Skip to main content

Notícies

Destacat

moment del seminari
09/05/2025
El Ministeri d'Agricultura obre el termini per sol·licitar els ajuts, per un total de 46,5 milions, per a projectes innovadors supraautonòmics
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del dia 7 passat l'obertura del procés per sol·licitar subvencions per un total de 46,5 milions d'euros...
reunió del GO Simbioliva
05/05/2025
Activa presència del GO Simbioliva a la propera edició d'EXPOLIVA
El GO Simbioliva (Noves solucions biotecnològiques per a una economia circular de l'alperujo) mostrarà els seus progressos al XXII Simposi Internacional Científic tècnic i de transferència d'EXPOLIVA...
VAQUES EN UN ESTABLE
05/05/2025
Agrocompostatge avançat de fems de boví de carn, una proposta de millors tècniques disponibles
Provacuno organitza dues jornades els dies 20 i 29 de maig, a Múrcia i Valladolid, respectivament, per presentar els resultats del projecte desenvolupat en col·laboració amb la Universitat Politècnica...
vinyes a La Rioja
29/04/2025
Fins al 19 de maig es poden sol·licitar els nous ajuts per a la formació al sector agroramader a La Rioja
La Conselleria d'Agricultura de La Rioja ha obert la convocatòria d' ajudes per a l'organització de cursos i jornades formatives dirigides al sector agroramader el 2025 , dins del Pla Estratègic de la...
inauguració
16/04/2025

Espanya llança el primer 'Sandbox AgriFoodtech' d'Europa per impulsar la innovació agroalimentària

El Govern d'Espanya (MCIU i MAPA) , juntament amb les comunitats autònomes de Navarra i la Rioja , han posat en marxa el primer 'Sandbox AgriFoodtech' d'Europa, una iniciativa pionera destinada a...
directives esmorzar
15/02/2024

Reforçar les obligacions d'informació al consumidor per a les “directives de l'esmorzar”

El ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació , Luis Planas, ha mostrat la seva satisfacció amb l' acord aconseguit recentment per la Comissió Europea, el Parlament i el Consell de la Unió Europea...
portada revista animal
15/02/2024

La ramaderia de boví de carn d'Espanya emet un 66% menys de gasos amb efecte d'hivernacle que la mitjana mundial

En un estudi recent publicat a la revista científica Animal , científics espanyols de la Universitat Politècnica de València conclouen que la ramaderia de carn de boví emet menys gasos d'efecte...
Agrosmart
10/10/2022

Desenvolupen robots cooperatius per recol·lectar raïms de taula

Investigadors de l'Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI) i de la Unitat de Mecanització Agrària (UMA) de la UPC treballen amb altres centres de recerca i empreses europees en el...