquet i blat

Cereal, oleaginosas y proteaginosas, horticolas, Olivar, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Investigación, RegadÍo
GO Lúpulos de Calidad. Innovaciónes en el cultivo de lúpulo en España para mejorar la sostenibilidad de las

Grup Operatiu LUPULOS DE QUALITAT: Innovacions en el cultiu de llúpol a Espanya per millorar la sostenibilitat de les explotacions agrícoles

horticolas, Digitalización e innovación, Fertilizantes, RegadÍo, Gestión de explotaciones, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos

Grup Operatiu GOSA: Millorar competències de productors hortofructícoles ecològics de proximitat per afavorir la transició a la sostenibilitat de menjadors públics de Madrid, València, Canàries

Frutales (pepita y hueso), horticolas, Digitalización e innovación, Investigación, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, Competitividad y nuevos modelos de negocio