Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: integració de dades i ús d'eines digitals a l'aplicació de la PAC
El 5 de novembre de 2025 se celebrarà en línia un nou mòdul de la Tools4CAP Academy , dedicat a la integració de dades i l'ús d'eines digitals a l'aplicació de la PAC. S'abordaran models
espai-inquietuds-agricultura-ecologica-
02/11/2025
Espacio Inquietudes

Curs d´agricultura ecològica

A través del nostre curs d'agricultura ecològica a Lozoya (Madrid) aprendràs de forma pràctica les principals tasques d'un hort cultivat de manera ecològica: planters, feixes, reg, control de plagues, sembres, maneig del sòl, compostatge, cuc, galliner, etc. Aquest curs essencialment pràctic està dirigit a aquelles persones interessades a crear una
03/11/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

Itinerari formatiu d'assessors a C3 Edició 18

Les cooperatives agroalimentàries i els seus tècnics s'enfronten a un desafiament nou i decisiu en la digitalització del sector. La implementació del quadern dexplotació digital marcarà una fita en la manera com es registren, organitzen i aprofiten les dades dexplotació en benefici dels socis agricultors i dels sistemes de control administratiu
cartell del curs
05/11/2025
FEV. Federación Española del Vino.

A l'ordre de la IA: entre l'eficiència i el ciberatac només hi ha un clic

La Federació Espanyola del Vi (FEV) , a través del seu Hub de Digitalització i Vi , organitza el proper 15 d'octubre del 2025 a les 10:00h el webinar “ A l'ordre de la IA: entre l'eficiència i el ciberatac, només hi ha un clic” . La intel·ligència artificial (IA) facilita la gestió i millora l'eficiència en cellers, però també ha esdevingut una
formatgeria
05/11/2025
itagra formación

Gestió econòmica d'una formatgeria artesana

OBJECTIUS Dotar de majors coneixements en la millora dels resultats econòmics de les explotacions formatgeres i facilitar-ne la reestructuració i modernització.
Permanent
sòl
Permanent
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

FORMACIÓ ASSESSORS: Curs Maneig sostenible als sòls agraris

El maneig sostenible dels sòls agraris és un pilar fonamental per garantir la productivitat dels agroecosistemes a llarg termini, la conservació del medi ambient i la mitigació del canvi climàtic. En el context agrícola i en el nostre clima els sòls estan exposats a amenaces com l'erosió, la salinització i la pèrdua de matèria orgànica; els
cartell del curs
12/11/2025
FEV. Federación Española del Vino.

Tecnologia Logística a Cellers: incrementar productivitat en magatzems i millorar la cadena de subministrament

La Federació Espanyola del Vi (FEV) , a través del seu Hub de Digitalització i Vi , organitza el proper 12 de novembre de 2025 a les 10:00h el webinar Tecnologia Logística a Cellers: incrementar productivitat en magatzems i millorar la cadena de subministrament, sobre logística digital al cellers , orientat a millorar la productivitat. Es
cartell del curs
13/11/2025
FEV. Federación Española del Vino.

Posicionament, publicitat i mesura: els pilars de l'estratègia digital del teu celler

La Federació Espanyola del Vi (FEV) , a través del seu Hub de Digitalització i Vi , organitza el proper 13 de novembre de 2025 a les 10:00h el webinar "Posicionament, publicitat i mesurament: els pilars de l'estratègia digital del teu celler" centrat en estratègies digitals per a cellers. S'abordarà com millorar la visibilitat en línia a Google
espai-inquietuds-agricultura-ecologica-1-2048x610
06/12/2025
Espacio Inquietudes

Curs d´agricultura ecològica

A través del nostre curs d'agricultura ecològica a Lozoya (Madrid) aprendràs de forma pràctica les principals tasques d'un hort cultivat de manera ecològica: planters, feixes, reg, control de plagues, sembres, maneig del sòl, compostatge, cuc, galliner, etc. Aquest curs essencialment pràctic està dirigit a aquelles persones interessades a crear una
Permanent
seguretat alimentària
Permanent
INEA

Seguretat alimentària

Contingut: Classificació dels aliments: Aquest mòdul proporciona una anàlisi exhaustiva de la classificació dels aliments des de diverses perspectives, com ara la composició nutricional, la naturalesa del producte (fresc, processat, conservat, etc.), i el seu origen (animal, vegetal, mineral). S'aprofundeix en les categories fonamentals dels
Permanent
MANEIG ECOLÒGIC DE RUMIANTS
Permanent
INEA

Maneig ecològic de remugants

Certificat de Formació expedit per INEA-Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola. Contingut: Introducció i reglaments: Aquest mòdul proporciona una visió tècnica i normativa detallada sobre els marcs legals i reglamentaris que regeixen lactivitat ramadera, tant a nivell nacional com internacional. S'abordaran les normatives relacionades
Permanent
plagues i patògens
Permanent
INEA

Plagues i patògens de l'olivera: naturalesa, identificació i estratègies biològiques de lluita

Certificat de Formació expedit per INEA-Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola. Contingut: Introducció: En aquest apartat s'oferirà una visió general sobre la importància de l'olivicultura, destacant-ne la rellevància econòmica, ecològica i cultural. S'abordaran els principis fonamentals de la protecció fitosanitària als oliverars