Programa per a joves directius i directives de la cadena agroalimentària - Tomelloso
Descripció
OBJECTIUS GENERALS
Millorar la qualificació dels professionals del sector agroalimentari i millorar la competitivitat de les empreses del sector.
Propiciar el relleu generacional posant èmfasi en els col·lectius de joves i dones vinculats al sector agroalimentari.
OBJECTIUS ESPECÍFICS
Perfeccionar les capacitats i les habilitats pròpies de la direcció: capacitat d'anàlisi, diagnòstic, formulació de solucions i alternatives d'acció, presa de decisions i direcció de la seva execució.
Adquirir una concepció global de lempresa des del punt de vista de la direcció. - Augmentar l'eficàcia en la gestió, recolzant-se en les persones que col·laboren a l'empresa.
Ampliar els punts de vista i anàlisis mitjançant l'adquisició de nous coneixements, tècniques, models i eines de gestió.
Intercanviar experiències, detectar oportunitats de negoci a la cadena agroalimentària i relacionar-se amb un grup de persones amb interessos comuns.
Millorar el coneixement global del sector agroalimentari i la comprensió dels reptes de l'entorn per al segle XXI, amb un èmfasi especial en:
Els reptes competitius de cadascuna de les seves baules (sector primari, indústria de la transformació, i canals de distribució).
Les grans tendències de la cadena agroalimentària a nivell nacional i internacional.
El disseny del posicionament i els avantatges competitius en un entorn canviant.
DESTINATARIS
Els col·lectius prioritaris en aquesta acció formativa són joves i dones amb vinculació al sector agroalimentari.
Els participants podran ser agricultors, socis, tècnics, comandaments intermedis, rectors i predirectius de cooperatives i empreses agroalimentàries, així com altres professionals que vulguin adquirir una major i millor especialització al sector agroalimentari.