Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
vinya que il·lustra curs d'anàlisi de baix cost al celler
26/11/2024
Hazi

Interpretació d'anàlisis enològiques i realització d'anàlisis senzilles i de baix cost al celler

Curs eminentment pràctic en què es treballarà l'anàlisi dels resultats de les anàlisis que es rebin i també quines dades es poden obtenir per un mateix al celler (acidesa total, pH, acidesa volàtil, sulfurós lliure,..)
curs Gestió sostenible de residus i subproductes a la Indústria Làctia
04/11/2024
EILZA

Gestió sostenible de residus i subproductes a la indústria làctia

Formació on line teoricopràctica de 40 hores que aborda la gestió de residus i subproductes de la indústria làctia. Contingut Introducció a la gestió sostenible dels residus i subproductes– 5 hores Normativa i estratègies de sostenibilitat– 5 hores Tipologies de residus i subproductes – 10 hores Estratègies de gestió sostenible de residus i
incorporació a l'activitat agrària a Cantàbria
01/09/2024
Centro de investigación y formación agrarias (CIFA)

Cursos de tardor per a la incorporació a l'activitat agrària a Cantàbria

A partir de l'1 de setembre començaran els cursos que el Centre de Recerca i Formació Agràries (CIFA), del Govern de Cantàbria, organitza per a la incorporació a l'activitat agrària. Els cursos facilitaran a les persones que els realitzin a assolir la capacitació professional suficient i necessària per tenir accés als ajuts cofinançats per la Unió
curs eilza Gestió sostenible de l'aigua a la Indústria Làctia
16/08/2024
EILZA

Gestió sostenible de l'aigua a la indústria làctia

Formació on line teoricopràctica de 40 hores en què es coneixen els tipus de consums d'aigües i abocaments, tècniques de tractament i gestió, i la normativitat associada a la indústria làctia. Contingut Introducció a la gestió sostenible de l'aigua – 5 hores Normativa i estratègies dús de laigua– 5 hores Tractament de les aigües residuals – 10
logo formació agroalimentària
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Rendibilitat i sostenibilitat al sector lacti

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA | CALENDARI DE CURSOS | FORMULARI DE SOL·LICITUD
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024

Denominacions d'origen amb influència mediterrània

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les condicions de clima, sòl i tradicions culturals respecte a l'elaboració de vins des de l'Empordà fins a les costes de Cadis i Huelva. Les suaus temperatures permeten unes maduracions del raïm molt homogènies i ens regalen vins de gran pes de fruita i llaminers a la boca.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya insulars espanyoles i varietats foranes d'Espanya

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les varietats estrangeres que han estat capaces d'assentar-se a Espanya i oferir vins de qualitat, tant monovarietals com participant en barreges. Es repassaran les darreres varietats provinents d'altres països i estudiaran les principals característiques morfològiques, necessitats de cultiu
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions dorigen amb influència continental

Curs en línia de 10 hores de durada en què s'aprendrà la varietat de climes continentals i de transició que es donen a l'interior de la península ibèrica, en funció de si ens trobem a l'altiplà nord o sud, l'altitud de la vinya, la seva orientació o les varietats amb què s'elaboren els vins. Les pràctiques de viticultura i enologia variaran per
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima càlid

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials i adaptació biològica de les varietats de raïm dels territoris de clima Mediterrani d'altes temperatures i períodes de sequera.
Logo IRIAF
15/04/2024
Centro Regional de Selección y Reproducción Animal (CERSYRA-IRIAF)

Alimentació en petits remugants lleters

Curs on s'estudia l'esquema general de l'aparell digestiu de l'oví, la valoració nutritiva de la seva alimentació, racionament i sistemes de producció de llet PROGRAMA | Manar sol·licitud d'assistència formació a: icersyra@jccm.es
logo clúster alimentari de galicia
12/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Tecnologia de Productes Lactis

L'objectiu del curs presencial de 60 hores és promoure el coneixement sobre la qualitat de la llet, la seva estructura i composició, coneixements fonamentals en la transformació d'aquesta en productes lactis, així com aprofundir en les tecnologies i processos que s'aplicaran durant aquesta . PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions d'origen amb influència atlàntica

Curs per conèixer les característiques dels vins de les Denominacions d´Origen del nord d´Espanya i les Illes Canàries.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima fred-temperat

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials de les varietats de raïm millor adaptades als climes del nord d'Espanya i zones muntanyoses, les seves morfològiques, els vins que produeixen i les harmonies gastronòmiques més encertades.
Logo EILZA
19/02/2024
EILZA

Tecnologia dels iogurts i llets fermentades

El curs abunda en el coneixement de les característiques fisicoquímiques i microbiològiques dels iogurts i llets fermentades i analitzar els procediments d'elaboració. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | CONTACTE: formacion@eilza.es i 654826419
raïms
24/01/2024
HAZI

Càlcul de costos al celler

Determinar el cost mitjà de la transformació de raïm en vi per a cellers amb vinya pròpia o amb raïms procedents de proveïdors externs. Dirigit a Elaboradors i persones que s'incorporaran al sector Preu:36€
copa de vi
23/01/2024
HAZI

Càcul de costos a l'explotació vitícola

Determinar el cost mitjà de producció de cada quilo de raïm DOCa Rioja segons el tipus de plantació (got o espatllera) Dirigit a Professionals de viticultura o que s'incorporin al sector Preu:36€
Logo Hazi
22/01/2024
HAZI

Manipulador d'aliments pel personal del txotx

Informació bàsica de la sidreria: història, situació actual, serveis, visites guiades... - Informació bàsica i preus de la sidra - La botiga - Tasques i reptes del sector de la sidra - Recomanacions: Tractament de la sidra casolana. - Necessitats de comunicació: qrups, xarxes, publicitat... Preu: 36€
https://www.juntadeandalucia.es/agriculturaypesca/ifapa/cursosyjornadas/es/curso/2023-kbg-309-1
22/05/2023
IFAPA

BENESTAR ANIMAL EN EXPLOTACIONS RAMADERES DE RUMIANTS

Codi: 2023KBG30901 Edició : 1 Municipi : JEREZ DE LA FRONTERA Província: CADIZ Centre: Centre IFAPA Ranxo de la Mercè Data d'inici: 22/05/2023 Data de fi: 25/05/2023 Hores : 20 Termini de sol·licitud: Fins al 07/05/2023 Continguts Coneixements de l'anatomia, la fisiologia i el comportament. L'estrès: fisiologia, control i reducció. El benestar
Agroecologia.net
10/10/2022
SEAE

Producció ecològica de cabrum de llet

La Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica i Agroecologia (SEAE) ofereix una sèrie de cursos gratuïts adreçats a persones aturades d'Extremadura, sobre diverses matèries a la RAMADERIA ECOLÒGICA. Amb l'objectiu de contribuir a millorar les capacitats de més professionals ramaders, tant si són del sector com si no, aquesta sèrie de cursos es