Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

plànol de pavellons ifema
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, amb nous pavellons i sectorització
Fruit Attraction 2025 , que se celebrarà del 30 de setembre al 2 d'octubre , marca una fita significativa en la seva trajectòria en consolidar-se com la primera fira del món del sector hortofructícola...
Il·lustració de ramaderia de precisió
21/05/2025
RedPAC
Intercanvi d'experiències entre grups operatius a la temàtica de ramaderia de precisió
Fins al 14 de maig es pot fer la inscripció a la jornada presencial sobre ramaderia de precisió que se celebrarà el 21 de maig de 2025 al “ iHub La Vega Innova ” (a San Fernando de Henares - Madrid )...
cartell de l'esdeveniment
14/05/2025
BBioNets
El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI
El proper 14 de maig de 2025 , de 10:00 a 13:00 CET , se celebrarà en format online el taller europeu titulat “El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI: Reptes, Oportunitats i Serveis de Suport...
SIMPOSI
14/05/2025
Expoliva
XXII Simposi Internacional Científic tècnic i de transferència a EXPOLIVA 2025
La propera edició del Simposi Internacional Cientificotècnic i de Transferència Expoliva , que celebra en el marc de la fira EXPOLIVA 2025 la seva vint-i-dosena convocatòria, es consolida com el...
cartell de l'esdeveniment
13/05/2025
Phytoma

Jornada Phytoma 2025: Innovacions i reptes en sanitat vegetal de fruiters subtropicals

El sector dels fruiters subtropicals es dóna cita els dies 13 i 14 de maig a les jornades tècniques “Innovacions i reptes en sanitat vegetal de fruiters subtropicals” , organitzades per Phytoma amb la col·laboració de TROPS i la Junta d'Andalusia. Una trobada imprescindible que reunirà investigadors, tècnics, assessors, empreses i administracions públiques per abordar els principals desafiaments sanitaris d'aquests cultius i compartir les darreres solucions tecnològiques i de maneig sostenible. Amb un programa intensiu i altament especialitzat , les jornades comptaran amb més de 30 ponents de primer nivell, que abordaran des de la gestió integrada de plagues en alvocat, mango, papaia o xirimoia, fins a les tècniques més avançades de detecció primerenca, control biològic o aplicacions de semioquímics. També es tractaran temes clau com la biodiversitat funcional, l'assessorament tècnic o l'impacte de les noves regulacions a la producció integrada. Entre els temes destacats del dia 13: L'impacte econòmic de plagues i malalties als fruiters subtropicals Reglaments i normes de producció integrada a Andalusia i Canàries Casos reals sobre control biològic, maneig de cotxinilla blanca del mànec o malalties de l'alvocat Novetats en eines com el qPCR en temps real , sensors d'estrès o semioquímics Tres taules rodones per al debat tècnic entre professionals de referència El dia 14 estarà centrat en els serveis ecosistèmics: Gestió de cobertes vegetals i pol·linització en alvocat Noves estratègies de control biològic i biodiversitat del sòl Casos emergents com els Scirtothrips o Euwallacea fornicatus Una taula rodona final amb assessors i tècnics per debatre els reptes de la sanitat vegetal actual: manca de fitosanitaris, exigències de distribució, mesures agroambientals, etc. Les jornades se celebraran a les instal·lacions del Centre d'Innovació TROPS , amb moments dedicats al networking professional. Com a tancament, s'oferirà una visita guiada opcional a les instal·lacions de TROPS. Preu: entre 100 i 200 euros aprox. segons la categoria inscrit. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ
imatge de l'edició anterior d'expo food tech food 4 future
13/05/2025
Expo Food Tech

Food 4 Future – Expo FoodTech 2025, la cita clau per transformar el futur de la indústria alimentària

Del 13 al 15 de maig , el BEC de Bilbao es convertirà en l'epicentre de la innovació alimentària amb la celebració de Food 4 Future – Expo FoodTech 2025 , l'esdeveniment que reuneix els líders, visionaris i empreses més capdavanteres del sector per crear el futur de l'alimentació . Més que una exposició, Food 4 Future és un viatge transformador cap a una indústria alimentària més sostenible, tecnològica i innovadora , on cada assistent podrà descobrir solucions concretes per adaptar el negoci als nous desafiaments del mercat global. Durant tres dies intensos, els professionals del sector d'aliments i begudes podran: 🔹 Descobrir tecnologies d'avantguarda en automatització, robòtica, packaging, climatització, refrigeració, Agritech i Indústria 4.0. 🔹 Connectar amb líders del sector , compartir experiències i generar sinergies clau per impulsar la transformació digital de les seves empreses. 🔹 Accedir a continguts personalitzats per a cada perfil professional, des de CEO fins a responsables d'innovació, producció, qualitat o logística. 🔹 Explorar noves tendències com els aliments plant-based, la personalització, la seguretat alimentària, el benestar del consumidor i les noves fonts d'alimentació. Food 4 Future es posiciona com l' únic esdeveniment a Europa que cobreix tota la cadena de subministrament de la indústria alimentària , oferint una agenda adaptada a cada necessitat i un entorn on la innovació tecnològica i la sostenibilitat convergeixen per redefinir el sector. 📅 Dates i horari: 🗓 13 i 14 de maig: 09:30 – 18:30 h 🗓 15 de maig: 09:30 – 17:00 h 📍 Bilbao Exhibition Centre (BEC) Food 4 Future – Expo FoodTech 2025 vol destacar-se com un moviment cap a una indústria alimentària més eficient, digital, segura i sostenible.
SIMPOSI
14/05/2025
Expoliva

XXII Simposi Internacional Científic tècnic i de transferència a EXPOLIVA 2025

La propera edició del Simposi Internacional Cientificotècnic i de Transferència Expoliva , que celebra en el marc de la fira EXPOLIVA 2025 la seva vint-i-dosena convocatòria, es consolida com el principal punt de trobada per a investigadors, tècnics i professionals del món de l'oliverar i l'oli d'oliva. Organitzat per la Fundació de l'Olivar, l'esdeveniment abordarà els reptes i les oportunitats del sector amb una ferma aposta per la sostenibilitat, la salut i la innovació. Amb més de tres dècades d'història, aquest fòrum ha esdevingut un referent per a l'intercanvi de coneixement i l'impuls de tecnologies avançades a l'àmbit oleícola. L'edició de 2025 destacarà també per la participació de diversos grups operatius que mostraran els seus resultats durant el simposi, entre els quals hi ha el GO Simbioliva en un espai del programa específicament reservat per a ells i els projectes innovadors per al sector de l'oliverar i l'oli d'oliva. El simposi reafirma així el seu paper com a plataforma d'excel·lència per connectar ciència, tecnologia i desenvolupament sostenible al voltant de l'oli d'oliva, la pedra angular de la dieta mediterrània i el motor econòmic per a moltes regions. PROGRAMA | INCRIPCIÓ
zona rural
14/05/2025
EU CAP Network

FUTURAL Fòrum d'Innovació Rural de la UE

FUTURAL (Impulsant el futur mitjançant solucions intel·ligents i innovadores per a zones rurals) és un projecte d'innovació finançat per la UE i liderat per la Universitat Agrícola d'Atenes, en què participen 21 socis de tot Europa. El projecte cerca provar i pilotar un conjunt d'innovacions socials, tecnològiques i empresarials liderades per la comunitat, dissenyades per generar un canvi durador mitjançant la col·laboració amb les comunitats rurals. En aquest context, el projecte organitzarà el seu primer Fòrum d'Innovació Rural a nivell de la UE , un esdeveniment de networking de dos dies que reunirà les parts interessades de l'ecosistema rural (com a projectes pilot multiactor de FUTURAL -MAP's-, innovadors rurals, xarxes rurals, responsables polítics i implementadors de projectes innovació intel·ligent liderada per la comunitat en àrees rurals. Objectius Augmentar la capacitat de les comunitats rurals per implementar i adoptar innovacions socials, tecnològiques i comercials mitjançant lorganització duna sèrie de tallers sobre desenvolupament de capacitats i marcs de polítiques i governança. Presentar i compartir experiències de la co-creació d'innovacions als projectes pilot multiactor (MAP's). Presentar la versió Alpha de la Plataforma de Metacerca i Solucions Intel·ligents FUTURAL. Maximitzar la interacció i intercanvi de coneixements entre MAP's de FUTURAL, socis i experts participants dins i fora del projecte. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ
cartell de l'esdeveniment
14/05/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

Jornada sobre el Cultiu de Brassica Carinata a Blancas (Terol)

La localitat de Terol de Blanques serà l'escenari d'una Jornada de Transferència centrada en el cultiu de Brassica Carinata , una planta oleaginosa amb gran potencial com a alternativa agronòmica sostenible i font de biomassa. L'esdeveniment, que es desenvoluparà de 10 a 14h, comptarà amb la participació de Cooperatives Agroalimentàries d'Aragó , Cereals Teruel Societat Cooperativa i Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya , que presentaran el projecte europeu CARINA . Aquesta iniciativa cerca impulsar i fomentar el cultiu de carinata en entorns rurals com una opció viable i respectuosa amb el medi ambient. Durant la jornada es tractaran aspectes clau relacionats amb el maneig agronòmic de la carinata, se n'analitzarà l'evolució durant la campanya actual i se sentirà el testimoni directe d'un pagès que relatarà la seva experiència amb aquest cultiu. L'activitat està dirigida a agricultors , tècnics i professionals de l'àmbit agrari interessats a incorporar cultius innovadors i sostenibles adaptats a les condicions del territori aragonès. Sobre el projecte CARINA Finançat pel programa Horitzó Europa de la Unió Europea, el projecte CARINA s'enfoca al desenvolupament de cultius emergents com la carinata i la camelina. Aquestes oleaginoses destaquen pel baix impacte que tenen en el canvi indirecte de l'ús del sòl (iLUC) i la seva idoneïtat per generar matèries primeres sostenibles destinades a la bioeconomia. A més de les seves aplicacions en la producció d'olis i productes biobasats com bioplàstics, bioherbicides o bioestimulants, el projecte també contempla l'aprofitament de subproductes del cultiu, com coques riques en proteïnes per a ús ramader i compostos valuosos extrets dels mucílags i glucosinolats presents a les llavors.
cartell de l'esdeveniment
14/05/2025
BBioNets

El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI

El proper 14 de maig de 2025 , de 10:00 a 13:00 CET , se celebrarà en format online el taller europeu titulat “El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI: Reptes, Oportunitats i Serveis de Suport Existents” potential of Operational Groups) , una iniciativa centrada a promoure la cooperació i compartir eines pràctiques per enfortir els Grups Operatius (GO) a Europa. L'esdeveniment és fruit de la col·laboració entre cinc xarxes temàtiques finançades per la UE: BBioNets , FOREST4EU , NUTRI-KNOW , Soil-X-Change i AQUAGRI-KNOW , que representen diferents nivells de maduresa en la implementació de projectes: des d'iniciatives consolidades fins a unes altres en fases inicials. GO. Durant el taller, s'abordaran temes clau com ara: Factors que faciliten la creació de GO en diferents contextos europeus. Reptes que enfronten els productors a l'hora de desenvolupar o implementar un OG. Dificultats en l'execució de projectes europeus, com ara les anàlisis de costos i la complexitat administrativa. Estratègies i eines per fomentar la formació de nous GO. Amb el lema “Col·laboració en acció: desbloquejant el potencial dels grups operatius” , aquesta jornada es presenta com una oportunitat única perquè equips de projectes, representants del sector agroalimentari, responsables polítics i experts debatin sobre el futur dels grups operatius com a motor d'innovació rural. PROGRAMA |
oliverar
16/05/2025
GO Simbioliva

El projecte Simbioliva es presenta a Expoliva 2025 com a exemple d'innovació al sector oleícola

El proper 16 de maig , el projecte Simbioliva serà presentat en el marc del XXII Simposi Internacional Cientificotècnic i de Transferència Expoliva , on també tindrà exposat un pòster divulgatiu, consolidant-se com una de les iniciatives destacades en matèria d'innovació i sostenibilitat per al sector de l'oliverar. L'exposició tindrà lloc a la sala Guadalcotón d'IFEJA , entre les 11:30 hi les 11:45 h , dins de la sessió dedicada a projectes de R+D+i de Cooperatives Agroalimentàries d'Andalusia . L'encarregat de presentar Simbioliva serà César Díaz , en representació d'aquesta organització. Simbioliva posa el focus en la valorització de subproductes de l'oliverar mitjançant processos sostenibles, tot reforçant el compromís del sector amb l'economia circular i l'eficiència ambiental. La presentació forma part del programa oficial d'Expoliva, una cita clau per visibilitzar els avenços que marcaran el futur de l'oli d'oliva.
VAQUES EN UN ESTABLE
20/05/2025
PROVACUNO

Agrocompostatge avançat de fems de boví de carn, a Lorca (Múrcia)

Com a resultat del projecte de recerca per desenvolupar una proposta de millors tècniques disponibles per a l'agrocompostatge avançat de fems de boví de carn , el dia 20 de maig Provacuno celebra a Llorca (Múrcia) una jornada on es mostraran, de forma pràctica, els diferents escenaris d'agrocompostatge i es realitzarà una demostració pràctica de fabricació de pèl·lets complexos. La jornada, que també podrà seguir-se en format online amb inscripció prèvia, compta amb la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández, l'Institut de Recerca i Innovació Agroalimentària i Agroambiental CIAGRO, la Universitat Politècnica de València, Climate Farm Demo, JISAP i Agrobank. L'esdeveniment començarà a les 16h a l'hotel Riscal de Lorca amb la presentació per part de Javier López, director de Provacuno , dels resultats del projecte d'agrocompostatge avançat de fems de boví de carn. Tot seguit, Raúl Moral, Catedràtic de la Universitat Miguel Hernández i expert en gestió de residus, exposarà el compostatge avançat de fems i com es poden generar millors productes en granja. El programa continuarà amb una ponència de Salvador Calvet i Elena Sanchís, de la Universitat Politècnica de València, sobre les millors tècniques disponibles en la gestió dels fems de boví de carn Després de la pausa cafè, Luciano Orden, de la Universitat Miguel Hernández , presentarà el desenvolupament de biofertilitzants avançats d'aquest projecte de Provacuno, amb el subtítol de la pel·letització com a valor afegit i Matilde Moro, directora d'Asoprovac , donarà a conèixer als assistents el projecte Climate FArm Demo . A les 18h està previst el trasllat al Living Lab a la Granja JISAP (Finca Pajel, Lorca) , on es mostraran de forma pràctica els diferents escenaris d'agrocompostatge i es realitzarà una demostració pràctica de fabricació de pèl·let complexos amb base compost. La jornada conclourà a les 19,30h. INSCRIPCIÓ
Il·lustració de ramaderia de precisió
21/05/2025
RedPAC

Intercanvi d'experiències entre grups operatius a la temàtica de ramaderia de precisió

Fins al 14 de maig es pot fer la inscripció a la jornada presencial sobre ramaderia de precisió que se celebrarà el 21 de maig de 2025 al “ iHub La Vega Innova ” (a San Fernando de Henares - Madrid ) , organitzada per la Xarxa PAC . coneixements i la replicació de solucions innovadores . L'assistència és gratuïta, amb inscripció prèvia, i inclourà transport des d'Atocha. Participen en aquest esdeveniment els següents grups operatius: BOVIEX 4.O : Millora tecnològica en la producció de bestiar boví extensiu a Espanya GO BEERISK : Noves eines moleculars per a la monitorització ràpida de malalties de l'abella de la mel en ruscs de la província de Granada DIAGNOSCORD : Monitorització del moviment i la temperatura dels bens en un entorn controlat per elaborar algoritmes que avancin en el diagnòstic de malalties. SMART FARM : Desenvolupament de tecnologies digital twins en diferents tipologies de granges porcines per a la millora de la gestió i eficiència productiva. SMARTGOAT : millora i digitalització de la indústria caprina, integrar tecnologies avançades per optimitzar la gestió de les granges caprines i millorar la traçabilitat dels productes. GO Xarxa Gallega de Granges Model : xarxa pilot de granges que permetrà recollir de forma continuada dades tecnicoeconòmiques per a la monitorització dels costos de producció, que són clau per garantir la viabilitat econòmica de les granges. La jornada forma part del cicle dintercanvis entre GGOO EIP-AGRI que la RedPAC ha dissenyat perquè tingui lloc entre els mesos de maig i octubre del 2025. PROGRAMA |
indústria alimentària
17/06/2025
GIS Alimentario

Experts debatran a Madrid sobre els desafiaments de l?empresa alimentària del futur

El proper 17 de juny , el Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya acollirà una jornada centrada en els reptes de l'Empresa Alimentària del Futur , organitzada en col·laboració amb el Grup d'Innovació Sostenible (GIS) . L'esdeveniment reunirà representants destacats del sector agroalimentari per analitzar els principals desafiaments i oportunitats que marcaran el futur de la indústria. La jornada, que se celebrarà a la seu del Consell (Carrer Villanueva, 11, Madrid), començarà a les 9.30 h amb la recepció d'assistents i serà inaugurada a les 10.00 h per Ricardo Migueláñez , coordinador del GIS. Mauricio García de Quevedo , director general de la FIAB , obrirà el programa amb una ponència sobre el futur de l'empresa alimentària. A continuació, es desenvoluparan dues taules rodones: 10:30 h : Sostenibilitat i innovació en empreses agroalimentàries , amb participació de representants de Banc Sabadell, Florette, Consum i Pascual . 11:30 h : Comunicació i màrqueting a la indústria alimentària del futur , amb ponents de DIA, Grup InterOli i Pesca Espanya . La jornada finalitzarà amb una ronda de preguntes i conclusions a partir de les 12.30 h. L'assistència és gratuïta, però cal confirmar plaça enviant un correu a info@gisalimentario.es o trucant al 917 217 929 .
greensys
22/06/2025
Sociedad Internacional de Ciencias Hortícolas

GreenSys2025 - Simposi internacional sobre tecnologies avançades i gestió per a sistemes d'hivernacles sostenibles

La International Society for Horticultural Science organitza aquest Congrés que se celebrarà a Almeria del 22 al 27 de juny del 2025. #GreenSYS2025 Lloc web: http://www2.ual.es/greensys2025/ Correu electrònic: greensys2025@ual.es
FERCAM
25/06/2025
Feria Nacional del Campo (FERCAM)| Ayuntamiento de Manzanares

FERCAM – Fira Nacional del Camp. Manzanares (Ciutat Real)

63 edició de FERCAM – Del 25 al 29 de juny de 2025. Fira multisectorial professional, productes i maquinària agrícola, regs, ramaderia, agroalimentari… Fira nacional multisectorial que se celebra anualment des del 1960. Perfectament consolidada, en què conviuen en harmonia diversos sectors productius de la nostra societat, on el més sòlid i que figura com a referència en tots els estaments, continua sent el de maquinària agrícola i regs, acompanyats de prop de l'agroalimentari i ramader, a més d'obra pública, energies renovables, automoció, etc., que complementen la nostra fira i per allò que fan la nostra fira i Es desenvolupa cada any al Recinte Firal FERCAM, a Manzanares (Ciudad Real), que consta d'un espai a l'aire lliure de 120.000 m2 i un Pavelló Cobert de 3.000 m2, tots dos completament equipats de tots els serveis i disposa d'uns aparcaments asfaltats en la seva totalitat, amb capacitat per a 3. https://fercamvirtual.es/inscripcion-fercam-2025-renovacion/
plànol de pavellons ifema
30/09/2025
Fruit Attraction

Fruit Attraction 2025, amb nous pavellons i sectorització

Fruit Attraction 2025 , que se celebrarà del 30 de setembre al 2 d'octubre , marca una fita significativa en la seva trajectòria en consolidar-se com la primera fira del món del sector hortofructícola . A la 17a edició, l'esdeveniment organitzat per IFEMA MADRID i FEPEX reforça el seu lideratge amb una ampliació estratègica i una nova sectorització que optimitzarà l'experiència d'expositors i visitants . Amb la incorporació dels pavellons 12 i 14 del recinte madrileny, Fruit Attraction 2025 a més d' incrementar la seva superfície expositiva fins a superar els 70.000 m2 , també millora l'organització de la fira amb una distribució més eficient per regions geogràfiques . Aquest nou enfocament permetrà als professionals del sector localitzar amb més rapidesa productors i proveïdors de cada país i regió , facilitant la creació de noves sinergies i oportunitats de negoci . Aquesta convocatòria preveu ser la més destacada fins avui , oferint una experiència més còmoda, accessible i enriquidora per a tots els participants. Fruit Attraction 2025 ocuparà 10 pavellons d'IFEMA MADRID -3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12 i 14- on es presentaran els productes, solucions, noves varietats i formats, investigacions, tendències i innovacions de les més de 2.200 empreses participants. Els pavellons imparells acolliran les novetats de les empreses nacionals , a més de les propostes de l'àrea Innova&Tech -pavelló 5-. Per la seva banda, els parells reuniran l'oferta de companyies d' Europa -4, 6 i 8-, empreses individuals que operen al mercat global -8 i 10-, Amèrica -12-, i Àfrica i Àsia , al 14. Pel que fa a l'àrea Fresh Food Logistics , estarà ubicat al 4. A més, per completar l'oferta expositiva, la majoria de representació de tota la cadena de valor del sector a Fruit Attraction. La fira, organitzada per IFEMA MADRID i FEPEX, se celebrarà al recinte firal de dimarts 30 de setembre al dijous 2 d'octubre, en un horari de 9.30 a 19.00h, i fins a les 16.00h. el darrer dia.
imatge de l'edició anterior
28/10/2025
ExpoAgritech

Expoagritech 2025. La fira del camp 4.0

ExpoAgitech, La Fira del Camp 4.0 , celebrarà la seva segona edició entre els dies 28 i 30 d'octubre del 2025 . Després de l'èxit de la primera edició, s'ha convertit en punt de trobada de la transferència tecnològica del sector de l'agricultura 4.0. A ExpoAgritech, les empreses capdavanteres al sector agritech mostren les seves últimes innovacions i les noves tendències en maquinària i equips, postcollita, sistemes de reg, agricultura regenerativa, bioestimulants i biofertilitzants per a la millora de la competitivitat del sector de l'agricultura. Durant tres dies Expo AgriTech 2025 reuneix a Màlaga més de 8.000 visitants professionals del sector agrari, propietaris d'explotacions egrícoles, enginyers agrònoms, tècnics agrícoles, cooperatives, associacions agràries i joves agricultors, a la recerca de solucions i noves tecnologies per a un Camp 4. A més, ExpoAgritech completa la seva oferta de solucions gràcies al Congrés AgriTech 4.0 on es parlarà sobre els nous reptes al sector de l'Agricultura 4.0, l'agricultura de precisió, la maquinària d'autoguiat, les solucions biotecnològiques, l'agricultura de dades i altres assumptes importants per al sector.
vista del recinte
01/11/2025
Fira de Lleida

Fira agrícola de Sant Miquel es trasllada al novembre

Segons ha publicat recentment el mitjà especialitzat Interempreses , la tradicional fira multisectorial de Sant Miquel , a Lleida, que se celebrava en dates coincidents amb la festivitat del Sant (a finals de setembre), per al 2025 ha esqueixat el seu contingut agrícola per crear un nou certamen que tindrà lloc durant el mes de novembre . Encara esteu configurant l'esdeveniment i les dates, de les quals anirem informant.
Cartell anunciador de la fira FIMA 2026
10/02/2026
FIMA

FIMA Fira internacional de la maquinària agrícola

FIMA serà una vegada més l'esdeveniment més gran del món agrícola al Sud d'Europa. La mecanització i les innovacions tecnològiques mostraran als professionals la millor manera de fer més rendibles les seves explotacions, millorant-ne el rendiment i la productivitat. El protagonisme de l'agricultor quedarà de manifest en un certamen que presta una atenció especial a l'Agricultura de la Mediterrània i on es planteja permanentment la situació de l'agricultura europea i mundial. Agricultors, cooperatives, empreses de serveis, importadors, distribuïdors, enginyers, el món acadèmic, la investigació i l'administració pública, entre d'altres, es donen cita en aquest fòrum referent a Espanya per al sector agrícola. Més de 1.200 expositors (420 d'ells, estrangers) en una superfície expositiva de més de 100.000 metres quadrats, van reunir 167.564 visitants a la seva última edició, procedents de 54 països diferents.
exposada
26/02/2026
Expocida IBERIA 2026

Expocida Iberia

El Congrés de Gestió de Plagues i Sanitat Ambiental, Expocida Iberia, s'ha consolidat com l'esdeveniment líder al nostre sector, sent el punt de trobada fonamental per a la generació i difusió de coneixements, amb conferències a càrrec de reconeguts experts a nivell mundial, on s'aborden les temàtiques més rellevants i actuals. Lloc: IFEMA MADRID - PABELLÓ 5 Contactes: Telèfon: +34 932 042 066 Email: info@expocida.com Persona de contacte: Inés Aguilar