Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
HORT
27/02/2025
Cajamar

Estratègies per millorar l'eficiència de l'ús de nitrogen en cultius hortícoles a l'aire lliure

En aquest WEBINARI s'exposaran els resultats d'experiències amb els fertilitzants nitrogenats de Fertinagro Biotech basats en la bioestimulació de la microbiota edàfica a la zona rizosfèrica dels cultius . PROGRAMA | INSCRIPCIÓ
ainia
18/02/2025
Ainia

Desenvolupament i implementació Pla de Cultura de Seguretat Alimentària

Introducció Les pràctiques en innocuïtat alimentària continuen tenint una gran importància i les empreses alimentàries dediquen bona part dels seus recursos a dissenyar i implantar polítiques, plans i programes que permetin assegurar als consumidors els elevats estàndards d'innocuïtat dels productes que la societat exigeix. Tot i els actuals models
MANEIG ECOLÒGIC DEL SÒL
17/02/2025
Gobierno de Canarias

Maneig ecològic del sòl

Conscienciar en la complexitat del sòl com a sistema i la importància de mantenir la seva salut. Conèixer les principals propietats físiques, químiques i biològiques del sòl, la seva interrelació i la importància en el manteniment de la seva fertilitat i salut. Conèixer la importància de l'estructura del sòl, el cicle del carboni i del nitrogen com
Legislació sobre protecció de cultius
07/02/2025
protección de cultivos, legislación

Webinar SUPPORT: Legislació sobre protecció de cultius

El projecte europeu SUPPORT, centrat en ajudar els agricultors al compliment dels objectius de reducció de fitosanitaris de l'estratègia de la Granja a la Taula, a través de la implementació del control integrat de plagues, especialment al cultiu de maduixa, raïm i olivera, entra ara en una fase en què es podran realitzar recomanacions polítiques
vinya
27/11/2024
Centro Barrax Rural Innovation Hub

Cobertes vegetals en cultius llenyosos. Claus per a la seva implantació i desenvolupament en el marc dels ecorregims de la PAC

Aquest curs de formació especialitzada, de dos dies de durada i de caràcter presencial, els assistents tindran l'oportunitat d'aprofundir en el coneixement de les Cobertes Vegetals en cultius llenyosos. A càrrec de ponents experts en la matèria, exposaran els aspectes clau sobre com implantar amb èxit les cobertes en cultius llenyosos en climes
logo IFAPA
25/09/2024
IFAPA

Formació transversal per als serveis d'assessorament a les explotacions

Curs de 100 hores de durada semipresencial per a Assessors on s'aborden temes com la gestió integrada de plagues, caracterització del sòl, pràctiques agràries beneficioses, riscos laborals i metodologia per a l'assessorament. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 09/09/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a asesoresformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
logo IFAPA
24/09/2024
IFAPA

Formació transversal per als serveis d'assessorament a les explotacions

Curs de 100 hores de durada semipresencial per a Assessors on s'aborden temes com la gestió integrada de plagues, caracterització del sòl, pràctiques agràries beneficioses, riscos laborals i metodologia per a l'assessorament. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 09/09/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a asesoresformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
logo IVIA
20/05/2024
IVIA

Introducció a l'agricultura ecològica

Curs teoricopràctic en què es coneixen els principis, pràctiques i diversos aspectes relatius a l'agricultura ecològica: normativa, digitalització, fertilitat, comercialització, cobertes, sanitat vegetal. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ i CONTACTE, EEA Elx . tel. 966907980 . esexag_elx@gva.es
logo rural cat
07/05/2024
RURALCAT

Bàsic de seguretat i prevenció de riscos laborals a l'explotació agrària

Curs de 30 hores de durada que ofereix unes nocions bàsiques sobre la seguretat i la prevenció de riscos laborals a una empresa agrària. PROGRAMA | REGISTRE entre 08/04/2024-17/04/2024 | INFORMACIÓ i contacte a l'Escola Agrària de Mas Bové: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
logo IVIA
06/05/2024
IVIA

Iniciació a l'agricultura ecològica

Curs teoricopràctic en què es coneixen els principis, pràctiques i diversos aspectes relatius a l'agricultura ecològica. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ i CONTACTE, EEA Vila-Real . tel. 964336620 . esexag_vilareal@gva.es
terra
06/05/2024
IFAPA

Formació especialitzada en cobertes vegetals

El curs de 25 hores de durada aborda diversos aspectes relatius al maneig, influència i tendències actuals i maquinària de les cobertes vegetals. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 22/04/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a asesoresformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
logo producció ecològica UE
06/05/2024
Gobierno de La Rioja

Producció ecològica per a tècnics assessors i auditors

Amb aquest curs presencial de 10 h. es pretén aprofundir el coneixement sobre la normativa daplicació en producció ecològica, així com el seu procés de control i certificació. A més, es faran tallers pràctics tant d'insums ecològics (fertilitzants i fitosanitaris) i d'auditoria, per tal de consolidar coneixements essencials. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ |
taronja amb fongs
29/04/2024
CNTA

Vida útil dels aliments

Curs del CNTA per a l'adquisició dels coneixements necessaris sobre les metodologies a aplicar a l'estudi de la vida útil dels aliments des del punt de vista de la qualitat sensorial i microbiològica. Inscripcions 16 Gener 2024 al 29 Abril 2024 PROGRAMA
logo formació agroalimentària
29/04/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Ecorregimens orientats als cultius llenyosos: cobertes vegetals espontànies o sembrades i cobertes inerts de restes de poda

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA | CALENDARI DE CURSOS
ETIQUETAT ALIMENTS
25/04/2024
CNTA

Etiquetatge d'aliments a Europa: declaració nutricional i saludable

Curs del CNTA per conèixer la legislació aplicable a les declaracions de propietats nutricionals i saludables a Europa i aprèn a identificar i justificar les declaracions que pots utilitzar als productes de la teva empresa. Inscripcions del 21 Novembre 2023 al 24 Abril 2024 PROGRAMA
Logo IRIAF
22/04/2024
Centro Regional de Selección y Reproducción Animal (CERSYRA-IRIAF)

Fertilització i correcció de sòls agrícoles

Curs/Taller destinat a persones que desenvolupin les seves activitats o prestin els seus serveis en els sectors agrícola, alimentari i silvícola, els gestors de terres i altres agents econòmics que constitueixin PIME, i l'àmbit d'actuació dels quals sigui el medi agroalimentari i silvícola, així com totes aquelles persones el treball de les quals
logo clúster alimentari de galicia
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Gestió i Control de la Qualitat Alimentària

Aquest curs presencial de 60 hores persegueix l'especialització en seguretat alimentària per tal de poder exercir funcions de desenvolupament, implantació i millora de mecanismes de seguretat i inspecció alimentaris. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguezm unitec@clusaga.org, 981556062
aliments
16/04/2024
CNTA

Legislació alimentària: FSSC 22000 v6

Aquest curs del CNTA sorgeix per ajudar les empreses que fan els primers passos en la posada en marxa d'aquesta norma de seguretat alimentària i volen tenir una visió general del contingut de la mateixa. Inscripcions del 20 Novembre 2023 al 15 Abril 2024 PROGRAMA
Logo ÍNTIA
16/04/2024
INTIASA

Fruticultura ecològica

Curs presencial en què s'estudien varietats de fruiters, cobertes vegetals, maneig de sòl i sanitat del cultiu. El curs està dirigit a persones que cultiven arbres fruiters en ecològic o que tinguin intenció de fer la conversió. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | UBICACIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, intiajornadas@intiasa.es / 948013058
logo FECOAM
15/04/2024
FECOAM

Manipulador de fruites i hortalisses

Curs presencial de 10 hores que ensenya la legislació vigent en matèria de seguretat i salubritat dels aliments destinats al consumidor final i laplicació correcta i efectiva de les pràctiques correctes dhigiene. PROGRAMA | INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS, 968351282/699786927, lidia.perez@fecoam.es | LLOC: Aj. d'Alguazazs