Programa Futur: Cultivant habilitats per fomentar la incorporació de joves al sector agroalimentari. Sessions 3 i 4.
Descripció
Els dies 2 i 3 de juliol , el “Programa Futur: Cultivant habilitats per fomentar la incorporació de joves al sector agroalimentari” durà a terme les Sessions 3 i 4 del programa, amb un viatge formatiu a les zones de Múrcia i Andalusia Oriental.
Aquestes jornades estaran centrades en la innovació, la tecnologia i els models cooperatius al sector agroalimentari, permetent als participants conèixer de primera mà experiències d'èxit i centres capdavanters en recerca i producció sostenible.
Sessió 3 – Dimecres 2 de juliol | Regió de Múrcia
- 08:00h | Sortida des d'Utiel
- Visites tècniques:
- Cellers Luzón (Múrcia): exemple de modernització al sector vitivinícola.
- Estació Experimental de Cajamar: centre de referència en investigació aplicada per a cultius sostenibles i tecnologies agrícoles.
- 21:00 h | Sopar de grup
Sessió 4 – Dijous 3 de juliol | Almeria
- 09:00 h | Sortida de l'hotel
- Visites tècniques:
- Biosabor: empresa líder en producció ecològica i economia circular.
- Agrobiocooperativa CASI: model cooperatiu de referència a l'àmbit hortofructícola.
- 14.00 h | Dinar i tornada a Utiel
Aquest viatge formatiu permetrà als assistents entrar en contacte directe amb iniciatives d'avantguarda que transformen el sector agroalimentari a Espanya, i servirà com a font d'inspiració per als joves que vulguin emprendre o professionalitzar-se en aquest àmbit.
L´activitat està organitzada en col·laboració amb la DO Utiel-Requena i s´emmarca dins del programa nacional de formació i intercanvi de coneixements per al sector agroalimentari i forestal.
Per registre: carmen@fundacioncajamar.com